Tdm 900A.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Όποιος θέλει μοτόρι πάει και παίρνει ,πχ Μπάκλης πήρε φέτος 3.Σιγά μην το κάναμε και βούκινο.
Ο συνονόματος είναι άλλη φάση Rolling
τι πηρες για πε

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Εγώ έχω ανασφάλειες,δεν έχω την σιγουριά των από πάνω γι αυτό ρωτάω.Οπως λέει κι ο λαός τα γρόσσα βγάζουν γλώσσα.χα χα.

Buckley

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Husky wr 390
Όνομα
Παναγιώτης
Εγώ έχω ανασφάλειες,δεν έχω την σιγουριά των από πάνω γι αυτό ρωτάω.Οπως λέει κι ο λαός τα γρόσσα βγάζουν γλώσσα.χα χα.
Κράτα εσύ τις ανασφάλειες και γω κρατάω την τρέλλα μου.Το άλλο με τα φράγκα άστο καλύτερα είσαι πολύ μακριά από την αλήθεια.
Bcdefgh

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Άσε και έχουμε πληρώσει πολλές μαλακίες και χρέπια για να φτάσουμε εδώ. Και ποτέ δεν περίσσευαν. Επειδή αν περίσσευαν δεν θα αγοράζαμε παλιά μηχανάκια eye

Πάντως αν κάτι κρατάω μετά τόσα χρόνια είναι πως το καινούριο είναι το φτηνό. Κι αν πάρεις μεταχείρω να είναι όσο πιο καινούριο γίνεται.

Buckley

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Husky wr 390
Όνομα
Παναγιώτης
Άσε και έχουμε πληρώσει πολλές μαλακίες και χρέπια για να φτάσουμε εδώ. Και ποτέ δεν περίσσευαν. Επειδή αν περίσσευαν δεν θα αγοράζαμε παλιά μηχανάκια eye

Πάντως αν κάτι κρατάω μετά τόσα χρόνια είναι πως το καινούριο είναι το φτηνό. Κι αν πάρεις μεταχείρω να είναι όσο πιο καινούριο γίνεται.
Μπάκλης δεν θα ωριμάσει ποτέ, τα ίδια συνεχίζει λέμε ooops

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος

το παλιο ΠΑΝΤΑ ειναι πιο ακριβο..]
Αντε νοικιασε ενα νεοκλασσικο σπιτι..
Αντε παρε ενα αυτοκινητο-μηχανακι-οργανο του 60..

Νομοι προσφορας κ ζητησης βεβαιως βεβαιως

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
το παλιο ΠΑΝΤΑ ειναι πιο ακριβο..]
Αντε νοικιασε ενα νεοκλασσικο σπιτι..
Αντε παρε ενα αυτοκινητο-μηχανακι-οργανο του 60..

Νομοι προσφορας κ ζητησης βεβαιως βεβαιως
Ναι....εχχχμμμμμ....δεν εννούσα ακριβως αυτό....

Tooth Tooth Tooth

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Ναι....εχχχμμμμμ....δεν εννούσα ακριβως αυτό....

Tooth Tooth Tooth
αγαπητε drake..ενας που θελει πχ μηχανακι 25ετιας
Πιστευεις το κανει μονο επειδη ειναι πιο φθηνο απο ενα αλλο 10ετιας?

Buckley

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Husky wr 390
Όνομα
Παναγιώτης
Κύριε κύριε να πω εγώ ? Rolling

N

notakos600

Guest
Κύριε κύριε να πω εγώ ? Rolling
Δώσε πόνο ρε σειρά.
Φτιάξε ένα thread και ξεκίνα να γράφεις για μέταλλα, γλυπτική, ποίηση, μπλουζιες στο ημίφως κι ένα ποτήρι ουισκυ αφημενο στον πάγκο με τα γερμανοπολυγωνα να τρελαθούμε.

Στάλθηκε από το POT-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Buckley

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Husky wr 390
Όνομα
Παναγιώτης
Δώσε πόνο ρε σειρά.
Φτιάξε ένα thread και ξεκίνα να γράφεις για μέταλλα, γλυπτική, ποίηση, μπλουζιες στο ημίφως κι ένα ποτήρι ουισκυ αφημενο στον πάγκο με τα γερμανοπολυγωνα να τρελαθούμε.

Άστα χειροτερεύω τώρα τελευταία έχω κολλήσει με τα διασωθέντα κτήρια του Αθηναικού Μοντερνισμού Yes

N

notakos600

Guest
Άστα χειροτερεύω τώρα τελευταία έχω κολλήσει με τα διασωθέντα κτήρια του Αθηναικού Μοντερνισμού Yes
Το έχεις συζητήσει με κάποιον ειδικό ρε συ;

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Κράτα εσύ τις ανασφάλειες και γω κρατάω την τρέλλα μου.Το άλλο με τα φράγκα άστο καλύτερα είσαι πολύ μακριά από την αλήθεια.
Εννοείται,ο καθένας κρατάει συνήθως αυτό που έχει στο κεφάλι του.Οσο για τα λεφτά χαριτολογώντας το είπα Προφανώς κι έχεις μεγάλη τρέλα με την καλή έννοια βεβαίως -βεβαιως για να έχεις μαζέψει ιταλικά της δεκαετίας του 70.Σε θαυμάζω και σε ζηλεύω.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Τι προβοκάτορας!tongue

Αλλά θα σου απαντήσω σοβαρά.
Ενας που θέλει παλιό μηχανάκι επειδή του θυμίζει τα νιάτα του, ή είναι συλλέκτης, ή με τέτοιο μοντέλο είχε βγάλει πρώτη βόλτα την γυναίκα του ή για έναν σωρό άλλους συναισθηματικούς λόγους, όχι. Στους συναισθηματικούς λόγους δεν χωράει λογική και τιμές. Θα πάρει το παλιό και ας του βγει και ακριβό.

Όμως ένας που θέλει ένα μηχανάκι για να κάνει την δουλειά του καθημερινά ή να είναι το βασικό μεταφορικό του μέσο ή για να είναι το μέσο αναψυχής (το χόμπυ του) ναι. Αυτός μόνο για τον οικονομικό λόγο θα κοιτάξει σε παλιότερο.

Buckley

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Husky wr 390
Όνομα
Παναγιώτης
υ

δεν εχουμε το κασερι κυριε πρωην μαλλια Rolling
Δώσε το πλοίο της αγάπης και ρίξε σύρμα νέος Yes
Πες μερικά μοδέλα πρώτα , με πμ ε
Μην ζηλέψει κανάς Νότης Rolling

rantanplan

member
Περιοχή
φραπεδούπολη, χαλλλλαρά,
Μοτοσυκλέτα
ένα από αυτά που φτιάχνουν αυτοί με τα πιάνα...
Όνομα
Γιώργος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Δώσε πόνο ρε σειρά.

Το έχεις συζητήσει με κάποιον ειδικό ρε συ;

ρε μπαγάσα είσαι μορφή, θα 'ρχόμουν στην μονοήμερη που κάνεις μόνο και μόνο για να πιούμε μπύρα και να τα πούμε

Top Bottom