SBK-Motul

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Motul WSBK 2024, Assen, FP1 – O Toprak με την BMW στην κορυφή​

Τέσσερις διαφορετικοί κατασκευαστές στην πρώτη τετράδα
motomag Motul WSBK, Assen, FP1 – O Toprak με την BMW στην κορυφή


Η αγωνιστική δράση στο ιστορικό Assen που φιλοξενεί αυτές τις ημέρες τον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος Motul WSBK ξεκίνησε με τα FP1, με τους αναβάτες των ομάδων να μας δίνουν μια πρώτη γεύση για τα όσα θα δούμε στον "Καθεδρικό της Ταχύτητας".

Η χθεσινή βροχή που έπεσε στην πίστα του Assen έκανε την πίστα υγρή ενώ οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν απέτρεψαν τους αναβάτες των ομάδων να βγουν ώστε να πραγματοποιήσουν από νωρίς κάποιους γύρους.
Ο θαρραλέος Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WSBK), ήταν ο μόνος που μπήκε στην πίστα ωστόσο και ο ίδιος λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε στo box της ομάδας του καθώς δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρει σε αυτές τις συνθήκες.
Motul WSBK, Assen, FP1 – O Toprak με την BMW στην κορυφή

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα φτάσαμε στα 10 λεπτά πριν το τέλος των FP1. Με τις συνθήκες να είναι καλύτερες άπαντες βγήκαν για να γράψουν χρόνους καθώς η πίστα είχε στεγνώσει. Ο Toprak Razgatlioglu (ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team) είχε σημειώσει τον πρώτο χρόνο ωστόσο όταν αυτός μπήκε στα pits οι χρόνοι άρχισαν να πέφτουν γύρο με τον γύρο.

Ο Alex Lowes ήταν αυτός που λίγο αργότερα είχε βρεθεί στην κορυφή ωστόσο ο νέος αναβάτης της BMW δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στα τελευταία λεπτά ο Toprak με την BMW M1000RR βελτίωσε τους χρόνους του αρπάζοντας την πρώτη θέση από τον Lowes της Kawasaki, ο οποίος αρκέστηκε στη δεύτερη θέση.
Motul WSBK, Assen, FP1 – O Toprak με την BMW στην κορυφή

Στην τρίτη θέση σχεδόν έξι δέκατα μακριά από τον Toprak βρέθηκε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Alvaro Bautista (Aruba.it Racing - Ducati), ο οποίος πραγματοποίησε ένα σερί 12 γύρων στα τελευταία στάδια της διαδικασίας. O Remy Gardner (GYTR GRT Yamaha WorldSBK Team), ολοκλήρωσε τα FP1 στην τέταρτη θέση με τον Jonathan Rea της Pata Prometeon Yamaha να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα.
Σε ρηχά νερά κινήθηκε ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Nicolo Bulega (Aruba.it Racing - Ducati), με τον Ιταλό να τερματίζει στην δέκατη θέση ενώ είχε και μία έξοδο στην αμμοπαγίδα στη στροφή 1, με τον ίδιο να καταφέρνει να κρατήσει όρθια την Ducati Panigale V4R.
Οι χρόνοι του FP1 στo Assen:
ΘέσηΑναβάτηςΕθνικότηταΟμάδαΧρόνος
1Toprak RazgatliogluTURROKIT BMW Motorrad WorldSBK Team1:35.684s
2Alex LowesGBRKawasaki Racing Team WorldSBK+0.290s
3Alvaro BautistaSPAAruba.It Racing Ducati+0.587s
4Remy GardnerAUSGYTR GRT Yamaha WorldSBK Team+0.598s
5Jonathan ReaGBRPata Yamaha Prometeon WorldSBK+0.604s
6Garrett GerloffUSABonovo Action BMW+0.702s
7Michael Van Der MarkNEDROKIT BMW Motorrad WorldSBK Team+0.721s
8Sam LowesGBRMarc VDS Ducati+0.848s
9Andrea IannoneITAGoEleven Ducati+0.851s
10Nicolo BulegaITAAruba.It Racing Ducati+0.874s
11Dominique AegerterSWIGYTR GRT Yamaha WorldSBK Team+0.918s
12Xavi ViergeSPATeam HRC WorldSBK+1.213s
13Michael Ruben RinaldiSPAMotocorsa Ducati+1.255s
14Philipp OettlGERGMT94 Yamaha+1.330s
15Iker LecuonaSPATeam HRC WorldSBK+1.426s
16Tito RabatSPAPuccetti Kawasaki+1.530s
17Andrea LocatelliITAPata Yamaha Prometeon WorldSBK+1.543s
18Scott ReddingGBRBonovo Action BMW+1.623s
19Axel BassaniITAKawasaki Racing Team WorldSBK+1.870s
20Bradley RayGBRMotoxracing Yamaha WorldSBK Team+2.142s
21Nicholas SpinelliITABarni Spark Racing Team+2.393s
22Tarran MackenzieGBRPetronas Mie Honda+2.405s
23Adam NorrodinMALPetronas Mie Honda+4.466s
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Ο Nicholas Spinelli κέρδισε τον επεισοδιακό 1ο αγώνα στο Assen – Razgatlioglu και Bautista στο βάθρο – Αποτελέσματα​


Ο Nicholas Spinelli κερδίζει τον 1ο αγώνα του Ολλανδικού αγώνα, για τον 3ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WSBK 2024.

Αναπάντεχη νίκη για τον Nicholas Spinelli που αντικατέστησε τον τραυματία Danilo Petrucci στην Barni Spark Racing Team, χαρίζοντας στην ομάδα μια ανέλπιστη πρώτη νίκη της ομάδας στην κατηγορία WorldSBK, αλλα και στον εαυτό του μια νίκη στην πρώτη του συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία WorldSBK!
Ο Ιταλός ήταν ο μόνος αναβάτης που χρησιμοποίησε τα ενδιάμεσα ελαστικά στον Αγώνα 1 και απέδωσε πολύ καλά καθώς κέρδισε στο ντεμπούτο του

Ήταν ένας επεισοδιακός – τρελός αγώνας με συνεχείς ανατροπές. Λίγο πριν την εκκίνηση, έπιασε βροχή στην πίστα της Ολλανδίας, αλλά οι περισσότεροι οδηγοί επέλεξαν να ξεκινήσουν με στεγνά ελαστικά. Η μόνη εξαίρεση είναι ο Nicholas Spinelli, ο οδηγός της ομάδας Barni, αντικατάστασης του τραυματία Petrucci. Ο οδηγός της Barni, με ενδιάμεσα ελαστικά τόσο μπροστά όσο και πίσω, πήρε το προβάδισμα του αγώνα και άνοιξε ένα μεγάλο κενό από τους υπολοίπους που ξεπέρασε τα 24 δευτερόλεπτα. Στο τέλος όμως, με την πίστα να στεγνώνει σταδιακά, η διαφορά άρχισε να μικραίνει.
Με 7 γύρους να απομένουν και την διαφορά να έχει φτάσει στα 6 δευτερόλεπτα και τους οδηγούς πίσω από τον Spinelli να γυρνάνε 2 δευτερόλεπτα ταχύτερα από αυτόν, η νίκη φάνηκε να χάνεται , ώσπου η κόκκινη σημαία έκανε την εμφάνιση της, γιατί χύθηκε λάδι στην πίστα, από τον σπασμένο μοτέρ του Locatelli, δίνοντας τη νίκη στον Ιταλό οδηγό.


Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Toprak Razgatlioglu (ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team), που έδωσε μάχη για να ανάκαμψη μετα τους πρώτους γύρους που βρέθηκε αρκετά πίσω, και πλησίασε μια πολύ πιθανή νίκη οπού του στέρησε η πρόωρη διακοπή του αγώνα με κόκκινη σημαία!

Το βάθρο έκλεισε ο Alvaro Bautista (Aruba.it Racing – Ducati) που ακολουθούσε από κοντά τον Τούρκο έτοιμος για επίθεση και για την νίκη, αλλα τελικά περιορίστηκε στην 3η θέση, που τον έφερε να μειώσει την διαφορά του από την κορυφη της βαθμολογίας στον 1 βαθμό!
Στην 4η θέση τερμάτισε ο Remy Gardner μπροστά από τους Alex Lowes και τον Jonathan Rea που ξεκίνησε από την pole position και τελικά μετα από έναν προβληματικό γύρο λόγω βροχής βρέθηκε στην 10η θέση, ανάκαμψε και τελικά έκλεισε την κορυφαία εξάδα!

Στην 7η θέση τερμάτισε ο Michael van der Mark μπροστά από τους Scott Redding και Axel Bassani. Την πρώτη δεκάδα έκλεισε ο Xavi Vierge.
Ο Nicolò Bulega είναι εκτός δεκάδας και τερματίζει 11ος. Ο Andrea Locatelli, που αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω βλάβης στον κινητήρα (που προκάλεσε την κόκκινη σημαία) τερμάτισε 12ος. Από τους Michael Rinaldi και Andrea Iannone.
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Ένας Bautista από άλλο πλανήτη κέρδισε τον συναρπαστικό αγώνα Superpole στο Assen – Bulega και Alex Lowes στο βάθρο – Αποτελέσματα​


Ο Alvaro Bautista κερδίσει τον συναρπαστικό αγώνα Superpole της Ολλανδίας, για τον τρίτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike 2024, με πάρα πολλές δυνατές και θεαματικές μάχες και προσπεράσεις!

Ο Ισπανός σαν να προσγειώθηκε από έναν άλλο πλανήτη σε έναν δικό του αγώνα, κέρδισε την 61η νίκη στην καριέρα του και με διαφορά πάνω από δύο δευτερόλεπτα από τον ομόστυαλό του Nicolo Bulega (Aruba.it Racing – Ducati), ο οποίος οδήγησε τον αγώνα μέχρι τον 8ο γύρο από τους 10 και τερμάτισε τελικά δεύτερος, κάνοντας για την Aruba. It Ducati το ένα-δύο.

Ο Bautista δεν έκανε και την καλύτερη εκκίνηση από την 7η θέση και έπεσε στην όγδοη θέση. Ωστόσο, ο #1 Bautista χρειάστηκε 5 γύρους για να ετοιμαστεί και να εξαπολύσει μια απίστευτη επίθεση και επιστροφή στην κορυφη όπου μέσα σε 3 γύρους βρέθηκε στην κορυφη, προσπερνώντας τους πάντες με απίστευτη ταχύτητα, παίρνοντας την καρό σημαία με θριαμβευτικό τρόπο!

Ο Bulega δεν είχε καμία απάντηση, στην απίστευτη επέλαση του Bautista και πέρασε τη γραμμή τερματισμού στη δεύτερη θέση.

Ο Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) «έκλεψε» την τρίτη θέση από τον Gardner, στην τελευταία στροφή, κερδίζοντας το 37ο βάθρο της καριέρας του!

Στην 4η θέση αρκέστηκε ο Remy Gardner (Yamaha) που έχασε το βάθρο μέσα από τα χεριά του την τελευταία στιγμή.

Ο Jonathan Rea (Yamaha), που ξεκίνησε από την pole position ήταν δεύτερος μέχρι τον 6ο γύρο και έδωσε μάχη με τον Toprak Razgatlioglu για τη δεύτερη θέση, στους πρώτους γύρους, τερμάτισε τελικά πέμπτος μπροστά από τους Andrea Locatelli (Yamaha) και Sam Lowes (Marc VdS).

Όγδοος τη γραμμή τερματισμού πέρασε ο Michael van der Mark (BMW), μπροστά από τους Toprak Razgatlioglu (BMW) και Scott Redding (BMW) που συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε τον θεαματικό 2ο αγώνα στο Assen – Bautista και Gardner στο βάθρο – Αποτελέσματα​


Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε τον 2ο Αγώνα του γύρου Pirelli Dutch, για τον τρίτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike 2024.

Ήταν ένας αξέχαστος αγώνας στο WorldSBK με την βροχή στη μέση του αγώνα να προσθέτει επιπλέον πρόκληση και θέαμα στον αγώνα
Ο Toprak Razgatlioglu (ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team) κέρδισε την πρώτη του νίκη στο TT Circuit Assen με εντυπωσιακό στυλ και χάρισε στην BMW την πρώτη της νίκη στο Assen και έγινε ο πρώτος οδηγός που έκανε 3 νίκες με την BMW.

Ο Τούρκος ξεκίνησε ένατος στο grid, αλλά έκανε γρήγορη άνοδο και δίνοντας μάχες και προσπεράσεις με μοναδικό θέαμα, μέχρι να βρεθεί στις θέσεις για το βάθρο, όπου δίνοντας μάχες από πολλούς οδηγούς μέχρι το τέλος. Ο Τούρκος τελικά πάλεψε με τον πρωταθλητή Alvaro Bautista (Aruba.it Racing – Ducati) για τη νίκη κατά τη διάρκεια του 950ου αγώνα του WorldSBK, παίρνοντας την καρό σημαία για τρίτη φορά φέτος.

Ο Bautista αρκέστηκε στη δεύτερη θέση, φτάνοντας στα 96 βάθρα και τρία πίσω από τον Chaz Davies στη λίστα όλων των εποχών, ενώ ο Gardner κέρδισε τελικά το πρώτο του βάθρο στο WorldSBK μετά από πολλούς τερματισμούς στην τέταρτη θέση και το πρώτο του σε οποιαδήποτε κατηγορία από το Grand Prix του 2021 στο Algarve. Έγινε ο πρώτος Αυστραλός στο βάθρο μετά τον αγώνα στο Misano 1 το 2010, όταν ο Troy Corser ήταν στο βάθρο.

Ο Andrea Iannone (Team GoEleven) πάλευε σε όλο τον αγώνα για ένα βάθρο, αλλά έπρεπε να συμβιβαστεί με την τέταρτη θέση μπροστά από τον Locatelli που τερμάτισε στην 5η θέση, παρόλο που κατά καιρούς οδηγούσε στον αγώνα, τερματίζοντας μόλις ένα δέκατο πίσω από τον Iannone.
Ο Sam Lowes (ELF Marc VDS Racing Team) πέρασε την γραμμή τερματισμού στην 7η θέση, μόλις ένα δέκατο πίσω από τον Ολλανδό Michael van der Mark μπροστά, αλλα τελικά κατατάχτηκε 6ος μετα την ποινή τριών δευτερολέπτων για τον Michael van der Mark (ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team) επειδή πέρασε έκτος πίστας στο τελικό σικέιν που τον έστειλε τελικά στην 9η θέση.

Το πέναλτι του Van der Mark ανέβασε τον Dominique Aegerter (GYTR GRT Yamaha WorldSBK Team) στην έβδομη θέση και τον Bulega στην όγδοη, με τον #11 να υποχωρεί κατά τη διάρκεια του αγώνα των 21 γύρων παρά το δυνατό του ξεκίνημα. Ο Xavi Vierge (Team HRC) τερμάτισε ως ο κορυφαίος αναβάτης της Honda στη 10η θέση.

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMOK1zwswkdHmAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR:el
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Πρόγραμμα και ώρες του 4ου γύρου WSBK στην Imola από 14 έως 16 Ιουνίου 2024 – Ώρες των δοκιμαστικών και των Αγώνων​


Το Πρωτάθλημα επιστρέφει για τον 4ο γύρο του 2024 στο Misano World Circuit “Marco Simoncelli” και κάνει το ντεμπούτο του το νέο Πρωτάθλημα Γυναικών WorldWCR


Αυτός θα είναι ένας ιστορικός γύρος αφού θα κάνει το ντεμπούτο του το ολοκαίνουργιο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών WCR.


Μετά το φοβερή δράση που έχουμε ήδη δει στη σεζόν του 2024 στους τρεις προηγουμένους γύρους μέχρι στιγμής, μπορεί κανείς να περιμένει ότι ο Ιταλικός γύρος θα προσφέρει ακόμα περισσότερο δράση. Με 24 διαφορετικούς νικητές ήδη στο εμβληματικό σιρκουί, θα μπορέσει κάποιος να προσθέσει το όνομά του στην περίφημη λίστα;

Με τον Bautista στην κορυφη της βαθμολογίας και με τον Razgatlioglu να ακολουθεί με μόλις 6 βαθμούς διαφορά, το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον μιας και ο Τούρκος οδηγός δείχνει να βρίσκει την νέα του μοτοσυκλέτα την BMW.
Το πρόγραμμα είναι σε ώρες Ελλάδος:
  • Παρασκευή, 14 Ιούνιου​

10:00 – 10:25 – WorldWCR – FP
10:40 – 11:05 – WorldSSP300 – FP
11:20 – 12:05 – WorldSBK – FP1
12:20 – 13:00 – WorldSSP – FP
13:15 – 13:40 – R3 World Cup – FP
14:25 – 14:50 – WorldWCR – Superpole
15:10 – 15:35 – WorldSSP300 – Superpole
16:00 – 16:45 – WorldSBK – FP2
17:00 – 17:40 – WorldSSP – Superpole
18:40 – 19:05 – R3 World Cup – Superpole

  • Σάββατο, 14 Ιούλιου​

10:00 – 10:20 – WorldSBK – FP3
10:30 – 10:40 – WorldWCR – WUP 1
10:50 – 11:00 – WorldSSP300 – WUP 1
11:10 – 11:20 – WorldSSP – WUP 1
12:00 – 12:15 – WorldSBK – Superpole
12:50 – World – WCR – Race 1
13:45 – WorldSSP300 – Race 1
15:00 – WorldSBK – Race 1
16:15 – WorldSSP – Race 1
17:15 – R3 World Cup – Race 1
  • Κυριακή, 14 Ιούλιου​

10:00 – 10:10 – WorldSBK – WUP
10:20 – 10:30 – WorldWCR – WUP 2
10:40 – 10:50 – WorldSSP300 – WUP 2
11:00 – 11:10 – WorldSSP – WUP 2
12:00 – WorldSBK – Superpole Race
12:50 – WorldWCR – Race 2
13:45 – WorldSSP300 – Race 2
15:00 – WorldSBK – Race 2
16:15 – WorldSSP – Race 2
17:15 – R3 World Cup – Race 2

 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

O Toprak Razgatlioglu κέρδισε άνετα τον 1ο αγώνα στο Misano – Bulega και Bautista στο βάθρο Αποτελέσματα​


Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε τον 1ο Αγώνα του 4ου γύρου WSBK στα Misano

Αφού πήρε την pole, ο αναβάτης της BMW κέρδισε επίσης τον 1ο αγώνα με μεγάλη άνεση μπροστά από το δίδυμο της Ducati Nicolò Bulega και Alvaro Bautista, που ξεκίνησε από την 3η σειρά και κάνοντας μια πολύ καλή εκκίνηση βρέθηκε στην πρώτη τριάδα, και οδήγησε για αρκετούς γύρους στην 2η θέση.
Ο Razgatlioglu παρόλο που ξεκίνησε από την pole έστριψε δεύτερος πίσω από τον Gardner και έμεινε πίσω του στους πρώτους γύρους, και όταν πέρασε έκανε μια διαφορά ασφάλειας από τους πίσω του που πολλές φορές ξεπέρασε κατά πολύ τα 2 δευτερόλεπτα .
Ο Razgatlioglu μετα από αυτή την νίκη έχει περάσει στην κορυφη της βαθμολογίας με 3 βαθμούς διαφορά από τον Bautista και γίνεται ο πρώτος αναβάτης BMW που οδηγεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK μετά τον Marco Melandri το 2012!

Ο Andrea Locatelli τερμάτισε στην 4η θέση μπροστά από τον Alex Lowes και τον Remy Gardner που παρόλο που οδήγησε τους πρώτους γύρους του αγώνα δεν κατάφερε τελικά να μείνει στην κορυφη και υποχώρησε σιγά σιγά στην 6η θέση!
Στην7η θέση τερμάτισε ο Andrea Iannone, μπροστά από τον Michael van der Mark και τον Danilo Petrucci, που επέστρεψε μετα από τον τραυματισμό του. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει ο Iker Lecuona.

Σφοδρή πτώση είχε ο Jonathan Rea στον πρώτο γύρο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο για εξετάσεις και θα επανεκτιμηθεί πριν από τη συνεδρία Warmup αύριο το πρωί..























Ο Toprak Razgatlioglu κυριαρχεί απόλυτα στο Misano κερδίζοντας και τον 2ο αγώνα κάνοντας 3 στα 3 – Αποτελέσματα​


Ο οδηγός της BMW έκανε τρεις νίκες στους τρεις αγώνες του 4ου γύρου και κυριάρχησε απόλυτα στο Misano!

Ο Toprak Razgatlioglu, ο οποίος ήταν αήττητος όλο το Σαββατοκύριακο, ολοκλήρωσε ένα πρώτο προσωπικό Χατ-τρικ μετα από δύο χρόνια, καθώς και το πρώτο Χατ-τρικ της BMW.
Ο Τούρκος αναβάτης παρόλο που δεν έκανε καλή εκκίνηση και βρέθηκε στην πέμπτη θέση στην αρχή του Αγώνα 2, ανέκαμψε γρηγορά και επέστρεψε στην κορυφη παίρνοντας τους πάντες και τερματίζοντας και πάλι πρώτος με άνεση και με διαφορά που ξεπέρασε και τα 5 δευτερόλεπτα λίγο πριν τον τερματισμό!

Οι Nicolo Bulega και Alvaro Bautista (Aruba.it Racing – Ducati) μπόρεσαν να διατηρήσουν την πίεση τερματίζοντας τον Αγώνα 2 στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα, αλλά κανένας από τους δύο δεν μπόρεσε να πλησιάσει τον Razgatlioglu σε οποιοδήποτε σημείο του Σαββατοκύριακου στην Αδριατική Ακτή.

Για άλλη μια φορά, ο Βρετανός Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) εξασφάλισε ένα πολύ θετικό τελείωμα, αυτή τη φορά τερματίζοντας στην 4η θέση , μπροστά από τον Andrea Locatelli (Pata Prometeon Yamaha) που συνεχίζει να είναι ο καλύτερος αναβάτης της Yamaha.
Ο Danilo Petrucci (Barni Spark Racing Team) τερμάτισε στην 6η θέση μετα την επιστροφή του από τον τραυματισμό του στον εντός έδρας γύρο.

Οι υπόλοιποι της πρώτης δεκάδας ήταν ο Axel Bassani (Kawasaki Racing Team WorldSBK) στην 7η θέση, μπροστά από τον Remy Gardner (GYTR GRT Yamaha WorldSBK Team), τον Iker Lecouna ( HRC) και τον Jonathan Rea (Pata Prometeon Yamaha) που έκλεισε το Top 10.
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε τον αγώνα SUPERPOLE συνεχίζοντας να κυριαρχεί στο Misano – Αποτελέσματα​


Ο Toprak Razgatlioglu (ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team) συνεχίζει να κυριαρχεί στον 4ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike 2024, που γίνεται στο Misano!

Ο Razgatlioglu κέρδισε τον αγώνα Superpole με άνετη διαφορά από τον δεύτερο Nicolo Bulega (Aruba.it Racing – Ducati) που έκανε έναν εντυπωσιακό ξεκίνημα στον αγώνα, αλλά τελικά αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με την 2η θέση του αγώνα, πίσω από έναν εντυπωσιακοί Razgatlioglu.
Ο Razgatlioglu με αυτή την νίκη, ξεπέρασε τον θρύλο του WorldSBK Noriyuki Haga στις νίκες και πέρασε στην Πέμπτη θέση όλων των εποχών σε νίκες στο WorldSBK με 44 νίκες.
Ο Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) τερμάτισε στην τρίτη θέση, και ολοκλήρωσε το βάθρο, οπού ανέβηκε και πάλι μετα τον αγώνα της Αυστραλίας!
Συνέχισε να είναι ένα θετικό Σαββατοκύριακο για τον Andrea Locatelli (Pata Prometeon Yamaha), που τερμάτισε στην 4η θέση , μπροστά από τον Andrea Iannone (Team GoEleven), και τον Axel Bassani (Kawasaki Racing Team WorldSBK) που ολοκλήρωσε την πρώτη εξάδα.
Στην 7η θέση τερμάτισε το πρώτο Honda με τον Iker Lecuona (Team HRC).
Στην 8η θέση τερμάτισε ο Jonathan Rea (Pata Prometeon Yamaha), ο οποίος κατάφερε να αγωνιστεί σήμερα μετα την σφοδρή χθεσινή του πτώση. Ο Danilo Petrucci (Barni Spark Racing Team), έκλεισε την 9αδα που παίρνει βαθμούς , ενώ ο Dominique Aegerter (GYTR GRT Yamaha WorldSBK Team) ολοκλήρωσε την πρώτη δεκάδα.

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής Alvaro Bautista (Aruba.it Racing – Ducati) υπέστη πτώση στη στροφή 10, αλλά κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα. Τελικά, ο Bautista δεν είχε αρκετό χρόνο για να αναπληρώσει τη ζημιά, τερματίζοντας 17ος. Ο Bautista θα ξεκινήσει τον Αγώνα 2 από την 11η θέση αργότερα την Κυριακή.
Ο Αυστραλός αναβάτης Remy Gardner (GYTR GRT Yamaha WorldSBK Team), είχε μια σύγκρουση μαζί με τον Αμερικανό αναβάτη Garrett Gerloff (Bonovo Action BMW), οπότε θα ξεκινήσει τον αγώνα 2 από την P10.
Ταχύτερος Γύρος του αγώνα έκανε ο Toprak Razgatlioglu, με 1’32.687 που είναι και νέο ρεκόρ αγώνα.




















ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ WSBK -WSSP – SS300 – WWC για το 2024​


Βαθμολογία των Οδηγών Αγώνων 2024 Superbike World Championship – Supersport – WSS300 και WWC (Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Γυναικών).


SBKWSSPSSP300WWC
SBK-VATHMOI
Superbike World Championship
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ SBK 2024 & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ


 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Πρόγραμμα και ώρες του 5ου γύρου WSBK στο Donington από 12 έως 14 Ιουλίου 2024 – Ώρες των δοκιμαστικών και των Αγώνων​


Το WorldSBK συνεχίζει με τον 5ο αγώνα της σεζόν στην πίστα του Donington Park στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από 4 εβδομάδες χωρίς δράσης, μετα τον 4ο αγώνα της σεζόν 2024 στο Misano, όπου κυριάρχησε ο Toprak Razgatlioglu.

Επίσης είναι ο δεύτερος γύρος του παγκοσμίου κυπέλου γυναικών WorldWCR 2024

Με τον Razgatlioglu να έχει περάσει στην κορυφη της βαθμολογίας και με τους δυο οδηγούς της Ducati, Bulega και Bautista να ακολουθούν, το πρωτάθλημα έχει πάρει νέο ενδιαφέρον μιας και ο Τούρκος οδηγός δείχνει να βρίσκει την νέα του μοτοσυκλέτα την BMW.
Το πρόγραμμα είναι σε ώρες Ελλάδος:

Παρασκευή, 12 Ιουλίου​

11:00 – 11:25 R3 World Cup – FP
11:40 – 12:05 WorldWCR – FP
12:20 – 13:05 WorldSBK – FP1
13:20 – 14:00 WorldSSP – FP
15:00 – 15:25 R3 World Cup – Superpole
16:10 – 16:35 WorldWCR – Superpole
17:00 – 17:45 WorldSBK – FP2
18:00 – 18:40WorldSSP – Superpole

Σάββατο 13 Ιουλίου​

11:00 – 11:20WorldSBK – FP3
11:30 – 11:40WorldWCR – WUP 1
11:50 – 12:00WorldSSP – WUP 1
13:00 – 13:15WorldSBK – Superpole
14:20 WorldWCR – Race 1
16:00 WorldSBK – Race 1
17:15 WorldSSP – Race 1
18:15 R3 World Cup – Race 1

Κυριακή 14 Ιουλίου​

11:00 – 11:10WorldSBK – WUP
11:20 – 11:30WorldWCR – WUP 2
11:40 – 11:50WorldSSP – WUP 2
13:00 WorldSBK – Superpole Race
14:20 WorldWCR – Race 2
16:00 WorldSBK – Race 2
17:15 WorldSSP – Race 2
18:15 R3 World Cup – Race 2
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε και τον αγώνα Superpole WSBK στο Donington – Bulega και Jonathan Rea στο βάθρο– Αποτελέσματα​


Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε επίσης τον αγώνα Superpole του Βρετανικού Superbike που πραγματοποιήθηκε στο Donington Park.


Ο αναβάτης της BMW, αφού κέρδισε την pole χθες με νέο ρεκόρ, και τον 1ο Αγώνα, σήμερα το πρωί κέρδισε επίσης και τον αγώνα Superpole με τον rookie Nicolò Bulega, της Ducati να ξεκινά καλά, οδηγώντας τους πρώτους γύρους, πριν τον περάσει ο Razgatlioglu, μια προσπέραση που δεν είδαμε ποτέ, χάρις στο τζιμάνι το σκηνοθέτη της συμφοράς που υποβαθμίζει το θέαμα στο WSBK.

Το πρώτο βάθρο με τη Yamaha φτάνει τελικά για τον έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Jonathan Rea, που είναι το 264ο στην καριέρα του, με τον Βρετανό να προηγείται της BMW M 1000 RR του Scott Redding και του Kawasaki ZX-10RR του Alex Lowes.

Την εξάδα συμπλήρωσε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Alvaro Bautista, στο Ducati Panigale V4R, μπροστά από τον Andrea Locatelli με την Yamaha YZF R1, τον Sam Lowes με το Ducati Panigale V4R και τον Danilo Petrucci που κλείνει την 9αδα που βαθμολογείτε, ενώ το Top Ten συμπλήρωσε ο Andrea Iannone.























Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε άνετα τον 1ο αγώνα WSBK στο Donington με την μεγαλύτερη διαφορά στην ιστορία – Alex Lowes και Bautista στο βάθρο– Αποτελέσματα​


Ο Toprak Razgatlioglu (ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team) πήρε μια εμφατική νίκη με διαφορά που ξεπέρασε τα 11 δευτερόλεπτα από τον 2ο, μια διαφορά που είναι η μεγαλύτερη διαφορά νικητή από τον 2ο!


Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε τον Αγώνα 1 του Βρετανικού γύρου, του πέμπτου γύρου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike που διεξάγεται στο Donington.
Ο αναβάτης της BMW, αφού κατέκτησε την pole πλήρως με ρεκόρ πίστας, κέρδισε και τον Αγώνα 1 σημειώνοντας την 46η νίκη του στο Superbike.
Στο βάθρο στην 2ηθεση τερμάτισε ο Alex Lowes με το Kawasaki ZX-10RR, ενώ το βάθρο έκλεισε στην 3η θέση ο Alvaro Bautista στο Ducati Panigale V4R κατακτώντας το 99ο βάθρο του, με τον Ισπανό να κάνει μια καλή επιστροφή από την ενδέκατη θέση στο grid.

Ο πρωτάρης Nicolò Bulega τερμάτισε στην 4η θέση, παρόλο που πάλεψε για το βάθρο, με τον αναβάτη Aruba.it Racing – Ducati να προηγείται της Yamaha του Jonathan Rea που πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα του από τότε που ντύθηκε στα μπλε!
Ο Andrea Locatelli έκλεισε την πρώτη εξάδα, μπροστά από την Ducati Panigale V4R της Barni Racing Team του Danilo Petrucci.
Οι Dominique Aegerter, Michael van der Mark και Remy Gardner κλείνουν το Top Ten.


Ο Razgatlioglu επεκτείνει το προβάδισμά του στο Πρωτάθλημα στο +33 με το δίδυμο της Ducati Bulega και Bautista.
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε άνετα και τον 2ο αγώνα WSBK στο Donington – Bulega και Alex Lowes στο βάθρο – Αποτελέσματα​


Ο Toprak Razgatlioglu (ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team) έκανε ένα ακόμα απολυτό τριήμερο στο Donington, όπως και στον προηγούμενο γύρο στο Misano, κάνοντας το 3 στα 3 με την μια ακόμα εμφατική νίκη στον 2ο αγώνα που η διαφορά ξεπέρασε τα 7 δευτερόλεπτα από τον 2ο.

Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε τον 2ο Αγώνα του Βρετανικού γύρου, του πέμπτου γύρου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike που διεξάγεται στο Donington.
Ο αναβάτης της BMW, αφού κατέκτησε την pole με ρεκόρ πίστας, κέρδισε τον Αγώνα 1 και τον αγώνα Superpole , κέρδισε και τον 2ο αγώνα σημειώνοντας την 48η νίκη του στο Superbike.
Στο βάθρο στην 2ηθεση τερμάτισε ο πρωτάρης Nicolò Bulega στο Ducati Panigale V4R της Team Aruba.it Racing, κάνοντας έναν μοναχικό αγώνα μετα τους πρώτους γύρους αφού ήταν πολύ μακριά από τον πρώτο Razgatlioglu και η διαφορά από τον 3ο ήταν σχεδόν 2 δευτερόλεπτα και δεν απειλήθηκε καθόλου!

Ο Alex Lowes με το Kawasaki ZX-10RR, έκλεισε το βάθρο στην 3η θέση, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις κάνοντας τρία τα βάθρα του μέσα στην πατρίδα του στην πιστά του Donington!
Στην 4η θέση, τερμάτισε ο Scott Redding με την BMW M 1000 RR, ακολουθούμενος από τις Ducati του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Alvaro Bautista και του Danilo Petrucci που συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα.
Στην 7η θέση τερμάτισε η Yamaha YZF R1 του συμπατριώτη Andrea Locatelli, μπροστά από την επίσης Yamaha YZF R1 του έξι φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Jonathan Rea και την Yamaha YZF R1 του Dominique Aegerter.
Ο Axel Bassani με το Kawasaki ZX-10RR έκλεισε το Top Ten.



















ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ WSBK -WSSP – SS300 – WWC για το 2024​


Βαθμολογία των Οδηγών Αγώνων 2024 Superbike World Championship – Supersport – WSS300 και WWC (Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Γυναικών).


SBKWSSPSSP300WWC
SBK-VATHMOI
Superbike World Championship
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ SBK 2024 & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ


 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Πρόγραμμα και ώρες του 6ου γύρου WSBK στο Most στην Τσεχία από 19 έως 21 Ιουλίου 2024 – Ώρες των δοκιμαστικών και των Αγώνων​


Το WorldSBK συνεχίζει με τον 6ο αγώνα της σεζόν στην πίστα του Most στην Τσεχία για ένα back-to-back αγώνα μετά από 1 εβδομάδα, μετα τον 5ο αγώνα της σεζόν 2024 στο Donington Park στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου και πάλι κυριάρχησε εμφατικά ο Toprak Razgatlioglu.

Με τον Razgatlioglu να διευρύνει την διαφορά του στην κορυφη της βαθμολογίας και με τους δυο οδηγούς της Ducati, Bulega και Bautista να ακολουθούν, το πρωτάθλημα έχει πάρει νέο ενδιαφέρον.
Το πρόγραμμα είναι σε ώρες Ελλάδος:

Παρασκευή 19 Ιουλίου

10:40 11:05 WorldSSP300 – FP
11:20 12:05 WorldSBK – FP1
12:20 13:00 WorldSSP – FP
15:10 15:35 WorldSSP300 – Superpole
16:00 16:45 WorldSBK – FP2
17:00 17:40 WorldSSP – Superpole

Σάββατο 20 Ιουλίου

10:00 10:20 WorldSBK – FP3
10:30 10:40 WorldSSP300 – WUP 1
10:50 11:00 WorldSSP – WUP 1
12:00 12:15 WorldSBK – Superpole
13:45 WorldSSP300 – Race 1
15:00 WorldSBK – Race 1
16:15 WorldSSP – Race 1

Κυριακή 21 Ιουλίου

10:00 10:10 WorldSBK – WUP
10:20 10:30 WorldSSP300 – WUP 2
10:40 10:50 WorldSSP – WUP 2
12:00 WorldSBK – Superpole Race
13:45 WorldSSP300 – Race 2
15:00 WorldSBK – Race 2
16:15 WorldSSP – Race 2
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

WorldSBK 2024, Most, FP1 - Ο Toprak ταχύτερος και με διαφορά​

Δεύτερος ο… Remy Gardner και τρίτος ο Alvaro Bautista
Toprak Razgatlioglu



Η σεζόν του 2024 για το WorldSBK συνεχίζεται στη Τσεχία, όπου o Toprak Razgatlioglu της ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο, με διαφορά 0,286 δευτερολέπτων από τον δεύτερο Remy Gardner της GYTR GRT Yamaha WorldSBK Team, με 3ο ταχύτερο αναβάτη τον Alvaro Bautista της Aruba.it Racing – Ducati.
Αφού ο “τυφώνας” Toprak σάρωσε τα πάντα στο Donington, δείχνει να έχει έρθει στην Τσεχία με διάθεση και δυνατότητα να επαναλάβει τις τελευταίες κυριαρχικές του εμφανίσεις.

Θυμίζουμε πως μετά από 5 γύρους, ο Τούρκος αναβάτης προηγείται της γενικής βαθμολογίας με 241 βαθμούς, με δεύτερο στη γενική κατάταξη τον Nicolo Bulega της εργοστασιακής Ducati με 200 βαθμούς και τρίτο τον Alvaro Bautista με 186.
Remy Gardner

Στα 45 λεπτά των πρώτων δοκιμαστικών της τσέχικης πίστας, πίσω από την πρώτη τριάδα που αναφέραμε στον πρόλογο, βρέθηκαν ο Danilo Petrucci της Barni Spark Racing Team -που έκανε και δηλώσεις πως θέλει η Ducati να τον περιλάβει στους υποψήφιους αναβάτες για τις 2 θέσεις της εργοστασιακής ομάδας του 25-, ο Scott Redding της Bonovo Action BMW και ο Jonathan Rea της Pata Prometeon Yamaha.
Alvaro Bautista
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε άνετα τον 1ο Αγώνα της Τσεχίας, με τους Petrucci και Iannone στο βάθρο – Αποτελέσματα​


Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε τον 1ο Αγώνα της Τσεχίας, στην πίστα Most για τον έκτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2024.

Ο Razgatlioglu, που ξεκίνησε από την pole, σημείωσε απίστευτο ρυθμό από την αρχή, αφήνοντας στους διώκτες του μόνο τη δυνατότητα να παλέψουν για τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου, κάνοντας μια άνετη και εμφατική νίκη στο 1ο αγώνας της Τσεχίας, που προμηνύει ένα ακόμα Χατ τρικ.
Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Petrucci, ξεκινώντας από τη δεύτερη σειρά, πέρασε πρώτα τον Iannone και μετά τον Bulega, και τερμάτισε στην δεύτερη θέση!
Ο Iannone αρκέστηκε στην τρίτη θέση αφού δεν μπόρεσε να επιτεθεί στον Petrucci.
Στην 4η θέση τελικά τερμάτισε ο Alvaro Bautista, μπροστά από τους Remy Gardner και Nicolò Bulega , που συμπλήρωσε την πρώτη εξάδα!
Στην 7η θέση τερμάτισε ο Andrea Locatelli, μπροστά από τους Garrett Gerloff και Michael Van Der Mark. Ο Jonathan Rea, ξεκινώντας από πολύ πίσω και αναγκασμένος να εκτελέσει πέναλτι μεγάλου γύρου, κατάφερε τελικά να κλείσει την πρώτη δεκάδα.
















Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε και τον αγώνα Superpole της Τσεχίας, με τους Bulega και Alex Lowes στο βάθρο – Αποτελέσματα​


Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε και τον Αγώνα Superpole της Τσεχίας, στην πίστα Most για τον έκτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2024.

Ο Razgatlioglu, που ξεκίνησε από την pole, χρειάστηκε 3 γύρους για να κυριαρχήσει στην αγώνα και να βγει μπροστά και να μην μπορέσει ξανά να τον απειλήσει κανείς μέχρι την καρό σημαία, πετυχαίνοντας την 50η νίκη της καριέρας του.

Μετά από μια μάχη μεταξύ των δυο εργοστασιακών Ducati, , ο Nicolò Bulega τερμάτισε δεύτερος ενώ ο Bautista κατέληξε με μια πτώση στον τελευταίο γύρο. Ο Alex Lowes, συμπληρώνει το βάθρο στην 3η θέση.

Ο Danilo Petrucci τερμάτισε στην τέταρτη θέση μπροστά από τον Remy Gardner και τον Andrea Locatelli. Ο Andrea Iannone τερμάτισε στην έβδομη θέση μπροστά από τον Jonathan Rea και τον Michael Van der Mark, όπου έκλεισε και την 9αδα των οδηγών που παίρνει βαθμούς σε αυτόν τον αγώνα!
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Απόλυτη κυριαρχία του Toprak Razgatlioglu στη Τσεχία, κέρδισε και τον 2ο αγώνα με τους Bulega και Locatelli στο βάθρο – Αποτελέσματα​


Ο Toprak Razgatlioglu κυριάρχησε στην Τσεχία κάνοντας Χατ τρικ στη Τσεχία, στην πίστα Most για τον έκτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2024.

Ο Razgatlioglu, ξεκίνησε από την poleposition, και χρειάστηκε μόλις 4 γύρους για να περάσει στην κορυφη του αγώνα και να οδηγήσει στην πρώτη θέση μέχρι το τέλος του αγώνα που του έδωσε την 51η νίκη της καριέρας του, την 10η συνεχομένη φετινή και το τρίτο συνεχόμενο Χατ τρικ μετα το Χατ τρικ του Misano και του Donington.
Ο #54 διευρύνει το προβάδισμά του στην παγκόσμια κατάταξη.
Μετά από ένα καλό ξεκίνημα, ο Nicolò Bulega αρκέστηκε στη δεύτερη θέση, αφού ο rookie δεν μπόρεσε να απαντήσει στον Razgatlioglu.
Το βάθρο έκλεισε ο Andrea Locatelli, λίγους γύρους πριν το τέλος, αφού κατάφερε να περάσει τον Michael Van der Mark ανεβαίνοντας στο βάθρο στην 3η θέση.
Ο Remy Gardner τερμάτισε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Michael Van der Mark που αρκέστηκε τελικά στην 5η θέση, ενώ την πρώτη εξάδα έκλεισε ο αναβιωμένος Jonathan Rea, συγγραφέας μιας καλής επιστροφής από τις πίσω θέσεις!
7η θέση για τον Michael Rinaldi, μπροστά από τον Andrea Iannone που ενεπλάκη στο αρχικό ατύχημα μεταξύ Bautista και Petrucci και αναγκάστηκε να βγει εκτός πίστας για να μην πέσει. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alex Lowes και Iker Lecuona.
Ο Danilo Petrucci και ο Alvaro Bautista έπεσαν στην πρώτη στροφή, όταν ακουμπήσαν μεταξύ τους, ευτυχώς χωρίς συνέπειες.



















ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ WSBK -WSSP – SS300 – WWC για το 2024​


Βαθμολογία των Οδηγών Αγώνων 2024 Superbike World Championship – Supersport – WSS300 και WWC (Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Γυναικών).


SBKWSSPSSP300WWC
SBK-VATHMOI
Superbike World Championship
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ SBK 2024 & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ




SSP-VATHMOI







 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με βραδινούς αγώνες του 7ου γύρου των αγώνων WSBK στο Portimao στην Πορτογαλία – Ώρες των δοκιμαστικών και των Αγώνων από 9 έως 11/8/2024​


Υπάρχει ένα εντελώς νέο πρόγραμμα για την πρώτη επίσκεψη του WorldSBK στην Πορτογαλία με βραδινούς αγώνες που θα κάνουν τον Πορτογαλικό Γύρο ένα μοναδικό γεγονός

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike FIM 2024 έρχεται στο Autodromo Internacional do Algarve και θα είναι ένας επικός γύρος της Pirelli στην Πορτογαλία με ένα ολοκαίνουργιο βραδινό πρόγραμμα, για τον 7ο γύρο στο Portimao από τις 9 έως 11 Αυγούστου 2024.
Το πρόγραμμα είναι σε ώρες Ελλάδος:

Παρασκευή 9 Αυγούστου

13:00 – 13:25 WorldWCR – FP
13:40 – 14:05 WorldSSP300 – FP
14:20 – 15:00 WorldSSP – FP
15:15 – 16:00 WorldSBK – FP1
17:25 – 17:50 WorldWCR – Superpole
18:10 – 18:35 WorldSSP300 – Superpole
18:55 – 19:35 WorldSSP – Superpole
20:00 – 20:45 WorldSBK – FP2

Σάββατο 10 Αυγούστου

13:00 – 13:10 WorldWCR – WUP 1
13:20 – 13:30 WorldSSP300 – WUP 1
13:40 – 13:50 WorldSSP – WUP 1
14:10 – 14:30 WorldSBK – FP3
15:45 WorldWCR – Race 1
16:45 WorldSBK – Superpole
17:30 WorldSSP300 – Race 1
18:30 WorldSSP – Race 1
20:00 WorldSBK – Race 1

Κυριακή 11 Αυγούστου

13:00 – 13:10 WorldWCR – WUP 2
13:20 – 13:30 WorldSSP300 – WUP 2
13:40 – 13:50 WorldSSP – WUP 2
14:00 – 14:10 WorldSBK – WUP
15:45 WorldWCR – Race 2
16:45 WorldSBK – Superpole Race
17:30 WorldSSP300 – Race 2
18:30 WorldSSP – Race 2
20:00 WorldSBK – Race 2

 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε τον μαχητικό 1ο αγώνα στο Portimao – Bautista και Petrucci στο βάθρο – Αποτελέσματα​


Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε τον 1ο εκπληκτικό αγώνα στο Portimao, για τον έβδομο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike 2024.

Ο Toprak Razgatlioglu, αναβάτης της ομάδας BMW Motorrad WorldSBK Team σημείωσε την 11η συνεχόμενη νίκη του φέτος, ισοφαρίζοντας τον Rea και Bautista!
Ο #54, ξεκινώντας από την pole, έχασε αμέσως δύο θέσεις, μένοντας πίσω από τους Alex Lowes και Danilo Petrucci, στη συνέχεια πέρασε στην 2η θέση και έδωσε αρκετές φορές μάχη με τον Petrucci, μέχρι οκτώ γύρους πριν το τέλος οπού πέρασε και άρχισε να χτίζει μια μικρή διαφορά, φτάνοντας μέχρι την καρό σημαία, κάνοντας 13 νίκες τη φετινή σεζόν, 11από αυτές συνεχόμενες!
Στην δεύτερη θέση μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα και μια μεγάλη επιστροφή από τη δέκατη Τρίτη θέση στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Alvaro Bautista πάνω στην Ducati της Team Aruba Racing.it, που έκλεψε στην κυριολεξία την παράσταση με την σημερινή του απόδοση, κερδίζοντας το 100ο του βάθρο!
Το βάθρο έκλεισε ο Danilo Petrucci, που οδήγησε το Ducati Panigale V4R της Barni Racing Team. για αρκετούς γύρους στην κορυφη του αγώνα, πριν παραδοθεί στην πίεση του Razgatlioglu που δεν του άφησε κανένα περιθώριο!
Στην 4η θέση τερμάτισε, η BMW M 1000 RR του Garrett Gerloff, μπροστά από την Kawasaki ZX-10RR του Alex Lowes, που οδήγησε τον αγώνα για μερικούς γύρους και πάλεψε για μια θέση στις κορυφαίες θέσεις αλλα δεν τα κατάφερε να μείνει μπροστά.
Την 6αδα έκλεισε η BMW M 1000 RR του Michael van der Mark, με την BMW να πλασάρει τρεις μοτοσυκλέτες τις στις έξι πρώτες θέσεις.
Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Nicolò Bulega (Ducati Aruba Racing.it), Axel Bassani (Kawasaki ZX-10RR), Dominique Aegerter (Yamaha YZF R1) και Remy Gardner (Yamaha YZF R1).


















Ο Toprak Razgatlioglu γράφει ιστορία με την 12η συνεχομένη νίκη του στο Portimao – Petrucci και Alex Lowes στο βάθρο του αγώνα Superpole – Αποτελέσματα​


Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε και τον αγώνα Superpole στο Portimao, για τον έβδομο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike 2024.

Ο Toprak Razgatlioglu, έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος οδηγός που σημείωσε την 12η συνεχόμενη νίκη ξεπερνώντας τον Rea και τον Bautista που είχαν 11 συνεχόμενες νίκες!
Ο Razgatlioglu #54, ξεκινώντας από την pole, έχασε αμέσως δύο θέσεις, μένοντας πίσω από τους Alex Lowes και Danilo Petrucci, στη συνέχεια πέρασε με μια κίνηση και τους δυο και βρέθηκε στην κορυφη του αγώνα και μάλιστα έκανε μια διαφορά που έφτασε σχεδόν τα 3 δευτερόλεπτα από τον 2ο , βάζοντας το όνομα του στα ρεκόρ με 12 συνεχόμενες νίκες και 14 νίκες συνολικά μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν!

Οι Danilo Petrucci, Alex Lowes, Michael van der Mark και Nicolò Bulega πάλεψαν για τις δυο θέσεις του βάθρου, με τον Petrucci να τερματίζει τελικά στην 2η θέση κερδίζοντας το πρώτο του βάθρο σε αγώνα Superpole, μπροστά από το Kawasaki ZX-10RR του Alex Lowes, με τον τελευταίο να δίνει μάχη μέχρι την γραμμή τερματισμού με τον Michael van der Mark και να τερματίζει μπροστά του με μόλις 0,021 δευτερόλεπτα διαφορά.
5η και 6η θέση για τα δυο εργοστασιακά Ducati της ομάδας Aruba Racing.it με τον rookie, Nicolò Bulega και τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Alvaro Bautista.
Στο Top Ten τερμάτισαν επίσης το Honda CBR1000 RR-R του Xavi Vierge, το Yamaha YZF R1 του Dominique Aegerter, το Ducati Panigale V4R του Andrea Iannone και το Yamaha YZF R1 του έξι φορές παγκοσμίου πρωταθλητή, Jonathan Rea.
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Ο Toprak Razgatlioglu συνέχισε την κυριαρχία του κάνοντας Χατ τρικ στο Portimao – Bulega και Alex Lowes στο βάθρο του 2ου αγώνα – Αποτελέσματα​



Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε και τον 2ο αγώνα στο Portimao, κυριαρχώντας και στον έβδομο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike 2024 με ένα ακόμα Χατ τρικ.

Κανείς δεν μπόρεσε να σταματήσει την απόλυτη κυριαρχία του Razgatlioglu στο Portimao που ξεκίνησε με την Pole position και κατέληξε να κερδίσει και τους τρεις αγώνες κάνοντας ένα ακόμα Χατ τρικ, το τέταρτο συνεχόμενο για φέτος!
Ο Razgatlioglu #54, ξεκίνησε από την poleposition και έδωσε αρκετές μάχες για την πρώτη θέση, κερδίζοντας τελικά την 13η συνεχομένη νίκη του για φέτος και την 15η φετινή, καθώς και την 54η στην μεγάλη κατηγορία Superbike!
Στην 2η θέση τερμάτισε ο Nicolo Bulega (Aruba.it Racing – Ducati) με διαφορά από τον νικητή μόλις +0,035 δευτερόλεπτα, αφού δεν μπόρεσε να κάνει μια επιτυχημένη επίθεση στον Razgatlioglu και να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του!
Στην 3η θέση συμπληρώνοντας το βάθρο τερμάτισε ο Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK), επαναλαμβάνοντας το βάθρο στον αγώνα Superpole, αφού ηγήθηκε του αγώνα για μερικούς γύρους.
Στην 4η θέση πέρασε τη γραμμή τερματισμού και καλύτερος αναβάτης ανεξάρτητης ομάδας, ο Andrea Iannone, μπροστά από τον συμπατριώτη του, Danilo Petrucci, ο οποίος τερμάτισε με 11.318 δευτερόλεπτα διαφορά πίσω από την κορυφή.
Την κορυφαία εξάδα έκλεισε ο αναβάτης της Yamaha της Team Pata Prometeon, έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Jonathan Rea.
Οι BMW M 1000 RR των Michael van de Mark και Garrett Gerloff τερμάτισαν στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα, μπροστά από την Honda CBR1000 RR-R του Xavi Vierge.
Το Yamaha YZF R1 του Dominique Aegerter έκλεισε το Top Ten.
Η στιγμή-κλειδί του αγώνα για τον Bautista ήρθε πέντε γύρους πριν το τερματισμό όταν ήταν πίσω από τον Razgatlioglu. Ο Bautista έχασε το μπροστινό μέρος στη στροφή 5, και πέφτοντας αφήνοντας την ευκαιρία για μια νίκη να πάει χαμένη!

















ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ WSBK -WSSP – SS300 – WWC για το 2024​


Βαθμολογία των Οδηγών Αγώνων 2024 Superbike World Championship – Supersport – WSS300 και WWC (Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Γυναικών).


SBKWSSPSSP300WWC
SBK-VATHMOI
Superbike World Championship
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ SBK 2024 & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ




SSP-VATHMOI








Τίτλοι οδηγών Superbike World Championship

 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Ο Michael Van der Mark κέρδισε τον 1ο Αγώνα στο Magny-Cours, έναν βρόχινο αγώνα επιβίωσης – Bautista και Petrucci στο βάθρο – Αποτελέσματα​


Ήταν ένας αγώνας στον οποίο έγιναν πραγματικά όλα, με τον σπεσιαλίστα στους βρόχινους αγώνες Van der Mark να κερδίζει έναν αγώνα επιβίωσης.

Ο αγώνας, ξεκίνησε σε σχεδόν στεγνή πίστα και με πολλούς αναβάτες να ξεκινούν με slicks ελαστικά. Στον πρώτο γύρο, είχαν πτώση, ο Nicolò Bulega και ο Jonathan Rea, που γλίστρησαν στο βρεγμένο στην ίδια στροφή.
Λίγους γύρους μετά την εκκίνηση, μια σφοδρή καταιγίδα έπληξε τη Γαλλική πίστα, αναγκάζοντας όλους τους οδηγούς να τοποθετήσουν ελαστικά για βρεγμένο.
Ο Gerloff, που ξεκίνησε με τα ενδιάμεσα ελαστικά, κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα του αγώνα για αρκετούς γύρους, αλλά η αύξηση της βροχής κατέστησε αδύνατη τη συνέχιση με τα ελαστικά μικτών συνθηκών και είχε πτώση, αφήνοντας το δρόμο ανοιχτό για τον Michael Van der Mark και Alex Lowes που μετά την αλλαγή ελαστικών επέβαλαν τον ρυθμό.
Με 11 γύρους πριν το τέλος, ο Βρετανός οδηγός Alex Lowes πέφτει και αφήνει ανοιχτό τον δρόμο για τον Ολλανδό που παίρνει τη νίκη. Ήταν η πρώτη του νίκη μετα ένα πολύ μεγάλο διάστημα αφού η τελευταία του νίκη ήταν στον αγώνα 2 της Jerez το 2019.

Στην 2η θέση τερμάτισε τελικά ο Alvaro Bautista που ξεκινώντας από την 17η θέση, έγραψε έναν αριστοτεχνικό αγώνα χωρίς λάθη. Το βάθρο έκλεισε ο Danilo Petrucci.
Στην 4η θέση τερμάτισε ο Scott Redding με την BMW, μπροστά από τον Andrea Iannone και τα Honda των Iker Lecuona και Xavi Vierge που τερμάτισαν στην έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα.
Στην 8η θέση τερμάτισε ο Andrea Locatelli, μπροστά από τον Michael Rinaldi, ενώ ο Alessandro Delbianco έκλεισε την κορυφαία δεκάδα.
Στην 11η θέση τερμάτισε ο Axel Bassani , μπροστά από τον Garrett Gerloff , που ήταν και ο τελευταίος αναβάτης που τερμάτισε, στη 12η θέση!
















Ο Nicolò Bulega κέρδισε και τον 2ο αγώνα στο Magny-Cours – Petrucci και Gerloff συμπλήρωσαν το βάθρο – Αποτελέσματα​


Ο Nicolò Bulega κέρδισε τον 2Ο Αγώνα του 9ου γύρου της σεζόν, που έγινε στο Magny-Cours της Γαλλίας.

Ο Ιταλός οδηγός, ξεκινώντας από την pole, κυριάρχησε από την πρώτη στροφή, περνώντας τη γραμμή του τερματισμού με πάνω από 3 δευτερόλεπτα διαφορά, μπροστά από τον Danilo Petrucci. Ο Garrett Gerloff συμπλήρωσε το βάθρο που κέρδισε το πρώτο του βάθρο στην BMW.
Τέταρτη θέση για τον Alex Lowes, ο οποίος μετά από ένα τεχνικό πρόβλημα στα πρώτα στάδια κατάφερε να ανακτήσει αρκετές θέσεις.
Ο νικητής του αγώνα 1, Van der Mark, σημείωσε άλλο ένα σταθερό αποτέλεσμα στην πρώτη πεντάδα, 7,5 δευτερόλεπτα πίσω από τον Bulega, ενώ λίγο περισσότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα πίσω του τερμάτισε ο Remy Gardner που συμπλήρωσε την πρώτη εξάδα.
Στην 7η θέση τερμάτισε ο Xavi Vierge (Team HRC), που επωφελήθηκε από την ποινή του Scott Redding (Bonovo Action BMW), ο οποίος τελικά κατατάχτηκε 8ος, που υποβιβάστηκε μία θέση για υπέρβαση των ορίων πίστας στον τελευταίο γύρο.
Το top 10 ολοκληρώθηκε από τους Andrea Locatelli (Pata Prometeon Yamaha) και Iker Lecuona (Team HRC), αφού και στον Lecuona επιβλήθηκε ποινή τριών δευτερολέπτων αντί για Πέναλτι για Μακρύ Γύρο για συντόμευση σε στροφή στους τελευταίους γύρους.
Στον αγώνα δεν συμμετείχε ο Toprak Razgatlioglu που τραυματίστηκε την Παρασκευή, o Jonathan Rea Που τραυματίστηκε στον 1ο αγώνα και ο Alvaro Bautista που τραυματίστηκε στον αγώνα Superpole!
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Ο Nicolò Bulega κέρδισε τον αγώνα Superpole στο Magny-Cours – Αποτελέσματα​


Ο Nicolo Bulega (Aruba.it Racing – Ducati) επανήλθε μετά την πτώση του στον 1ο αγώνα κατακτώντας μια φανταστική νίκη στον αγώνα Superpole στο Magny-Cours το πρωί της Κυριακής.

Ο Πρωταθλητής WorldSSP του 2023 πήρε το προβάδισμα στον εναρκτήριο γύρο από τον Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) και κράτησε τον Άγγλο αναβάτη σε ένα συναρπαστικό φινάλε για να εξασφαλίσει την πρώτη του νίκη μετά την εκπληκτική νίκη του rookie στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν στην Αυστραλία.
Ο Ιταλός οδηγός πάλεψε σκληρά με τον Alex Lowes, αλλά με 2 γύρους για να τελειώσει ο αγώνας κατάφερε να αντισταθεί και να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις του Βρετανού για να πάρει τη νίκη. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ο Danilo Petrucci, που ξεκίνησε από τη δέκατη θέση και κατάφερε να ανακτήσει αρκετές θέσεις.

Τέταρτη θέση για τον Scott Redding μπροστά από τους Xavi Vierge και Gerrett Gerloff. Ο Iker Lwkuona τερμάτισε στην έβδομη θέση.
Μετά την εξαιρετική του νίκη στο βρεγμένο στον Αγώνα 1 χθες, ο Michael van der Mark (ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team) ήταν ανάμεσα στους πρώτους οδηγούς στους πρώτους γύρους, οδηγώντας στην τρίτη θέση, αλλα τελικά υποχώρησε και τερμάτισε στην 8η θέση μπροστά από τον Remy Gardner. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει ο Axel Bassani.
Ο Andrea Locatelli έπεσε μετά από επαφή με τον Petrucci.
Ο Alvaro Bautista ενεπλάκη σε ένα άσχημο ατύχημα στην εκκίνηση του αγώνα. Ο Bautista έχει τις αισθήσεις του αλλά μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για ελέγχους
















ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ WSBK -WSSP – SS300 – WWC για το 2024​


Βαθμολογία των Οδηγών Αγώνων 2024 Superbike World Championship – Supersport – WSS300 και WWC (Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Γυναικών).


SBKWSSPSSP300WWC
SBK-VATHMOI
Superbike World Championship
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ SBK 2024 & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ


 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Πρόγραμμα και ώρες του 9ου γύρου WSBK στην Cremona στην Ιταλία από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου 2024 – Ώρες των δοκιμαστικών και των Αγώνων​


Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike έφυγε από την Γαλλία όπου έγινε ο τελευταίος αγώνας πριν δυο εβδομάδες, με όλους τους σταρ του Grid, να φεύγουν τραυματίες!

Έτσι το Paddock φτάνει στην Ιταλία για τον 9ο γύρο της σεζόν 2024, σε έναν νέο χώρο: την πίστα της Cremona για πρώτη φορά.
WorldSBK, WorldSSP και WorldWCR επιστρέφουν στη δράση στην Ιταλία με την Cremona να κάνει το ντεμπούτο της για τα paddock του WorldSBK και αντιμετωπίζει το τελευταίο τρίτο της σεζόν 2024. Το πρωτάθλημα μοτοσυκλετών WorldSBK, που προέρχεται από μοτοσυκλέτες παραγωγής φτάνει στην Ιταλία όπου αυτό το Σαββατοκύριακο πρέπει να μοιραστεί με το MotoGP, το οποίο αγωνίζεται για δεύτερη φορά στο Misano (Emilia Romagna Grand Prix).
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των ημερών σε ώρες Ελλάδος:

Να θυμίσουμε πως το ίδιο τριήμερο θα διεξαχθεί και ο 14ος γύρος MotoGP στην πίστα του Misano στην Ιταλία. Μπορείτε να δείτε το παράλληλο πρόγραμμα παρακάτω >>
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Ο Danilo Petrucci κέρδισε τον 1ο Αγώνα WSBK στην Cremona – Bulega και Bautista στο βάθρο – Αποτελέσματα​


Ο Danilo Petrucci κέρδισε τον 1ο Αγώνα του Ιταλικού 9ου γύρου, στην πίτα της Cremona.

Ο Petrucci που ξεκίνησε από τη δεύτερη σειρά μετά την ποινή, ανέκαμψε και ανέκτησε θέσεις στους πρώτους γύρους, παίρνοντας το προβάδισμα του αγώνα γρήγορα. Κρατώντας έναν ρυθμό γρήγορο κατάφερε να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SBK.
Ο Danilo Petrucci γράφει ιστορία με το να γίνει ο πρώτος αναβάτης που κέρδισε επίσης σε MotoGP, Dakar και MotoAmerica.

Ο αγώνας, ο οποίος συντομεύτηκε κατά 6 γύρους λόγω τεχνικών προβλημάτων στην πίστα, είδε τον Nicolò Bulega να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Ο αναβάτης της Ducati, που ξεκίνησε από την pole, έχασε δύο θέσεις μετά από μερικούς γύρους, καταφέρνοντας να κερδίσει μία χάρη στην πτώση του Iannone.
Τρίτο σκαλί του βάθρου για τον Alvaro Bautista, συγγραφέα μιας απίστευτης επιστροφής.
Ο Iker Lecuona τερμάτισε τέταρτος μπροστά από τους Axel Bassani και Xavi Vierge. Έβδομη θέση για τον Michael Van der Mark μπροστά από τους Gerrett Gerloff και Michael Rinaldi. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσε ο Remy Gardner.
Φανερή η απουσία του Toprak Razgatlioglu που παρόλο που χάνει τον δεύτερο γύρο στην σειρά μετά τον τραυματισμό του, εξακολουθεί να προηγείται στην βαθμολογία κατά 35 βαθμούς.














Ο Danilo Petrucci κέρδισε τον αγώνα Superpole WSBK στην Cremona μπροστά από τους Alex Lowes και Andrea Iannone – Αποτελέσματα​


Ο Danilo Petrucci κέρδισε τον αγώνα Superpole του Ιταλικού 9ου γύρου WSBK στην Cremona.

Ο Danilo Petrucci, αφού κέρδισε τον 1o αγώνα το Σάββατο, κυριάρχησε και στον αγώνα Superpole. Ο Petrucci, ξεκινώντας από την πρώτη σειρά, πήρε αμέσως το προβάδισμα, δίνοντας έναν γρήγορο ρυθμό.
Ο Alex Lowes κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη θέση στους δύο τελευταίους γύρους, περνώντας πρώτα τον Bulega και στη συνέχεια τον Andrea Iannone, που συμπλήρωσε το βάθρο στην 3η θέση!
Ο Nicolò Bulega τερμάτισε τέταρτος, με πιθανό τεχνικό πρόβλημα στο τέλος, μπροστά από τους Iker Lecuona και Alvaro Bautista που έκλεισε την πρώτη εξάδα, με τον Ισπανό να έρχεται από πολύ πίσω και να καταφέρνει να κερδίσει μια θέση στην δεύτερη σειρά εκκίνησης για τον 2ο αγώνα!
Ο Andrea Locatelli τερμάτισε στην έβδομη θέση μπροστά από τους Xavi Vierge και Remy Gardner, ενώ ο Tito Rabat συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα.
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Ο Danilo Petrucci κέρδισε τον 2ο αγώνα στην Cremona με τους Bautista και Bulega στο βάθρο – Αποτελέσματα​


Ο Danilo Petrucci κέρδισε και τον αγώνα 2 του ιταλικού 9ου γύρου στην Cremona.

Ο Petrucci, αφού κέρδισε τον 1o αγώνα, αλλα και τον αγώνα Superpole, κυριάρχησε κερδίζοντας και τον 2ο αγώνα κάνοντας το 3 στα 3. Ανάμεσα στα πολλά ρεκόρ του Petrucci, πρέπει επίσης να προστεθεί ότι είναι ο πρώτος οδηγός ανεξάρτητης ομάδας που κέρδισε 3 αγώνες το ίδιο Σαββατοκύριακο.
Στην 2η θέση τερμάτισε ο Alvaro Bautista, που ξεκίνησε από την 6η και κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα έφτασε μέχρι την 2η έχοντας φοβερό ρυθμό που αν είχε 2-3 γύρους ακόμα θα έφτανε στην κορυφη!
Το βάθρο έκλεισε στην 3η θέση ο Nicolò Bulega που μείωσε την διαφορά στην βαθμολογία στους 13 βαθμούς από τον τραυματία Razgatlioglu που έχει χάσει δυο γύρους.
Στην 4η θέση τερμάτισε ο Garrett Gerloff μπροστά από τους Alex Lowes και Iker Lecuona, που συμπλήρωσε την πρώτη εξάδα!
7η θέση για τον Michael van der Mark που τερμάτισε μπροστά από τους Xavi Vierge και Andrea Locatelli. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει ο Τίτο Ραμπάτ.
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.152
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Πρόγραμμα και ώρες του 10ου γύρου WSBK στο Aragon της Ισπανίας από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2024 – Ώρες των δοκιμαστικών και των Αγώνων​


Η διάσημη Ισπανική πίστα του Aragon θα φιλοξενήσει για άλλη μια φορά έναν αγώνα με άφθονο θέαμα στην πίστα από τις 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Το Superbike συνεχίζει για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο και μετα την Κρεμόνα πάει στην Αραγονία για τον 10ο γύρο της σεζόν 2024.
Μετα την απουσία του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Toprak Razgatlioglu, για δυο γύρους, ο δεύτερος, Nicolo Bulenga, έχει κλείσει πάρα πολύ την διαφορά φτάνοντας τον στους 13 βαθμούς.
Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα και τις ώρες Ελλάδος:
 
Top Bottom