apache
Μαθουσάλας member
Σεξ σε αρέσει να κάνεις στα νεκροταφεία ε; Πές μου μωρή άρρωστη;παιδες και μενα μου αρεσουν τα παλια, και μαλλον θα ξαναπαρω...
αλλα να λεμε οτι ο αξονας του σουζουκι ειναι αξεπεραστος....ειναι γελοιο ρε παιδια...σορρυ
Σεξ σε αρέσει να κάνεις στα νεκροταφεία ε; Πές μου μωρή άρρωστη;παιδες και μενα μου αρεσουν τα παλια, και μαλλον θα ξαναπαρω...
αλλα να λεμε οτι ο αξονας του σουζουκι ειναι αξεπεραστος....ειναι γελοιο ρε παιδια...σορρυ
Θα σου φτιαξω φωτο στο...απο πανω GS, και θα γινει τοποθετηση, στο FB της μοτοπαρεας!!Ρε ακόμα και το XZ550 ήταν καλύτερο από αυτό...

το ψηνω σου λεω ...το χειροτερο ever θα παρωΣεξ σε αρέσει να κάνεις στα νεκροταφεία ε; Πές μου μωρή άρρωστη;

παω να αλλαξω λαδια στο accentελα τερμα το διαλειμμα....!
Και επειδη περι υδραυλικων ωστηριων ο λογος .... απαιτειται σχολαστικη και συχνη αλλαγη λαδιων ωστε να δουλευουν σωστα και να μην πιανουν μουργα. Αυτα ..... "το συμπληρωνω μονο λαδι και δουλευει το ρημαδι" .... ξεχαστε τα.![]()
Εσύ να μου γράφεις θερμοκρασία καυσαερίων ανά ώρα....Μλκς πτωματογλάνοι...ελα τερμα το διαλειμμα....!
Και επειδη περι υδραυλικων ωστηριων ο λογος .... απαιτειται σχολαστικη και συχνη αλλαγη λαδιων ωστε να δουλευουν σωστα και να μην πιανουν μουργα. Αυτα ..... "το συμπληρωνω μονο λαδι και δουλευει το ρημαδι" .... ξεχαστε τα.![]()
CBX 550 παρε αυτο με τα καλλυματα στα δισκοφρενα!το ψηνω σου λεω ...το χειροτερο ever θα παρω

Να μην φρενάρεις πουθενά μπας και γλυτώσουμε από σένα...CBX 550 παρε αυτο με τα καλλυματα στα δισκοφρενα!![]()
ετοιμος ειμαι να το χτυπησωCBX 550 παρε αυτο με τα καλλυματα στα δισκοφρενα!![]()
ridermagazine.com
Εσύ να μου γράφεις θερμοκρασία καυσαερίων ανά ώρα....Μλκς πτωματογλάνοι...

Τέρμα μλκς.,ε; Υπάρχει καλύτερο του 72...ετοιμος ειμαι να το χτυπησω
![]()
Re-Cycling: 1986-2006 Kawasaki Concours ZG1000 | Rider Magazine
You wouldn’t be alone if you argued that BMW invented sport touring, but it’s hard to deny Kawasaki brought it to the masses. In the 1980s factoryridermagazine.com
Ούτε 350 κιλά ρε...Wet Weight: 670 lbs. ...... εμενα μ΄αρεσει ....!![]()
δεν το ανοιγω γιατι το tapatalk ζηταει προσβαση εγκαταστασεως στα .... αρχεια μου.![]()
Στο link φαινονται και κατι προβατα,,,δωρο αυτα?Δεν εχετε γουστο
Λυπουμαι για λογαριαμο σας

Τρελλάθηκα με τα προβαταΣτο link φαινονται και κατι προβατα,,,δωρο αυτα?![]()
![]()

Αν σε φτιάχνει φίλε, τι το ψάχνεις παραπάνω;Τρελλάθηκα με τα προβατα
Την πάτησα ρε φίλε με το ρτ.. πολυ εύκολο κ ανετο.. Αντε να το δώσω τώρα...
Αλλα δεν ειναι μοτοσυκλέτα.. Αυτός ο μποξερ σαν πλυντήριο κάνει.
Και εμφάνιση σκούτερ..

αυτο λεμε...με βολευει, αλλα ειναι ξενερουαΑν σε φτιάχνει φίλε, τι το ψάχνεις παραπάνω;
Μακάρι όλοι να καβαλάμε αυτό που μας φτιάχνει!
Χτες που αγόρασα τα γάντια πήγα με το Capo και μετά το έβγαλα και λίγο για άσκηση!
Στο δρόμο άνοιγα και φώναζα μέσα απο το κράνος "Είσαι μ@υν@ρ@@@@@@!!!! Δώωωωωωωωωσε!!!!!"
Αυτό πληρώνουμε![]()
Κατάλαβα....αυτο λεμε...με βολευει, αλλα ειναι ξενερουα
Μωρε εχω γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση και οταν καβαλαω μηχανες με σκυφτη θεση οδηγησης γινομαι χαλια..
εχω περιορισμενες επιλογες..γι αυτο εφαγε σουτ το fjr
παλι δεν καταλαβες...Κατάλαβα....
Θες όρθια θέση, αρχοντική, άνετη, με ανεμοκάλυψη
Να κάνεις άνετο τουρισμό ρε παιδί μου! Να μην πιάνονται γόνατα, μέσες, κεφάλι, χέρια
Αλλά δεν θέλεις να χάσεις και το ωραίο δούλεμα του μπόξερ
Ούτε το όμορφο δούλεμα των αναρτήσεων paralever - telelever που βρίσκεται στο RT
Πωωωωω, δύσκολη περίπτωση φίλε
Δεν ξέρω και ποιο να σου προτείνω κοντά σε αυτά που ζητάς
Μακάρι να υπήρχε ένα μηχανάκι να τα κάνει όλα τα παραπάνω
Καλό ψάξιμο!![]()