Λες...???
Εάν δεν μπορέσει ο φίλος από Λάρισα που θα κατεβαίναμε μαζί το βλέπω πολύ σοβαρά...
Πουπουλενιο στρωμα θα σου χω.
Λες...???
Εάν δεν μπορέσει ο φίλος από Λάρισα που θα κατεβαίναμε μαζί το βλέπω πολύ σοβαρά...
Θα τον ρίξω standard...Πουπουλενιο στρωμα θα σου χω.
Και στον Παλαιόπυργο να πηγαίναμε δίπλα στο μπουχαρί δεν θα με χάλαγε καθόλου...;)Πουπουλενιο στρωμα θα σου χω.
Και στον Παλαιόπυργο να πηγαίναμε δίπλα στο μπουχαρί δεν θα με χάλαγε καθόλου...;)
Ελάτη-Άρτα δεν παίζει εκτός και αν έχεις on-off...
Υπάρχει περίπτωση να κατέβω Κυριακή αυθημερόν για καφέ και πίσω...
Από γέφυρα Αλεξίου έως Αρματολικό..?Το μικρό εκείνο κομμάτι δεν ασφαλτοστρώθηκε Θάνο?Έτσι μου είπανε...
Έχω όμως δείκτη βενζίνης τώρα14!! - δηλαδής σχεδόν τα μισά από την 'Χοντρή' που Είχες! - Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα...
fgh
fgh
fgh
![]()
Ταχύτατος ο σοφός μοντερατορας...Απο περιΦτερο θα ξεκινησουμε Αντριους!!
Θα ανεβει ανακοινωση εδω!!
Θα έχω στήσει καραουλι κάπου στη Μάνδρα και θα σας ακολουθήσω BikeΑπο περιΦτερο θα ξεκινησουμε Αντριους!!
Θα ανεβει ανακοινωση εδω!!
Ναι Νίκο!Υπάρχουν σύντροχοι που θα ξεκινήσουν από Αθήνα , για Εθνική -Ρίο να δώσουμε κάποιο ραντεβού?
Ναι Νίκο!
Θ ανέβει ανακοίνωση εδώ για την αναχώρηση των πρωτευουσιανων!!
Ένας πρωτευουσιανος θα πάει από πάνω!! :p
Οπότε θα σας βρω στη Ναύπακτο την ώρα του ραντεβιιουυυ!!!
Την κλασική Θάνο!! Αραχωβα Ιτέα Ναύπακτο!! Ακόμα δεν τα έβαλα τα λαστιχάκια, μη τα τετραγωνίσω!!!!!Δηλαδή ,ποιά διαδρομή Τόλη?
Είμαστε ανυπόμονοι για να μοτοβολταρουμε!!μην βιαζεστε ..προφανως θα φυγουν δυο τραινακια .....μια υπερταχεία και ενας οδοντωτός,,,,,,θα ανακοινωθουν ωρες αναχωρησης και για τα δυο
:D:D:D:D
μην βιαζεστε ..προφανως θα φυγουν δυο τραινακια .....μια υπερταχεία και ενας οδοντωτός,,,,,,θα ανακοινωθουν ωρες αναχωρησης και για τα δυο
:D:D:D:D