Cookosrider
new member
- Όνομα
- Cookos
Σούπερ!Κι εγω θα χαρω να σας δω! Θα τα πουμε απο κοντά!![]()
Πες και στο άλλο το ρεμάλι να έρθει, για να ξέρω αν είναι να φέρω γαλακτομπούρεκο

Σούπερ!Κι εγω θα χαρω να σας δω! Θα τα πουμε απο κοντά!![]()
Ερώτηση, πού θα γίνει η μάζωξη/καφεποσια/φαγοπολεμος στη Ναύπακτο; Σε μαγαζί συγκεκριμένο ή όπου βρεθεί εκείνη την ώρα κάτι;
Σούπερ!
Πες και στο άλλο το ρεμάλι να έρθει, για να ξέρω αν είναι να φέρω γαλακτομπούρεκο![]()
Σούπερ!
Πες και στο άλλο το ρεμάλι να έρθει, για να ξέρω αν είναι να φέρω γαλακτομπούρεκο![]()
Φερε φερε.Αν δεν ερθει θα δουμε τι θα το κανουμε.
Στο πρώτο ποστ δεν φαίνεται το μαγαζί, εκτός αν φταίει που δεν έχω πιει ακόμα καφέ..Στο πρωτο ποστ του θεματος υπαρχει το μαγαζι που θα μαζευτουμε για καφε.
Επειδη δεν γνωριζουμε απο τωρα αριθμο συμμετοχων και διαθεση θα το δουμε επι τοπου.
Δημητρη γραψε στο google maps Nafs cafe.Στο πρώτο ποστ δεν φαίνεται το μαγαζί, εκτός αν φταίει που δεν έχω πιει ακόμα καφέ..![]()
Στο πρώτο ποστ δεν φαίνεται το μαγαζί, εκτός αν φταίει που δεν έχω πιει ακόμα καφέ..![]()
Ωραια. Τα λέμε 9.30 στο Coffee islandΑπο το καφε Coffee Ιsland https://www.tripadvisor.com.gr/Rest...nio_Aetolia_Acarnania_Region_West_Greece.html
10 με 10,15 πμ αναχωριση
https://goo.gl/maps/ujvzzNYK1MiYALdF9
Μια χύτρα καφέ στο 4 παρακαλώ.....Eαρινη μαζωξη στην Ναυπακτο την Κυριακη 8 Μαρτιου στο Nafs Cafe μετα τις 11:00
Espresso θα πιείτε;Μια χύτρα καφέ στο 4 παρακαλώ.....
Στο τραπέζι 4, όχι τη χύτρα δια 4...Espresso θα πιείτε;
Τι να φτουρισει το 1/4 της χυτρας;
ΚλαίωΣτο τραπέζι 4, όχι τη χύτρα δια 4...![]()
Σούπερ!
Eαρινη μαζωξη στην Ναυπακτο την Κυριακη 8 Μαρτιου στο Nafs Cafe μετα τις 11:00
Κουκε άσε το γαλακτομπούρεκο! Θα σου φέρω ένα κουβά Μερέντα... Ξέρεις εσύ.. έτσι, για ξεκαρφωμα!! ΧαχαχαΣούπερ!
Αν δεν κανω λάθος κάνουν έργα στο λιμάνι στη ναυπακτο και έχουν κλείσει το δρόμο
Ειναι απο την αλλη πλευρα που γινονται τα εργα σοφι και δεν περναει μονο στο παλιο λιμανι εχει καθυστερηση με φαναριαΑν δεν κανω λάθος κάνουν έργα στο λιμάνι στη ναυπακτο και έχουν κλείσει το δρόμο
Ειναι πριν το παλιο λιμανι.Παρολα αυτα θα το σιγουρεψω.
Ειναι απο την αλλη πλευρα που γινονται τα εργα σοφι και δεν περναει μονο στο παλιο λιμανι εχει καθυστερηση με φαναρια
Οδηγίες προς Όλους.. (για ευκολότερη πρόσβαση).Ειναι πριν το παλιο λιμανι.Παρολα αυτα θα το σιγουρεψω.