N
Και εσυ;Το ίδιο σκεφτήκαμε!!!
Αχ εμειζζζζζζζζζ!!!
Έξω θα κάτσουμε Μάρκο, μην ανησυχείς.Πανο ,κοιτα-ρωτα να βρεθει κ χωρος εξω να καθησουμε!!!
αυτο λενε οι κανονες για να μην αρπαξουμε κανενα ιο
Πανο ,κοιτα-ρωτα να βρεθει κ χωρος εξω να καθησουμε!!!
αυτο λενε οι κανονες για να μην αρπαξουμε κανενα ιο
..Τους στείλατε για ''πασαρέλα''...Γιομίσαμε από δαύτους
Κάτω τα χέρια από της ατάκες μου γιατί θα έρθω και θα βήξω στην μούρη σας ....... και έχω 2 στο γραφείο που μόλις ήρθαν από Μιλάνο




αυτο ηταν μαχαιρια στη καρδια!!πως θα το αντεξω Θεε μου;Εξω Μαρκο και καλο ειναι να αποφυγουμε εναγκαλισμους και λοιπες κακες συνηθειες του παρελθοντος.
Ένα ένα μας τα λες Πανουλη.Εξω Μαρκο και καλο ειναι να αποφυγουμε εναγκαλισμους και λοιπες κακες συνηθειες του παρελθοντος.





Ναι δε θέλει να μας κακοχαρακτηρισουν!!Ένα ένα μας τα λες Πανουλη.![]()
Και πως θα χαιρετιθουμε ωρε λεβεντη που εχω τοσες μερες να σε δωΕξω Μαρκο και καλο ειναι να αποφυγουμε εναγκαλισμους και λοιπες κακες συνηθειες του παρελθοντος.


Και πως θα χαιρετιθουμε ωρε λεβεντη που εχω τοσες μερες να σε δω![]()
Επειδή ο Γιάννος αλλάζει πρόγραμμα κάθε ώρα,αν έρθω από Σάββατο σε airbnb θα είστε απασχολημένοι?Και πως θα χαιρετιθουμε ωρε λεβεντη που εχω τοσες μερες να σε δω![]()
Επειδή το έχεις κουράσει το θέμα ,κάνε ότι θα σε φωτήσει.Επειδή ο Γιάννος αλλάζει πρόγραμμα κάθε ώρα,αν έρθω από Σάββατο σε airbnb θα είστε απασχολημένοι?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μήπως έχει βγει και κανένα πρόγραμμα πρωινής μάζωξης για τους Αθηναίους?![]()
Οποτε γουσταρεις στειλε μυνημαΕπειδή ο Γιάννος αλλάζει πρόγραμμα κάθε ώρα,αν έρθω από Σάββατο σε airbnb θα είστε απασχολημένοι?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαρεσεις που εισαι αγριο αγοριΚατι θα βρω να σου δωσω να χαιδεψεις.
Καλησπέρα ομάδα. Οι Γιαννιώτες θα κάνουν μια στάση Αμφιλοχια για να φύγουμε παρέα ;
Μαρεσεις που εισαι αγριο αγορι![]()
Μαικ, τι είναι αυτά που γράφει Ο Πάνος..(ΑΝ) θα περάσουμε από Αγρίνιο..???Aναχωρηση απο Γιαννενα 8:05 απο F&B μετα την γεφυρα της Εγνατιας.
Απο τον παλιο,συντομη σταση στην Αμφιλοχια περιπου 9:30 στον κομβο διπλα απο τις βαρκουλες.Εκει αποφασισουμε αν θα περασουμε απο Αγρινιο για να κατεβουμε ολοι παρεα, η αν θα ακολουθησουμε αλλο δρομολογιο.
ΥΓ Νικο επειδη στα Γιαννενα εχουμε την κοπη πιτας των λεσχων ΒΔ Ελλαδος,δεν ξερω αν θα ειμαι μονος η με παρεα.



