apache
Μαθουσάλας member
- Περιοχή
- AΘΗΝΑ
- Μοτοσυκλέτα
-
BMW R1200GSA
KOVE 800 X PRO
- Όνομα
- Mανώλης
- Περιοχή
- Κορυδαλλός
Εδώ δεν έχει λαγούς το Λαγονήσι, ελάφια η Ελαφόνησος και (κρατήσου καλά) το Καρπενήσι τελικά δεν είναι νησί.....Εγώ ξέρω ότι ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ο ήρωας ξεκινάει ταξίδι κάπως με ... απρόβλεπτα στοιχεία, και στην διαδρομή, γνωρίζει γκομενάρα ΚΑΙ ωραία ΚΑΙ καλή, προκύπτει η γυναίκα της ζωής του, αλλάζει φιλοσοφία ζωής ο ίδιος-κάνει το ''ταξίδι ο χαρακτήρας'' του, καταλαβαίνει πόσο λάθος ήτανε και διορθώνει το σκεπτικό του, βάζει πράγματα στην θέση τους, συμβαίνουν διάφορα περιπετειώδη κ.ο.κ.
Α και η γυναίκα που γνωρίζει, τον ΒΟΗΘΑΕΙ με κάποιο τρόπο, βοήθεια που αποδεικνύεται καθοριστικής σημασίας.
Τόσα ταξίδια απρογραμμάτιστα και με απρόοπτα, ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ - ΟΥΤΕ ΙΔΕΑ από τα παραπάνω, δεν συνάντησα ποτέ μου.
Δυο λεπτά μου λείπανε από τα ψιλά, να μην δώσω πενηντάευρω για ένα κρουασάν στην ΑΣΧΗΜΗ περιπτερού στο Μενίδι -Βάλτου, όχι το Αθηναικό- και με στραβοκοίταγε του στυλ ''τ'θς κ μ'νοχλάς κσυ τουόρα'' και ζήταγε το πενηντάευρω η ΑΣΧΗΜΗ καριόλα, και κάθισε και τα μέτρησε τα ρέστα, κι ούτε στα στοιχειώδη καλησπέρα-γειά σας δεν απάντησε ποτέ της, λες και ήταν η Γκρέις η Κέλλι και την ενόχλαγε κι εγώ δεν ξέρω ποιός τελευταίος. Και πάει ο Σπέσιαλ Ειντζεντ ΓΙΟΥΤΑ να πάρει σάντουιτς, ενώ την έχουν στήσει για τους ληστές προέδρους να χτυπήσουν την Ασουρντ Τράστ και τον κοιτάει η ΩΡΑΙΑ σαντουιτσού λες και θα έκανε προχθές τα παιδιά του.
Ου να μου χαθείτε, σεναριογράφοι, μου κάνετε και απεργίες, ψεύτες, ε ψεύτες.
Πάντού ψέμα ρε φίλε......