Χύμα ταξίδι γίνεται;

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Για αυτό και μόνο, θα διαφωνήσω: Ο σπουδαίος διδάσκαλος πράκτωρ ΘουΒου, έχει σαφέστατα δείξει ότι έχει.
Και η πάστα Φλώρα.

Caesarsk

well know member
Για αυτό και μόνο, θα διαφωνήσω: Ο σπουδαίος διδάσκαλος πράκτωρ ΘουΒου, έχει σαφέστατα δείξει ότι έχει.
Εμένα πάντως ο Θου-Βου που κάναμε παρέα την εποχή του μοτογρ όλο για τον κομμουνισμό μου έλεγε.

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια
Εμένα πάντως ο Θου-Βου που κάναμε παρέα την εποχή του μοτογρ όλο για τον κομμουνισμό μου έλεγε.
Τώρα έχουν σοβαρή συζήτηση, άστους, αν είναι καλό το νέο τρανσάλπ, αποφαίνονται όλοι οι σούπερ ειδικοί που ότι κάνει η Honda στραβό το βρίσκουνε.

Χμμμ καλύτερα να λέγανε για τον κουμουνισμό, πιο πλάκα θα είχε τουλάχιστον.

Caesarsk

well know member
Έτοιμη η χοντρή… φορτωμένη…το πρωί θα βγω από το γκαράζ και θα αποφασίσω αν θα πάω αριστερά προς Λαμία ή δεξιά προς Κόρινθο. Το ίδιο θα κάνω σε κάθε διασταύρωση. Αν αργήσω φάτε…IMG_0290.jpeg

grigoris gs

well know member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Σοφιανε τα απρογραμματιστα είναι και τα καλύτερα. Να περάσεις τέλεια να γεμίσεις μπαταρίες να ευχαριστηθείς διαδρομές και να περάσεις τέλεια.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

kostas1971

new member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
VOGE 500DS
Όνομα
Κωστας
Τι είναι το ταξίδι τελικά; Ο προορισμός, ή διαδρομή, ο σχεδιασμός, οι διανυκτερεύσεις; Γεννηθήκαμε ταξιδευτές ή γίναμε στην πορεία; Αρκεί για κάποιον να αυτό ονομαστεί ταξιδευτής και να πάρει το όνομα ενός μεγάλου εξερευνητή ή υπάρχει κάποιο ταξιδόμετρο που μετράει τον μεγαλύτερο; Πολλά τα ερωτήματα μέσα στο κεφάλι μου και ακόμη περισσότερη η φασαρία τριγύρω μου για να μπορέσω να συγκεντρωθώ στην απάντηση τους. Βλέπεις όταν είμαι με παρέα μαγεύομαι και χάνομαι στην διασκέδαση της παρέας. Να προλάβω να μιλήσω με όλους, να γελάσω, να πειράξω και να με πειράξουν.

Γυρίζω πίσω στις αρχικές επιλογές μου. Εκεί που γέμιζα τις σκέψεις μου με χιλιόμετρα. Εκεί που εντελώς μοναχικά έβρισκα το σημείο μου. Εκεί στην μόνιμη αναζήτηση του ΖΕΝ. Αυτού του Ζεν που περιγράφει ο Πίρσιγκ στο βιβλίο του (σας έχω ζαλίσει αλλά ήταν ένας από τους σταθμούς μου). Εκεί που ο διπολικός ήρωας ταξίδευε παρέα με τον άλλο του εαυτό. Πότε ο ένας στο τιμόνι, πότε ο άλλος, με διαφορετικά θέλω και νοοτροπίες, αλλά με ένα κοινό στόχο το ταξίδι.

Η μοτοσυκλέτα βγήκε από την απαραίτητη συντήρηση, δυο τρεις λεπτομέρειες τις έφτιαξα μόνος μου, αφού είναι γνωστά τα βίτσια μου. Χτες το βράδυ ντύθηκε ταξιδιώτικα και σήμερα το βράδυ θα φορτωθεί για να είναι έτοιμη για αναχώρηση αύριο νωρίς το πρωί. Για που όμως ρε φίλε, θα μου πείτε και με το δίκιο σας.

Και εδώ αρχίζει η λογική του τρελού. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Ξέρω μόνο πως 25/6 πρέπει να βρίσκομαι στην Καβάλα για να ψηφίσω, ενώ ταυτόχρονα έχω διαθέσιμες τις ημερομηνίες 21/6 ως 26/6. Πως θα φτάσω εκεί, από που θα φτάσω, που θα πάω από εκεί δεν το ξέρω. Ξέρω μόνο πως έχω λεφτά στο πορτοφόλι, ξηρά τροφή στις βαλίτσες, κατασκηνωτικό εξοπλισμό δεμένο στην μηχανή, πράσινη κάρτα και διαβατήριο στην θήκη...και απλά αναχωρώ. Θα ξεκινήσω με κατεύθυνση Δυτική, Νότια ή Βόρεια; Δεν το ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι πως θα ξεκινήσω το πρωί.

Stay Tuned και θα ενημερώνω καθ' οδόν...
Το μονο δεδομένο ειναι η ψήφος ξέρεις τουλάχιστον τι θα ψηφήσεις η και αυτό κατα την διάρκεια του ταξιδιού??? Χαχαχα καλό δρόμο να έχεις........

Caesarsk

well know member
Τελικά το πρωί πήγα δεξιά. Στην επόμενη διασταύρωση πάλι δεξιά. Τώρα θα μου πεις η Καβαλα είναι βόρεια εσυ τι κανεις δεξιά; Ε κάπου θα βγούμε. Περιμενω να δω την ταμπέλα που θα με ιντριγκάρει.
IMG_0294.jpeg

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria

Kuklinski

well know member
Μοτοσυκλέτα
Brough Superior ss100
Όνομα
Ακης
Περιοχή
Brooklyn NY
Στο παρελθόν μόνο έτσι έφευγα για ταξίδι και μάλιστα χωρίς προορισμό, όπου με έβγαζε......
ειχε τοτε οχηματα Μανο (μου)

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια
ειχε τοτε οχηματα Μανο (μου)

Κεντρομήχανο, οδηγοκεντρικό και μπλοκέ μπρος-πίσω το roadster

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός

Caesarsk

well know member
Τι απεικονίζεται στας Γραφάς ρε Σόφ? Δε βλέπουμε.
Άγναντα αριστερα
Άγναντα ευθεία.

με φαντασία μπορείς να φτάσεις. Εγώ διάλεξα τον χωματόδρομο.

Πήρες το σκηνακι μαζί;
Να τεντώθεις λίγο ,σε βλέπω κομμενο Rolling
εννοείται. Και σκηνή και καρέκλα και τραπέζι.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Άγναντα αριστερα
Άγναντα ευθεία.

με φαντασία μπορείς να φτάσεις. Εγώ διάλεξα τον χωματόδρομο.

εννοείται. Και σκηνή και καρέκλα και τραπέζι.
Γιατί δεν μίλησες; Να σε συνοδεύσω μέχρι Καβάλα; Θα είχα και μπάρες δημητριακών....

Caesarsk

well know member
Γιατί δεν μίλησες; Να σε συνοδεύσω μέχρι Καβάλα; Θα είχα και μπάρες δημητριακών....
Δεν αντέχεις θείο. Εσυ θέλεις τις ταβέρνες σου, τους καφέδες σου, τα τσιγάρα σου. Εγώ βάζω το κεφάλι κάτω και τον κωλο πάω και σταματώ πεντάλεπτα όπου βρω… να χες το tracer να ερχόσουν που πάει παντού

Dimitris Amaliada

old member
Motoparea Team
Περιοχή
Αμαλιάδα
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GS ADV 2006
Όνομα
Dimitris Amaliada
Περιοχή
ΑΜΑΛΙΑΔΑ
κρατω το πότε ξεκινάω και πότε γυρνώ...τα υπολοιπα θα τα αφησω στην τύχη εντελως και στην διάθεση της στιγμής. Δεν θα πάρω τηλεφωνο κανέναν, δεν θα κλείσω κανένα ραντεβού, δεν θα με περιμένει κανείς συγκεκριμένη μέρα, ώρα...
Όλα αυτά τα όμορφα φίλος .
Καλούς δρόμους ..

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Δεν αντέχεις θείο. Εσυ θέλεις τις ταβέρνες σου, τους καφέδες σου, τα τσιγάρα σου. Εγώ βάζω το κεφάλι κάτω και τον κωλο πάω και σταματώ πεντάλεπτα όπου βρω… να χες το tracer να ερχόσουν που πάει παντού
E με το ρημαδι που έχεις θέλεις μία βδομάδα να φτάσεις Καβάλα...... Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling

Top Bottom