Sapiokaravo
well know member
Ναι Ιταλικα λιπαντικα και μονο.Νομίζω και η Ducati Shell βάζει...

Ναι Ιταλικα λιπαντικα και μονο.Νομίζω και η Ducati Shell βάζει...

Σου τσιμπάει λάδια;

Αν έλεγα ότι δεν τσιμπάει θα με πίστευες;;;;
Ωστόσο ρωτάω γιατί είμαι για σέρβις και το κοιτάζω μήπως και βάλω άλλο από αυτό που βάζει η ανΔιπροσωπεία.

Δοκίμασε, εννοείται...Η Ducati βάζει Shell Advance 4T Ultra 15W-50.
Έλεγα να δοκιμάσω κάτι άλλο, (Motul 7100 ή ένα από τα Motorex που προανέφερα) όχι για να μειώσω το τσίμπημα (τα Ducati είπαμε δεν τσιμπάνε) αλλά για να δω αν υπάρχει διαφορά στην λειτουργία του κινητήρα και του σασμάν.
Τα Motul εμένα δεν μου αρέσουν....Η Ducati βάζει Shell Advance 4T Ultra 15W-50.
Έλεγα να δοκιμάσω κάτι άλλο, (Motul 7100 ή ένα από τα Motorex που προανέφερα) όχι για να μειώσω το τσίμπημα (τα Ducati είπαμε δεν τσιμπάνε) αλλά για να δω αν υπάρχει διαφορά στην λειτουργία του κινητήρα και του σασμάν.
Οι Ιταλοί που βλέπω, βάζουν Bel-Ray, Bardahl και Motul.Τα Motul εμένα δεν μου αρέσουν....
για τον ιδιο λογο που δεν εχει και ο σκλαβενιτης το πρακτικερ και ολες οι αλλες αλυσιδες του λιανεμποριου.Εχεις προβληματιστει αραγε οι γερμανοι, γιατι δεν εχουν αυτοκινητο, η μηχανη με προδιαγραφες
στα LINDL πως τα λενε?
Δίνει ο κατασκευαστής στα specs του 60αρι λάδι για το μηχανάκι σου;Παλιά έβαζα Torco ορυκτέλαιο 15-50 . Καλό λάδι με φυσιολογικό τσίμπημα . Εδώ και χρόνια βάζω Liqui Moly - Synthoil Race Tech GT1 SAE 10W-60 , το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ...
Μάνο @apache πως το βλέπεις ;
Το αυτό. Μου κάνουν το σασμάν λωκο.Τα Motul εμένα δεν μου αρέσουν....
Όσο ήμουν στο ΤΑ club η πλειοψηφία τα εβαζε στα τρανσαλπ. Συγκεκριμένα τα 5100Τα Motul εμένα δεν μου αρέσουν....
ειναι οντως τρομερά λαδια τα εβαζα πρινπολλα ολλα χρονια στο ΚΔοκιμάστε και τα silkolene είναι κορυφή σε πολλά τεστ που έχω δει... Και 20.000 που τα έχω στο δικό μου είμαι πολύ ευχαριστημένος
Ρε φίλε κανένα Motul από όσα είχα δοκιμάσει δεν ανταποκρίνονταν στις προδιαγραφές του, εμπειρικά πάντα και χωρίς να στείλω κάποιο για ανάλυση....Οι Ιταλοί που βλέπω, βάζουν Bel-Ray, Bardahl και Motul.
Εσένα Μάνο γιατί δεν σου αρέσουν τα Motul;
Υπερεκτιμημένα;
Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τα λάδια και δυστυχώς σε παγκόσμιο επίπεδο.ειναι οντως τρομερά λαδια τα εβαζα πρινπολλα ολλα χρονια στο Κ
αλλά πλεον φοβαμαι οτι ειναι απο τις εταιρειες που πολουνται και πολλά μαιμού....
Αγοράζω motorex μονο απο επίσημους ΜοτοΜάρκετ.Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τα λάδια και δυστυχώς σε παγκόσμιο επίπεδο.
Εχουν ακουστει πολλα για νοθευμενες παρτιδες.Ισως οι γνωμες εχουν να κανουν με το αν αγοραζει καποιος γνησιο η μαιμου.Ρε φίλε κανένα Motul από όσα είχα δοκιμάσει δεν ανταποκρίνονταν στις προδιαγραφές του, εμπειρικά πάντα και χωρίς να στείλω κάποιο για ανάλυση....
Άλλοι πίνουν νερό στο όνομα του...
Τώρα που το λές το θυμήθηκα, από εκεί που ψώνιζα ακούστηκαν διάφορα, ρε λές;Εχουν ακουστει πολλα για νοθευμενες παρτιδες.Ισως οι γνωμες εχουν να κανουν με το αν αγοραζει καποιος γνησιο η μαιμου.
Στα Γιαννενα ειχαν στησει ολοκληρο εργοστασιο.Το 80,% ηταν morul.Τώρα που το λές το θυμήθηκα, από εκεί που ψώνιζα ακούστηκαν διάφορα, ρε λές;
Και έλεγα δεν είναι δυνατόν να σπάει τόσο γρήγορα, που είναι το κολοindex του? Μόλις κρυώνανε λίγο μια χαρά, τρομερή αστάθεια...Στα Γιαννενα ειχαν στησει ολοκληρο εργοστασιο.Το 80,% ηταν morul.
Σωστός .Ρε shell και από βενζινάδικο της shell να ξέρεις τι σου γίνεται...