ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος

Σέρβις στις 12.000 χλμ . Λάδια φίλτρο

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Τώρα βάζει φωτιά στην άσφαλτο ! 1-2-3-4-5 σούζες όλες
Πες μας που αλλάζεις λάδια να στείλουμε και άλλους που δεν μπορούν να κάνουν σούζες!

abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη
Τώρα βάζει φωτιά στην άσφαλτο ! 1-2-3-4-5 σούζες όλες

Πες μας που αλλάζεις λάδια να στείλουμε και άλλους που δεν μπορούν να κάνουν σούζες!

abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk
Πες του Θάνο και θα στηθεί απ' τις 6 το πρωί μήπως και... του σηκωθεί!!!abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Πες του Θάνο και θα στηθεί απ' τις 6 το πρωί μήπως και... του σηκωθεί!!!abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk
Τις φοβαμαι εγω τις σουζες αυτες! Ειναι επικινδυνες!!!

Για τις αλλες δεν εχω προβλημα!

Tooth

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια
Αρση Ακινησίας.

''Η άνοιξη κατέφθασε, εμπρός όλοι μαζί, να την προυπαντήσουμε, με VFR στην εξοχή.''

IMG_5839.JPG

Onlymusic

Moderator
Motoparea team
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda Crossrunner
Zontes GK 350
Scott
Όνομα
Παναγιώτης
Περιοχή
Αθήνα
Σήμερα ήταν ήμερα αναβαθμίσεων, της άλλαξα τα φώτα.

1. Αγόρασα ένα ζευγάρι Led λάμπες και αντικατέστησα τις αλογόνου, Δεν ξέρω πως ειναι δεν τις δοκίμασα ακόμα. Πήρα ένα ζευγάρι NovSight που δεν έχουν διαφορά σε μέγεθος από τις αλογόνου Η7 διότι δεν υπάρχει χώρος πίσω απο το φανάρι.
Μέχρις εδώ όλα καλά..... παρακάτω είναι το ενδιαφέρων.

2. Αγόρασα και ένα ζευγάρι προβόλια της Puig. Αφού μπερδεύτηκα με τα καλώδια και με το που πάει τι..άρχισε το πρόβλημα με το από που να τα περάσω. Μου πήρε αρκετή ώρα και κάμποσα γαλλικά, αλλά τα πέρασα και αυτά και να σου ένα τζαφ, πάνε τα φώτα στο κεντρικό φανάρι, νέος κύκλος γαλλικών και άλλων γλωσσών. Θα πρέπει να είναι καμία ασφάλεια σκέφτομαι γιατί η μηχανή έπαιρνε μπροστά κανονικά. Μάλιστα, και εφόσον έμαθα που είναι η ασφαλειοθηκη και κανα δυο γλώσσες ακόμα ανακάλυψα μια καμμένη και ευτυχώς η HONDA, γιατί HONDA βεβαίως το μανάρι μου έχει Spare ασφάλειες. Την άλλαξα το λοιπόν, κράτησα και την καμμένη για δείγμα να πάρω μια να μου βρίσκετε και εγένετο το φως. Νομίζετε ότι άναψαν τα προβολάκια, Λάθος. Αυτά δεν ανάψανε, μου περίσσεψε ένα κόκκινο καλώδιο που δεν του έδινα σημασία από την αρχή για να μην καταλάβει ότι δεν ξέρω που πάει και πάρει θάρρος.

Key line from motorbike γράφει το manual, κατανοητό για κάποιον που ξέρει, εγώ ΟΧΙ.

Έξω σκοτείνιασε και ειπα να τα μαζέψω και να το ρίξω στο διάβασμα μπας και μάθω τι είναι αυτό το κόκκινο καλώδιο και που πάει, που θα πάει θα μάθω.

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Σήμερα ήταν ήμερα αναβαθμίσεων, της άλλαξα τα φώτα.

1. Αγόρασα ένα ζευγάρι Led λάμπες και αντικατέστησα τις αλογόνου, Δεν ξέρω πως ειναι δεν τις δοκίμασα ακόμα. Πήρα ένα ζευγάρι NovSight που δεν έχουν διαφορά σε μέγεθος από τις αλογόνου Η7 διότι δεν υπάρχει χώρος πίσω απο το φανάρι.
Μέχρις εδώ όλα καλά..... παρακάτω είναι το ενδιαφέρων.

2. Αγόρασα και ένα ζευγάρι προβόλια της Puig. Αφού μπερδεύτηκα με τα καλώδια και με το που πάει τι..άρχισε το πρόβλημα με το από που να τα περάσω. Μου πήρε αρκετή ώρα και κάμποσα γαλλικά, αλλά τα πέρασα και αυτά και να σου ένα τζαφ, πάνε τα φώτα στο κεντρικό φανάρι, νέος κύκλος γαλλικών και άλλων γλωσσών. Θα πρέπει να είναι καμία ασφάλεια σκέφτομαι γιατί η μηχανή έπαιρνε μπροστά κανονικά. Μάλιστα, και εφόσον έμαθα που είναι η ασφαλειοθηκη και κανα δυο γλώσσες ακόμα ανακάλυψα μια καμμένη και ευτυχώς η HONDA, γιατί HONDA βεβαίως το μανάρι μου έχει Spare ασφάλειες. Την άλλαξα το λοιπόν, κράτησα και την καμμένη για δείγμα να πάρω μια να μου βρίσκετε και εγένετο το φως. Νομίζετε ότι άναψαν τα προβολάκια, Λάθος. Αυτά δεν ανάψανε, μου περίσσεψε ένα κόκκινο καλώδιο που δεν του έδινα σημασία από την αρχή για να μην καταλάβει ότι δεν ξέρω που πάει και πάρει θάρρος.

Key line from motorbike γράφει το manual, κατανοητό για κάποιον που ξέρει, εγώ ΟΧΙ.

Έξω σκοτείνιασε και ειπα να τα μαζέψω και να το ρίξω στο διάβασμα μπας και μάθω τι είναι αυτό το κόκκινο καλώδιο και που πάει, που θα πάει θα μάθω.
Λογικα παει σε καποιο καλωδιο που παιρνει ρευμα οταν ανοιγει ο διακοπτης.

Το οτι σου εκανε τσαφ και εκαψε ασφαλεια, λογικα αυτο το καλωδιο που λες πρεπει να βρηκε καπου στην μοτοσυκλετα και να βραχυκυκλωσε.

Onlymusic

Moderator
Motoparea team
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda Crossrunner
Zontes GK 350
Scott
Όνομα
Παναγιώτης
Περιοχή
Αθήνα
Λογικα παει σε καποιο καλωδιο που παιρνει ρευμα οταν ανοιγει ο διακοπτης.

Το οτι σου εκανε τσαφ και εκαψε ασφαλεια, λογικα αυτο το καλωδιο που λες πρεπει να βρηκε καπου στην μοτοσυκλετα και να βραχυκυκλωσε.
Μεχρι την Κυριακή το πρωί θα ειναι όλα όπως πρέπει,,,,μπαικ

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη
Μεχρι την Κυριακή το πρωί θα ειναι όλα όπως πρέπει,,,,μπαικ
Γιατι μανιτσα μ παιδευεσε?? Τα μαστορια κλεφτες θα γινουν???

Onlymusic

Moderator
Motoparea team
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda Crossrunner
Zontes GK 350
Scott
Όνομα
Παναγιώτης
Περιοχή
Αθήνα
Γιατι μανιτσα μ παιδευεσε?? Τα μαστορια κλεφτες θα γινουν???
Όχι εγώ δεν θέλω να γίνω κλέφτης για να του πληρώσω

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Σήμερα άλλαξα αριστερό μαρσπιε,και την βάση στήριξης του,(60 ευρώ πήγε το μαλλί,)μετά από σάντουιτς που με κάνανε 2 αυτοκίνητα συγκλίνοντας μεταξύ τους σε διήθηση που έκανα ανάμεσα τους.Ευτυχως μόνο αυτό έπαθε η μηχανή,καθότι δεν έπεσα και δεν χτύπησα
Προσοχή εκεί έξω.Voge 500ds.

dkamzelas

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
ΦΛΩΡΙΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 SAS
Όνομα
Δημήτρης
Σήμερα τη παρέδωσα στο νέο της ιδιοκτήτη. Έκλεισε ένας κύκλος με 30+ χιλιάδες χιλιόμετρα.

Στάλθηκε από το 2306EPN60G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Σημερα εψαχνα με τον κωδικο του ενα original brand new ανταλλακτικο κομματι του φαιρινγκ μου

320 ευρω επισημη τιμη στην τιμια πλην πτωχη Ελλαδα
520 ευρω στην περηφανη πλην βαρβαρη Γερμανια (ebay)
132 ευρω στο Αmerica save one dollar (ebay) abcde

Παω να ανανεωσω το διαβατηριο μου αδελφια και να ριξω μαυρη πετρα πισω ....! abcdefghgk

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.
Σημερα εψαχνα με τον κωδικο του ενα original brand new ανταλλακτικο κομματι του φαιρινγκ μου

320 ευρω επισημη τιμη στην τιμια πλην πτωχη Ελλαδα
520 ευρω στην περηφανη πλην βαρβαρη Γερμανια (ebay)
132 ευρω στο Αmerica save one dollar (ebay) abcde

Παω να ανανεωσω το διαβατηριο μου αδελφια και να ριξω μαυρη πετρα πισω ....! abcdefghgk

Εσυ να σαι καλα και τα σιδερα αλλαζονταιSmileys drinking beer Emoticon

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Εδω με το κουνιαδο ειπαμε να βελτιωσουμε της αναρτησεις ειχαν γινει σουπα

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100