Μπας και πάρει λίγο τα πάνω της![]()
Σέρβις στις 12.000 χλμ . Λάδια φίλτρο
Πες μας που αλλάζεις λάδια να στείλουμε και άλλους που δεν μπορούν να κάνουν σούζες!Τώρα βάζει φωτιά στην άσφαλτο ! 1-2-3-4-5 σούζες όλες

Τώρα βάζει φωτιά στην άσφαλτο ! 1-2-3-4-5 σούζες όλες
Πες του Θάνο και θα στηθεί απ' τις 6 το πρωί μήπως και... του σηκωθεί!!!Πες μας που αλλάζεις λάδια να στείλουμε και άλλους που δεν μπορούν να κάνουν σούζες!
![]()

Τις φοβαμαι εγω τις σουζες αυτες! Ειναι επικινδυνες!!!Πες του Θάνο και θα στηθεί απ' τις 6 το πρωί μήπως και... του σηκωθεί!!!![]()

Αρση Ακινησίας.
''Η άνοιξη κατέφθασε, εμπρός όλοι μαζί, να την προυπαντήσουμε, με VFR στην εξοχή.''
View attachment 62293
Λογικα παει σε καποιο καλωδιο που παιρνει ρευμα οταν ανοιγει ο διακοπτης.Σήμερα ήταν ήμερα αναβαθμίσεων, της άλλαξα τα φώτα.
1. Αγόρασα ένα ζευγάρι Led λάμπες και αντικατέστησα τις αλογόνου, Δεν ξέρω πως ειναι δεν τις δοκίμασα ακόμα. Πήρα ένα ζευγάρι NovSight που δεν έχουν διαφορά σε μέγεθος από τις αλογόνου Η7 διότι δεν υπάρχει χώρος πίσω απο το φανάρι.
Μέχρις εδώ όλα καλά..... παρακάτω είναι το ενδιαφέρων.
2. Αγόρασα και ένα ζευγάρι προβόλια της Puig. Αφού μπερδεύτηκα με τα καλώδια και με το που πάει τι..άρχισε το πρόβλημα με το από που να τα περάσω. Μου πήρε αρκετή ώρα και κάμποσα γαλλικά, αλλά τα πέρασα και αυτά και να σου ένα τζαφ, πάνε τα φώτα στο κεντρικό φανάρι, νέος κύκλος γαλλικών και άλλων γλωσσών. Θα πρέπει να είναι καμία ασφάλεια σκέφτομαι γιατί η μηχανή έπαιρνε μπροστά κανονικά. Μάλιστα, και εφόσον έμαθα που είναι η ασφαλειοθηκη και κανα δυο γλώσσες ακόμα ανακάλυψα μια καμμένη και ευτυχώς η HONDA, γιατί HONDA βεβαίως το μανάρι μου έχει Spare ασφάλειες. Την άλλαξα το λοιπόν, κράτησα και την καμμένη για δείγμα να πάρω μια να μου βρίσκετε και εγένετο το φως. Νομίζετε ότι άναψαν τα προβολάκια, Λάθος. Αυτά δεν ανάψανε, μου περίσσεψε ένα κόκκινο καλώδιο που δεν του έδινα σημασία από την αρχή για να μην καταλάβει ότι δεν ξέρω που πάει και πάρει θάρρος.
Key line from motorbike γράφει το manual, κατανοητό για κάποιον που ξέρει, εγώ ΟΧΙ.
Έξω σκοτείνιασε και ειπα να τα μαζέψω και να το ρίξω στο διάβασμα μπας και μάθω τι είναι αυτό το κόκκινο καλώδιο και που πάει, που θα πάει θα μάθω.
Μεχρι την Κυριακή το πρωί θα ειναι όλα όπως πρέπει,,,,Λογικα παει σε καποιο καλωδιο που παιρνει ρευμα οταν ανοιγει ο διακοπτης.
Το οτι σου εκανε τσαφ και εκαψε ασφαλεια, λογικα αυτο το καλωδιο που λες πρεπει να βρηκε καπου στην μοτοσυκλετα και να βραχυκυκλωσε.
Γιατι μανιτσα μ παιδευεσε?? Τα μαστορια κλεφτες θα γινουν???Μεχρι την Κυριακή το πρωί θα ειναι όλα όπως πρέπει,,,,![]()
Όχι εγώ δεν θέλω να γίνω κλέφτης για να του πληρώσωΓιατι μανιτσα μ παιδευεσε?? Τα μαστορια κλεφτες θα γινουν???

Εσυ να σαι καλα και τα σιδερα αλλαζονταιΣημερα εψαχνα με τον κωδικο του ενα original brand new ανταλλακτικο κομματι του φαιρινγκ μου
320 ευρω επισημη τιμη στην τιμια πλην πτωχη Ελλαδα
520 ευρω στην περηφανη πλην βαρβαρη Γερμανια (ebay)
132 ευρω στο Αmerica save one dollar (ebay)
Παω να ανανεωσω το διαβατηριο μου αδελφια και να ριξω μαυρη πετρα πισω ....!
![]()

Πήγα την είδα στο πάρκινγκ.
Κοιμόταν ξέγνοιαστη
Τι ΠΛΑΙΣΙΑΡΑ έχει αυτή η μηχανή, πω πωωωω.