cube
new member
- Μοτοσυκλέτα
- Αλυσοπρίονο.
- Όνομα
- Γιωργος
Σιγά.Στραβωμαρα

Σιγά.Στραβωμαρα

Καλορίζικη και δεν θα το μετανοιωσειςΕπειδή βαρέθηκα να τρέχω στα βενζινάδικα που ως συνήθως δείχνουν και λάθος πήρα και εγώ την δημοφιλέστερη τρομπιτσα.
View attachment 34574
Από πού;Επειδή βαρέθηκα να τρέχω στα βενζινάδικα που ως συνήθως δείχνουν και λάθος πήρα και εγώ την δημοφιλέστερη τρομπιτσα.
View attachment 34574
Θα πάω και εγώ το απόγευμαKinito.gr
πειραια απέναντι από ησαπ
27.44€
Ευχαριστώ.Καλορίζικη και δεν θα το μετανοιωσεις![]()
Οκ έχει και Γλυφάδα κάτσε να τους πάρω..Μάνο κάνε τους ένα τηλέφωνο αν την έχουν εκεί γιατί είναι διαδικτυακό μαγαζί στις παραγγελίες...μην κατέβεις τζάμπα . Είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου αλλά λείπω αλλιώς θα πεταγομουν να ρωτήσω.
Καλοριζικο !!! Το έχει ο φίλος μου . Και εμείς με αυτό φουσκώνουμε , βάζουμε ποσά psi θελουμε και το φουσκώνει . Τώρα την αξιοπιστία του μόνο δεν ξέρω κατά ποσό είναι ακριβέςΕπειδή βαρέθηκα να τρέχω στα βενζινάδικα που ως συνήθως δείχνουν και λάθος πήρα και εγώ την δημοφιλέστερη τρομπιτσα.
View attachment 34574
Τώρα πρωί που κατέβηκα είχε ένα ράφι γεμάτο από τρόμπες.Μάνο κάνε τους ένα τηλέφωνο αν την έχουν εκεί γιατί είναι διαδικτυακό μαγαζί στις παραγγελίες...μην κατέβεις τζάμπα . Είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου αλλά λείπω αλλιώς θα πεταγομουν να ρωτήσω.
Ευχαριστώ.Καλοριζικο !!! Το έχει ο φίλος μου . Και εμείς με αυτό φουσκώνουμε , βάζουμε ποσά psi θελουμε και το φουσκώνει . Τώρα την αξιοπιστία του μόνο δεν ξέρω κατά ποσό είναι ακριβές
Εγώ έδω και κάτι μήνες με αυτό φουσκώνω !Ευχαριστώ.
διάβασα ότι είναι αξιόπιστη γενικός.
θα δείξει βέβαια με τον καιρό.

Παίρνεις κι για εμένα ένα;;Το έκλεισα, το απόγευμα το πήρα.
Τέλει;Παίρνεις κι για εμένα ένα;;
Tελει!!Τέλει;
Από καταναλώσεις τι θα κάνεις;Αξιώθηκα και τακτοποίησα τα καλώδια του gps tracker και το έκρυψα να μην είναι εμφανές.Το συνέδεσα πριν καμμιά βδομάδα,είδα ότι δουλεύει καλά και ο σέρβερ ανταποκρίνεται και σήμερα το καταχώνιασα.
View attachment 34579
View attachment 34578
View attachment 34580
Είναι προχωρημένο γκατζετάκι ναούμ.Από καταναλώσεις τι θα κάνεις;
Έβαλες διακοπτακι να το ανοίγεις κατά το δοκούν;
Μωρέ μπράβο!Είναι προχωρημένο γκατζετάκι ναούμ.
Μετά από κάποια ώρα πέφτει σε κατάσταση sleep και ξυπνάει όταν αντιληφθεί κίνηση,ή όταν αντιληφθεί το gps του ότι η μηχανή βγαίνει έξω από τα όρια του φράχτη (fence) που έχω ορίσει,100 μέτρα.
Έχει και άλλες λειτουργίες,μπορείς να του συνδέσεις 2 καλώδια ακόμα ώστε να κόβει την παροχή στην αντλία βενζίνης αν διαγνώσει κάτι ύποπτο.