Σάββας
Μαθουσάλας member
Παρακάτω Πάνο.Πρόκειται για ζελατίνα που βρήκα για να αγοράσω γιατί η δική μου δεν...
Οπότε μάλλον θα πάω παρακάτω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρακάτω Πάνο.Πρόκειται για ζελατίνα που βρήκα για να αγοράσω γιατί η δική μου δεν...
Οπότε μάλλον θα πάω παρακάτω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μεθεορτια τσαρκα στο Λεωνιδιο
View attachment 32280
View attachment 32281
View attachment 32282
View attachment 32283
View attachment 32284
Καφε στο παλιο δημαρχειο μιας και η καφετερια στη Πλακα που πηγαινω οταν και οποτε κατεβαινω ηταν κλειστη
View attachment 32285
View attachment 32286
Το τοστακι το μοιραστηκα με την κυρια η οποια ηταν και επιμονη βαζοντας τα μπροστινα ποδια της πανω μου
View attachment 32287
Αυτα
Εγω παντως σε 3 πενφε με θολωμενες ζελατινες..οσο και αν το προσπάθησα με αλοιφαδορο και αλοιφες δεν έμεινα ικανοποιημένος..Ρε παλικάρια εσείς που τα γνωρίζετε...
Θα παραμείνει , θα μεγαλώσει αυτή η κιτρινίλα από την ζελατίνα ;
Μπορεί να φύγει και με τι ;
Χρονια πολλά Κωστάκη...Μεθεορτια τσαρκα στο Λεωνιδιο
View attachment 32280
View attachment 32281
View attachment 32282
View attachment 32283
View attachment 32284
Καφε στο παλιο δημαρχειο μιας και η καφετερια στη Πλακα που πηγαινω οταν και οποτε κατεβαινω ηταν κλειστη
View attachment 32285
View attachment 32286
Το τοστακι το μοιραστηκα με την κυρια η οποια ηταν και επιμονη βαζοντας τα μπροστινα ποδια της πανω μου
View attachment 32287
Αυτα
Σ'ευχαριστώ Μπάμπη. Ευπρόσδεκτες πάντα οι ευχές όποτεΧρονια πολλά Κωστάκη...
Ξεχάστηκα ρε φιλε

Φιλε εισαι καλλιτεχνις στις φωτο!!!!!!Μετά το σχολασμα από τη πρωινή βάρδια μια γύρα Βαρυμπόμπη, Αγ Μερκούριο, Μαλακάσα, Βαρνάβα για καφεδάρεν με τον @Face και επιστροφή από κάτω, Γραμματικό, Νέα Μάκρη, τσιμεντούποληView attachment 32289

Μου τη σπάει ο κάδος!!!!Φιλε εισαι καλλιτεχνις στις φωτο!!!!!!![]()

και εγω αυτο σκεφτομουν και ξεκινησα να την φτιαχνω!!!!Μου τη σπάει ο κάδος!!!!
Πάμε να ξαναβγαλουμε!!!!![]()
![]()
Μου τη σπάει ο κάδος!!!!
Πάμε να ξαναβγαλουμε!!!!![]()
![]()

Και πάνω που νόμιζα ότι έχετε κάνει πρωτάθλημα "βρες ένα σκουπίδι και κέρδισε"...στις φωτό...

Όχι ρε συ....... Να μείνει μόνο ο κάδος στο κάδρο εννοούσα

Εγω σημερα ελαβα χεραιτουρα απο τσοπερ γιαπωνεζικο..Να πω και δύο άσχημες διαπιστώσεις που έκανα σήμερα
1. Μάλλον λόγω κορονοϊού και λοκντάουν, επειδή δεν υπάρχει κίνηση και δεν τα ενοχλεί κανείς, τα αδέσποτα έχουν θεριέψει! Ήθελα να βγάλω φώτο σε 2-3 σημεία της διαδρομής που ήξερα με κιόσκια ή στάσεις σε εκκλησάκια και μιλάμε ήταν στέκια πλέον από αγέλες τσοπανόσκυλών. Πολύ σκυλί παιδιά!
2. Συνάντησα κάπου 20 μηχανακια να έρχονται από απέναντι. Αν εξαιρέσω μια παρέα 4 σκουτεράδων με μέγκα σκούτερ, κανείς άλλος δεν ανταπέδωσε χαιρετισμό. Αλλάζουμε…![]()
Να πω και δύο άσχημες διαπιστώσεις που έκανα σήμερα
1. Μάλλον λόγω κορονοϊού και λοκντάουν, επειδή δεν υπάρχει κίνηση και δεν τα ενοχλεί κανείς, τα αδέσποτα έχουν θεριέψει! Ήθελα να βγάλω φώτο σε 2-3 σημεία της διαδρομής που ήξερα με κιόσκια ή στάσεις σε εκκλησάκια και μιλάμε ήταν στέκια πλέον από αγέλες τσοπανόσκυλών. Πολύ σκυλί παιδιά!
2. Συνάντησα κάπου 20 μηχανακια να έρχονται από απέναντι. Αν εξαιρέσω μια παρέα 4 σκουτεράδων με μέγκα σκούτερ, κανείς άλλος δεν ανταπέδωσε χαιρετισμό. Αλλάζουμε…![]()
Να έχεις και κάτι ακόμη υπόψιν.
Το κιτρίνισμα είναι και ένδειξη πολυμερισμού. Αυτό σημαίνει πως το πλαστικό χάνει σταδιακά τις ιδιότητες του και την ελαστικότητα του και γίνεται σκληρό και εύθρυπτο.
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;
Αν πολυμεριστεί τελείως και έχουμε κοτσαρισμένα πάνω κάποιο σπόιλερ πχ μπορεί από την αντίσταση του αέρα να σπάσει την ζελατίνα.
Το ίδιο συμβαίνει και όταν πρόκειται για ψηλή ζελατίνα, ακόμη και χωρίς χρήση σπόιλερ, αλλά λόγω μεγάλης μετωπικής επιφάνειας.
Αφού πρόκειται για αγορά μεταχειρισμένης, προσπέρασε.
Θα είχε λογική μόνο αν είχε σπάσει η δική σου και ήθελες μια άμεση αλλά κυρίως φτηνή λύση.
Χτυπάς καινούργια και θυμήσου τα λόγια μου. Επειδή είναι ακριβώς μπροστά στο οπτικό σου πεδίο, αυτή η καινουργίλα θα σε κάνει να νιώθεις πως πήρες καινούργια μοτό.![]()