ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Δε πάνε τα χοντα μόνο για καφέ πάρτε triumph να σωθείτε.
Αφού όλο σύνιαλο κάνατε να κόψω να πηγενουμε παρέα Tooth ToothTooth

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
σημερινή βόλτα μετά από 3 βδομαδες επιτελους προς Δημητσάνα και πέριξ χωριά , από τα οποία τα μισά δεν θύμαμαι το όνομα τους !Tooth

όλα καλά όλα τέλεια , φτάνει μεσημεράκι και γυρνάμε προς Δημητσάνα να τσιμπήσουμε κάτι τις! Τρώμε και καθόμαστε να πιούμε και ένα εσπρέσο έτσι χωνευτικό μετά το φαΐ Coffee machineLaugh 1

Σηκωνόμαστε ντυνόμαστε και πάμε προς τις μηχανές ! WHAAAT ? Πίτα το λάστιχο !

λέω αποκλείεται , κάποιος μου το ξεφούσκωσε , δεν παίζει ! Κοιτάω πάνω είχα πατήσει ένα ξύλο Αιχμηρό . Αν είναι δυνατόν λέω , μα τρύπησε με ξύλο τώρα σοβαρά ;
Εντωμεταξύ εγώ έλεγα σιγά μη πάθω λάστιχο ποτέ , τι είναι ποδήλατο , σε άσφαλτο πάμε ! Tooth Tooth
Μαζί μας εννοείται δεν είχαμε ΟΥΤΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ !Hate

πω ρε τώρα λέω τι κάνουμε... πάρε οδική τι να κάνω ...
Περιμέναμε μια ώρα να έρθει η οδική από Τρίπολη και γ πλάκα ποια είναι ; Δεν μπορεί να σε πάει Κόρινθο λέει δεν δικαιολογη αυτή την μετακίνηση το σκασμένο λάστιχο ! Μόνο κάποια μηχανική βλάβη ....
Και τι θα κάνουμε ρε μάστορα ; Θα σε πάμε Τρίπολη !
Μα είναι Κυριακή είναι κλειστά τα βουλκανιζατέρ !!!!!

θα το αφήσεις εκεί λέει και θα το στείλουν αύριο !!!

τι λες ρε τι αύριο ,τι εκεί, που εκεί ; Samurai suicideHammer SmashΠως θα πάω σπίτι μου εγώ ;; Ξέρω εγώ λέει, ήταν και 8 ηωρα το βράδυ . Με τα πολλά καθώς με πηγενε για Τρίπολη λέω δεν μπορεί θα την βρούμε την άκρη. Ξεκινήσαμε να παίρνουμε βουλκανιζατέρ τηλέφωνα . Άλλοι κλειστά, άλλοι δεν είχαν σαμπρέλα για τέτοια ζάντα, άλλοι δεν το σήκωναν ! Τέλος μου λέει ο οδηγός κάτσε να πάρουμε ένα φίλο να μας δώσει ένα τηλέφωνο ενως Moto service . Το σήκωσε ο άνθρωπος και λέει πηγεντε στο μαγαζί έρχομαι . Ουφφφφ , δοξααααααααααα!!!!!!!

Φτάνουμε το κατεβάζουμε το πλακώνει μπαμ μπαμ και σε 10 ειμουν έτοιμος ! Γρήγορα συναντώ τα παιδιά που ερχόντουσαν από πίσω φουλ άρουμε βενζίνη και περνούμε την εθνική προς Κόρινθο !!!

Αυτά ... εσείς πως περάσατε Tooth

A489BE6C-D626-447C-A189-A2FECD2BC76E.jpeg

Τελευταία επεξεργασία:

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
σημερινή βόλτα μετά από 3 βδομαδες επιτελους προς Δημητσάνα και πέριξ χωριά , από τα οποία τα μισά δεν θύμαμαι το όνομα τους !Tooth

όλα καλά όλα τέλεια , φτάνει μεσημεράκι και γυρνάμε προς Δημητσάνα να τσιμπήσουμε κάτι τις! Τρώμε και καθόμαστε να πιούμε και ένα εσπρέσο έτσι χωνευτικό μετά το φαΐ Coffee machineLaugh 1

λέω αποκλείεται , κάποιος μου το ξεφούσκωσε , δεν παίζει ! Κοιτάω πάνω είχα πατήσει ένα ξύλο Αιχμηρό . Αν είναι δυνατόν λέω , μα τρύπησε με ξύλο τώρα σοβαρά ;
Εντωμεταξύ εγώ έλεγα σιγά μη πάθω λάστιχο ποτέ , τι είναι ποδήλατο , σε άσφαλτο πάμε ! Tooth Tooth
Μαζί μας εννοείται δεν είχαμε ΟΥΤΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ !Hate

πω ρε τώρα λέω τι κάνουμε... πάρε οδική τι να κάνω ...
Περιμέναμε μια ώρα να έρθει η οδική από Τρίπολη και γ πλάκα ποια είναι ; Δεν μπορεί να σε πάει Κόρινθο λέει δεν δικαιολογη αυτή την μετακίνηση το λάστιχο !
Και τι θα κάνουμε ρε μάστορα ; Θα σε πάμε Τρίπολη !
Μα είναι Κυριακή είναι κλειστά τα βουλκανιζατέρ !!!!!

θα το αφήσεις εκεί λέει και θα το στείλουν αύριο !!!

τι λες ρε τι αύριο ,τι εκεί, που εκεί ; Samurai suicideHammer SmashΠως θα πάω σπίτι μου εγώ ;; Ξέρω εγώ λέει, ήταν και 8 ηωρα το βράδυ . Με τα πολλά καθώς με πηγενε για Τρίπολη λέω δεν μπορεί θα την βρούμε την άκρη. Ξεκινήσαμε να παίρνουμε βουλκανιζατέρ τηλέφωνα . Άλλοι κλειστά, άλλοι δεν είχαν σαμπρέλα για τέτοια ζάντα, άλλοι δεν το σήκωναν ! Τέλος μου λέει ο οδηγός κάτσε να πάρουμε ένα φίλο να μας δώσει ένα τηλέφωνο ενως Moto service . Το σήκωσε ο άνθρωπος και λέει πηγεντε στο μαγαζί έρχομαι . Ουφφφφ , δοξααααααααααα!!!!!!!

Φτάνουμε το κατεβάζουμε το πλακώνει μπαμ μπαμ και σε 10 ειμουν έτοιμος ! Γρήγορα συναντώ τα παιδιά που ερχόντουσαν από πίσω φουλ άρουμε βενζίνη και περνούμε την εθνική προς Κόρινθο !!!

View attachment 32362
Και το ηθικό δίδαγμα είναι:
Αν δεν πηγαίνεις γαμωχώμα….τι το θες το μηχανάκι με σαμπρέλες και ακτίνες; ooops
Παίρεις tubless και ένα κιτ για λάστιχα, κι ένα κομπρεσεράκι και γλυτώσεις όλη αυτή την φασαρία.

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Και το ηθικό δίδαγμα είναι:
Αν δεν πηγαίνεις γαμωχώμα….τι το θες το μηχανάκι με σαμπρέλες και ακτίνες; ooops
Παίρεις tubless και ένα κιτ για λάστιχα, κι ένα κομπρεσεράκι και γλυτώσεις όλη αυτή την φασαρία.
Θα το πάμε και το χώμα ! Ένα ένα !! Tooth Tooth
Εννοώ πως η βόλτα θα ήταν μόνο άσφαλτο αυτή και όσες έχουμε πάει ως τώρα ! Λέω Ε σιγά μην σκάσει στην άσφαλτο !!

Το ήθελα 4 χρόνια ! Δεν πάνα είχε και ταμπούρο πίσω ! Αυτό θα έπαιρνα ToothToothTooth
Όχι πως δεν ζηλεύω τα tublesse του 1100

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Αν εχει σημα το κινητο μην ανησυχειτε , αν ομως δεν εχει ..... περπατωντας στο βουνο θυμηθειτε .... συμβαινουν και στις φλαταδουρες .....! abcdefghgk

flat tire.jpg

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Αν εχει σημα το κινητο μην ανησυχειτε , αν ομως δεν εχει ..... περπατωντας στο βουνο θυμηθειτε .... συμβαινουν και στις φλαταδουρες .....! abcdefghgk

View attachment 32363
Αχαχαχα Tooth
Ρε τι πάθαμε . Πάλι καλά έγινε ενώ ήταν σταματημένη μέσα στο χωριό και δεν έγινε πουθενά σε καμία ερημιά ή εν κινήσει !!
Τέλος καλό όλα καλά πάντως ευτυχώς !
Αλλά η αλλαγή στο λάστιχο είναι μανίκι ρε παιδιά .
Αλλά εργαλεία να βγάλεις την ρόδα αλλά για να βγάλεις το λάστιχο απτην ζάντα , μετά να την ξανά βάλεις ...

User V

Μαθουσάλας member

Όταν ο φίλος σου ο Ω σου έλεγε να κάνεις ανταλλαγή το "μυστρί" σου συν 5.000€ με το 1150,νόμιζες σε έριχνε..

Ακόμα και στην οδική επάνω θα είχες ένα πρεστίζ με το BMW.

Με το Honda φορτωμένο έγινες ο περίγελος του Μωριά.. tongue
Δεν είδες το Γιώργη @Georgev πως σε πήρε στο μεζέ..
Γιώργη το δικό σου με 3.000€+ γιατί είσαι μερακλής.. Tooth

Παρακαλαγες ρε Θαναση να στο φτιάξουν.

Με το GS θα άνοιγαν οι πόρτες όλες,μη σου πω ότι θα στο έφερνε Κόρινθο χωρίς κουβέντα..

Επειδή ήσουν αυθάδης και την πατησες,τώρα πλέον το Afrika κι 6.000€ μιας κι έχεις τη ρετσινιά του "φορτωμένου"..

RollingRollingRollingRolling

User V

Μαθουσάλας member
Ελα βαλε φωτο σημερινη με τον @stelios62
Δε μελέταγες τίποτε άλλο..

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Όταν ο φίλος σου ο Ω σου έλεγε να κάνεις ανταλλαγή το "μυστρί" σου συν 5.000€ με το 1150,νόμιζες σε έριχνε..

Με το GS θα άνοιγαν οι πόρτες όλες,μη σου πω ότι θα στο έφερνε Κόρινθο χωρίς κουβέντα..

Επειδή ήσουν αυθάδης και την πατησες,τώρα πλέον το Afrika κι 6.000€ μιας κι έχεις τη ρετσινιά του "φορτωμένου"..

Ε τέλος, τώρα είμαι πεπεισμένος ότι ο αγαπημένος μας Μητσάκος έχει κάνει και την δεύτερη δόση του εμβολίου, οι παρενέργειες είναι εμφανέστατες ! Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling

Georgev

new member
Όνομα
Γιώργος

Είχε λιώσει όλο το χωριό εγώ ούτε 2 δεν θα έδινα τώρα γι'αυτό έμεινε η ρετσίνια πάει

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Ε τέλος, τώρα είμαι πεπεισμένος ότι ο αγαπημένος μας Μητσάκος έχει κάνει και την δεύτερη δόση του εμβολίου, οι παρενέργειες είναι εμφανέστατες ! Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling
Όλο ανέκδοτα είναι τα παιδιά ρε σαββα !
ΑχαχαχαχαToothTooth

εντωμεταξύ δεν με πείραξε το λάστιχο όσο το ότι έβλεπα τη μηχανή πάνω στην οδική βοήθεια αχαχαχα ToothSamurai suicide

Μπεμβεδοtραουμφακιδες ρε τι περιμένεις .
Δεν με φτάνουν και μου την μπαίνουν αλλιώτικα ToothTooth

Τελευταία επεξεργασία:

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
ΑχαχαχαχαToothTooth

εντωμεταξύ δεν με πείραξε το λάστιχο όσο το ότι έβλεπα τη μηχανή πάνω στην οδική βοήθεια αχαχαχα ToothSamurai suicide

Μπεμβεδουραουμφακιδες ρε τι περιμένεις .
Νομίζω πως τώρα που είδες την μηχανη φορτωμένη σε οδική, είσαι έτοιμος και για Ευρωπαικό μοτόρι. eye

Caesarsk

well know member
ΑχαχαχαχαToothTooth

Σαμπρελιτσα, τρομπα, αμπουλες, λεβιεδες, 4-5 φορες μαθημα πως βγαινει πως μπαινει το λαστιχο....και μετα δεν θα σε κοροιδευει κανεις γιατι εμεινες απο λαστιχο...θα σε κοροιδευουμε που θα κανεις φουτσου φουτσου φουτσου με την τρομπα

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
ΑχαχαχαχαToothTooth

Με πρόλαβε ο Αποστόλης ! Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Όταν λες του μάστορα στο προηγούμενο σέρβις " μίζα να κοιτάξουμε?" .....σου απαντάει "δεν έχει ανάγκη μωρέ!" .....
Σήμερα μείναμε και είμαστε για μίζα καρβουνακια .... g@mω τις μανιβέλες μου μέσα και αυτόν που τις κατάργησε ....! Bcdef

IMG_20210524_134231_compress75.jpg

IMG_20210524_134151_compress22.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Όταν λες του μάστορα στο προηγούμενο σέρβις " μίζα να κοιτάξουμε?" .....σου απαντάει δεν "έχει ανάγκη μωρέ!" .....
Σήμερα είμαστε για μίζα καρβουνακια .... g@mω τις μανιβέλες μου μέσα και αυτόν που τις κατάργησε ....! Bcdef

View attachment 32374

View attachment 32375
Ο μάστορας σου πάντως έχει την σωστή εμφάνιση μάστορα. Κοντό μπλουζάκι, κοιλιά απέξω. Δίνω καλές πιθανότητες επιτυχίας του μαστορέματος eye

panGS

member
Μοτοσυκλέτα
BMW R 1200 GS
Όνομα
Παναγιώτης
Ο μάστορης ομως έχει αυτό για προσωπικό .... ψωμοτυρι. abcde

View attachment 32377

Το βγάζει το ντεπόζιτο όταν καβαλάει ; Πρέπει να μπαίνει η κοιλιά στη θέση του μάλλον... Tooth Tooth Tooth

Τελευταία επεξεργασία:

thenos

member
Όνομα
Θανάσης
Ο μάστορας σου πάντως έχει την σωστή εμφάνιση μάστορα. Κοντό μπλουζάκι, κοιλιά απέξω. Δίνω καλές πιθανότητες επιτυχίας του μαστορέματος eye
Και ήθελα να ρωτήσω εάν αυτό που έβλεπα ήταν όντως κοιλιά... abcdefghgk

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Όταν λες του μάστορα στο προηγούμενο σέρβις " μίζα να κοιτάξουμε?" .....σου απαντάει δεν "έχει ανάγκη μωρέ!" .....
Σήμερα μείναμε και είμαστε για μίζα καρβουνακια .... g@mω τις μανιβέλες μου μέσα και αυτόν που τις κατάργησε ....! Bcdef

View attachment 32374

Στον @Ωmega πότε πρόλαβες και πήγες?Dancing

Τελευταία επεξεργασία:

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Σαμπρελιτσα, τρομπα, αμπουλες, λεβιεδες, 4-5 φορες μαθημα πως βγαινει πως μπαινει το λαστιχο....και μετα δεν θα σε κοροιδευει κανεις γιατι εμεινες απο λαστιχο...θα σε κοροιδευουμε που θα κανεις φουτσου φουτσου φουτσου με την τρομπα
Θα πάω να τα πάρω όλα τώρα κάτσε και θα δεις Tooth

αλλά οκ μια φορά είναι του αΓιαννιου σιγά μην ξανά σκάσει ..... είπαμε ! :cool::cool:

Top Bottom