βαλτα παλι μεσα48.000 χλμ ήταν μέσα, καιρός να αλλαχτούν λέει το μανουάλι οπότε αλλάχθηκαν, τώρα γιατί μόνο το μανουάλι ξέρει:
![]()
![]()
βαλτα παλι μεσα48.000 χλμ ήταν μέσα, καιρός να αλλαχτούν λέει το μανουάλι οπότε αλλάχθηκαν, τώρα γιατί μόνο το μανουάλι ξέρει:
![]()
![]()
Τα πέταξα Μπαμπίνο, ξέρω ξέρω μ@λακία έκανα...βαλτα παλι μεσα
Γιατί?....της εξυνα τα ..... μυγακια από την προχθεσινή βόλτα για να περνάει η ώρα ....!![]()

Ναι Τασούλη τότε η βόλτα είναι ΓΑΜΑΤΗ !Εγω πάντως κάθε φορά που γυρνάω απο βόλτα και βλέπω στην ζελατίνα του κράνους, το Spidi και την μούρη απο το μηχανάκι γεμάτη μυγάκια ή σημάδια απο γύρη (αυτά τα κίτρινα κάπως) τότε ξέρω οτι σίγουρα κάτι έκανα σωστά.
Ααααα γι αυτό πήγαινες κόταΜόλις το παρέλαβα!
Μαγνήτης λέμε
Κλασσικά για κάνα 3αρι μέρες κυριλέ μου είπε η οδήγηση μετά κανονικά.
Μην του το θυμιζείς ,υπάρχει κι η φωτόΑαααα γι αυτό πήγαινες κότα

ΔικαιολογίεςΣήμερα τα έβαλα ρε...δεν με παίρνει για γενναίες κινήσεις ακόμα

ΈλαΔεν θα πω κάτι, απλά θα πω το εξής.....που το θυμήθηκες αυτό!? Στην 6η δημοτικού το θυμάμαι το συγκεκριμένο![]()

Μπράβο. Πολύ καλή στάση σώματος μικρέ πάνω στην μηχανή σου. Tip 1 δοκίμασε να βγάλεις ΜΟΝΟ το κεφάλι σου στην ευθεία του γκριπ από το εσωτερικό της στροφής. Τιp 2 τον απέναντι ώμο φέρουν λίγο πιο μπροστά σαν να πηγαίνει προς την στροφή. Κρατά το βλέμμα σου σταθερά προς το σημείο που σημαδεύεις στην έξοδο. Θα εντυπωσιαστείς πολύ από την διαφορά στο τρόπο που στρίβει η μηχανήΟ γιατρός άλλα είπε όμως...
![]()
Στρίβεις δεξιά. Το κεφάλι σου πάνω από τον δεξί καρπό σου. Στρίβεις αριστερά. Το κεφάλι σου πάνω από τον αριστερό καρπό σουΑυτό με τον ώμο το κατάλαβα....για το κεφάλι εννοείς να έρχεται πες σχεδόν "πάνω" απο το κοντέρ δηλαδή; Στον καθρέπτη κοντά;
Κεφάλι στην ευθεία στο δεξί γκρίπ αντίθετος ώμος κοιτάει στο κέντρο της στροφής, δεν βγάζεις σώμα, μια μικρή μετατόπιση του κορμού προς το εσωτερικό αρκεί.... Άντε πάρε μηχανή...Αυτό με τον ώμο το κατάλαβα....για το κεφάλι εννοείς να έρχεται πες σχεδόν "πάνω" απο το κοντέρ δηλαδή; Στον καθρέπτη κοντά;
Μιλάμε για το πάνω κεφάλι ,μη ξεχνιόμαστεΣτρίβεις δεξιά. Το κεφάλι σου πάνω από τον δεξί καρπό σου. Στρίβεις αριστερά. Το κεφάλι σου πάνω από τον αριστερό καρπό σου
Το κεφάλι είναι το βαρύτερο σημείο του σώματος. Αυτομάτως λοιπόν συγκεντρώνεις περισσότερο βάρος στο σημείο που χρειάζεσαι και χαμηλώνεις το κέντρο βάρους σου. Απλό παιχνίδι με τους νόμους της φυσικής.

Γιατί το από παίρνεις το παιδί ρε παλιόγερε.Κεφάλι στην ευθεία στο δεξί γκρίπ αντίθετος ώμος κοιτάει στο κέντρο της στροφής, δεν βγάζεις σώμα, μια μικρή μετατόπιση του κορμού προς το εσωτερικό αρκεί.... Άντε πάρε μηχανή...
Αν εσυ μπορείς και βγάλεις το κάτω στρίβοντας θέλω να το γράψω σε βίντεο. 1000000 δίσκοι μίνιμουμ θα πιάσουμε.Μιλάμε για το πάνω κεφάλι ,μη ξεχνιόμαστε![]()
Όχι γιατί διάβασα για κάτι δεξεις καρπούς κιετσσ.Αν εσυ μπορείς και βγάλεις το κάτω στρίβοντας θέλω να το γράψω σε βίντεο. 1000000 δίσκοι μίνιμουμ θα πιάσουμε.