ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
48.000 χλμ ήταν μέσα, καιρός να αλλαχτούν λέει το μανουάλι οπότε αλλάχθηκαν, τώρα γιατί μόνο το μανουάλι ξέρει ooops :

βαλτα παλι μεσα

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Οτι βγάζει, βγάζει...ακόμα και με πολύ σκληρή χρήση που του έκανα απο καλοκαίρι μέχρι τώρα δεν κράτησε και άσχημα. Και όταν λέω σκληρή χρήση εννοώ οτι σίγουρα έκαναν πάνω σίγουρα πάνω απο 20.000χλμ μέσα σε αυτούς τους μήνες που τα έχω. Τι βόλτες σε όλη την Μαγνησία, Βόλος-χωριό-Λιβάδι Ολύμπου, τι Ανάβρα είχα πάει στον Όθρυ, χώματα. Απο όλα...

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
βαλτα παλι μεσα
Τα πέταξα Μπαμπίνο, ξέρω ξέρω μ@λακία έκανα... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth

Διάκενο τέλειο, φθορά καμία λέμε, τίποτα σαν καινούργια αλλά.....η τεμπελιά μου με απέτρεψε από το να τα ξανα - βγάλω για έλεγχο σε καμιά 12.000 και αφού είχα πάρει τα καινούργια λέω δε μαμιέται και τα άλλαξα.
Κατά τις 100.000 θα τα ξανα κοιτάξω.:cool:

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
....της εξυνα τα ..... μυγακια από την προχθεσινή βόλτα για να περνάει η ώρα ....! ooops
Γιατί?
Κάνουν ωραίο προστατευτικό στρώμα τα μυγάκια για τα πετραδάκια που πέφτουνε μαλακά πάνω στα πτωματάκια από τα μυγάκια να ξες...μη το ξανακάνεις.....θα χαλάσει το χρώμα από τα πετραδάκια.ToothToothTooth

Υ.Γ. Παρενέργειες του εμβολίου....ooops

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Εγω πάντως κάθε φορά που γυρνάω απο βόλτα και βλέπω στην ζελατίνα του κράνους, το Spidi και την μούρη απο το μηχανάκι γεμάτη μυγάκια ή σημάδια απο γύρη (αυτά τα κίτρινα κάπως) τότε ξέρω οτι σίγουρα κάτι έκανα σωστά.

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Εγω πάντως κάθε φορά που γυρνάω απο βόλτα και βλέπω στην ζελατίνα του κράνους, το Spidi και την μούρη απο το μηχανάκι γεμάτη μυγάκια ή σημάδια απο γύρη (αυτά τα κίτρινα κάπως) τότε ξέρω οτι σίγουρα κάτι έκανα σωστά.
Ναι Τασούλη τότε η βόλτα είναι ΓΑΜΑΤΗ ! Giving

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Δεν θα πω κάτι, απλά θα πω το εξής.....που το θυμήθηκες αυτό!? Στην 6η δημοτικού το θυμάμαι το συγκεκριμένο abcdefghgk

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Δεν θα πω κάτι, απλά θα πω το εξής.....που το θυμήθηκες αυτό!? Στην 6η δημοτικού το θυμάμαι το συγκεκριμένο abcdefghgk
Έλα
Πες αληθεια
Μικρό ,στο γυμνάσιο σε φώναζαν Στεφανακη Rolling

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Μικρό στο γυμνάσιο με φωνάζαν GTA...γιατί έπαιζα τόσο πολύ Grand Theft Auto στο PS2 με αποτέλεσμα να έχω μάθει όλο το παιχνίδι απ' έξω και τον χάρτη του καλύτερα απο την γειτονιά μου abcdefghgk

Caesarsk

well know member
Ο γιατρός άλλα είπε όμως...

Μπράβο. Πολύ καλή στάση σώματος μικρέ πάνω στην μηχανή σου. Tip 1 δοκίμασε να βγάλεις ΜΟΝΟ το κεφάλι σου στην ευθεία του γκριπ από το εσωτερικό της στροφής. Τιp 2 τον απέναντι ώμο φέρουν λίγο πιο μπροστά σαν να πηγαίνει προς την στροφή. Κρατά το βλέμμα σου σταθερά προς το σημείο που σημαδεύεις στην έξοδο. Θα εντυπωσιαστείς πολύ από την διαφορά στο τρόπο που στρίβει η μηχανή

(σορρυ για το μικρέ αλλά σε σχέση εμένα είσαι)

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Αυτό με τον ώμο το κατάλαβα....για το κεφάλι εννοείς να έρχεται πες σχεδόν "πάνω" απο το κοντέρ δηλαδή; Στον καθρέπτη κοντά;

Caesarsk

well know member
Αυτό με τον ώμο το κατάλαβα....για το κεφάλι εννοείς να έρχεται πες σχεδόν "πάνω" απο το κοντέρ δηλαδή; Στον καθρέπτη κοντά;
Στρίβεις δεξιά. Το κεφάλι σου πάνω από τον δεξί καρπό σου. Στρίβεις αριστερά. Το κεφάλι σου πάνω από τον αριστερό καρπό σου
Το κεφάλι είναι το βαρύτερο σημείο του σώματος. Αυτομάτως λοιπόν συγκεντρώνεις περισσότερο βάρος στο σημείο που χρειάζεσαι και χαμηλώνεις το κέντρο βάρους σου. Απλό παιχνίδι με τους νόμους της φυσικής.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Κεφάλι στην ευθεία στο δεξί γκρίπ αντίθετος ώμος κοιτάει στο κέντρο της στροφής, δεν βγάζεις σώμα, μια μικρή μετατόπιση του κορμού προς το εσωτερικό αρκεί.... Άντε πάρε μηχανή...

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Στρίβεις δεξιά. Το κεφάλι σου πάνω από τον δεξί καρπό σου. Στρίβεις αριστερά. Το κεφάλι σου πάνω από τον αριστερό καρπό σου
Το κεφάλι είναι το βαρύτερο σημείο του σώματος. Αυτομάτως λοιπόν συγκεντρώνεις περισσότερο βάρος στο σημείο που χρειάζεσαι και χαμηλώνεις το κέντρο βάρους σου. Απλό παιχνίδι με τους νόμους της φυσικής.
Μιλάμε για το πάνω κεφάλι ,μη ξεχνιόμαστε Rolling

Caesarsk

well know member
Κεφάλι στην ευθεία στο δεξί γκρίπ αντίθετος ώμος κοιτάει στο κέντρο της στροφής, δεν βγάζεις σώμα, μια μικρή μετατόπιση του κορμού προς το εσωτερικό αρκεί.... Άντε πάρε μηχανή...
Γιατί το από παίρνεις το παιδί ρε παλιόγερε.

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Αν εσυ μπορείς και βγάλεις το κάτω στρίβοντας θέλω να το γράψω σε βίντεο. 1000000 δίσκοι μίνιμουμ θα πιάσουμε.
Όχι γιατί διάβασα για κάτι δεξεις καρπούς κιετσσ.
Να βοηθήσω θελω Rolling

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Το οτι το κεφάλι είναι το βαρύτερος μέρος του σώματος δεν το ήξερα...οκ θα το δοκιμάσω απο αύριο κιόλας...

Counter-Steering v2.5!

Top Bottom