ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Αφού έφτασα τα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΆ metzeler 7rr κυριολεκτικά στο όριο ,
ήρθε η ώρα για καινούρια παπά.
Αυτά που βγήκαν κράτησαν 12κ( επειδή είναι μπροστινό/το πίσω στα μισά λόγω ροπής του τιγρη αλλαχθηκε).
Παρόλο που θεωρείται ss,έδινε πρόσφυση άμεσα,δε μου γλίστρησε ποτέ και του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη.
Για μένα το ιδανικό για την Αθήνα λόγω ασφάλτου αν έχεις μηχανή με πάνω από 100 άλογα!
Το απόγευμα (αν δεν είμαι κομμάτια από το ξενύχτι),θα πάω να τα περάσω.

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Αφού έφτασα τα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΆ metzeler 7rr κυριολεκτικά στο όριο ήρθε η ώρα για καινούρια παπά.
Αυτά που βγήκαν κράτησαν 12κ( επειδή είναι μπροστινό/το πίσω στα μισά λόγω ροπής του τιγρη αλλαχθηκε).
Παρόλο που θεωρείται ss,έδινε πρόσφυση άμεσα,δε μου γλίστρησε ποτέ και του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη.
Για μένα το ιδανικό για την Αθήνα λόγω ασφάλτου αν έχεις μηχανή με πάνω από 100 άλογα!

Θάνο καλοφόρετα και καλόστριφτά τα νέα παπά!!!
Το S22 που είχα βάλει ήταν πιο μαλακό, από το m9rr που έχω τώρα, για μέσα στην Αθήνα αλλά υστερεί στα πολλά χιλιομετρα με χαζοκουνηματα (στο δικό μου μηχανάκι, για να μην έχουμε αντιδράσεις απο τους υποστηρικτές του 22 Tooth)
Το m9 είναι ακλόνητο παντού!!
Περιμένουμε εντυπώσεις με τα πρώτα σου χιλιομετρα!! Smileys drinking beer Emoticon

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Αφού έφτασα τα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΆ metzeler 7rr κυριολεκτικά στο όριο ήρθε η ώρα για καινούρια παπά.

Μεγειες Θανο καλοστριφτα

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Θάνο καλοφόρετα και καλόστριφτά τα νέα παπά!!!
Το S22 που είχα βάλει ήταν πιο μαλακό, από το m9rr που έχω τώρα, για μέσα στην Αθήνα αλλά υστερεί στα πολλά χιλιομετρα με χαζοκουνηματα (στο δικό μου μηχανάκι, για να μην έχουμε αντιδράσεις απο τους υποστηρικτές του 22 Tooth)
Το m9 είναι ακλόνητο παντού!!
Περιμένουμε εντυπώσεις με τα πρώτα σου χιλιομετρα!! Smileys drinking beer Emoticon
τα s22 είναι TOP (συγκριτικό supersport ελαστικά motorrad /2021)

• 1.Bridgestone Battlax S22

• Typ: Sportreifen
  • „sehr gut“ (278 von 300 Punkten) – Testsieger, Kauftipp Landstraße, Kauftipp Rennstrecke
    „Bereits 2019 fuhr der damals neu eingeführte S 22 ganz oben aufs Treppchen. Den Testsieg lässt sich der knackig-sportliche Allrounder trotz erstarkter Konkurrenz auch 2021 nicht nehmen. Ein ‚Kampai‘ nach Japan!“

• 2.Metzeler Sportec M9 RR
    Typ:
    Tourenreifen, Sportreifen
    „sehr gut“ (275 von 300 Punkten) – Kauftipp Nässe
    „Mit einem Supereinstand präsentiert sich der Nachfolger des bereits ‚sehr guten‘ M7 RR im 2021er-Sportreifentest. In Summe macht der ausgewogene Mix aus Alltag und Sport den M9 RR zu einer Eins-a-Empfehlung für alle Tage.“

• 2.Michelin Power 5

• „sehr gut“ (275 von 300 Punkten) – Kauftipp Landstraße, Kauftipp Nässe
    „Mit dem Power 5 setzt Michelin die Tradition fort, die besten Landstraßenreifen für Superbikes und Co. bei allen Wetterlagen zu backen. Und auch wenn es mal zum Trackday geht, kann der Michelin lange Zeit mithalten.“

• 4.Pirelli Diablo Rosso Corsa II

• „sehr gut“ (272 von 300 Punkten) – Kauftipp Rennstrecke
    „Mit seiner unerschütterlichen Stabilität ist der DRC II ein Supersportreifen aus dem Bilderbuch. Er kann bei Trackdays genauso überzeugen wie beim sportlichen Turn über die Landstraße. Einbußen im Regen? Nicht wirklich ...“

• 5.Continental SportAttack 4

• Typ: Tourenreifen, Sportreifen
  • „gut“ (251 von 300 Punkten)
    „Seinen Vorgängern konnte man ob ihrer überragenden Handlichkeit stets die ‚Hausstrecken-Plakette‘ umhängen. Der Sport Attack 4 will dieses Erbe nicht fortsetzen. Unterm Strich positioniert sich der Conti als solider Allrounder.“
    101,96 €*
  • 6.Dunlop SportSmart TT

• „gut“ (242 von 300 Punkten)
    „Je schneller, desto besser – so das Motto des Sportsmart TT. Allerdings verbunden mit dem Zusatz: Möglichst warm und trocken sollte es sein. Der Dunlop muss sorgfältig warmgefahren werden, damit er (gewaltig) kommt.“

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
τα s22 είναι TOP (συγκριτικό supersport ελαστικά motorrad /2021)

• 1.Bridgestone Battlax S22

• „sehr gut“ (278 von 300 Punkten) – Testsieger, Kauftipp Landstraße, Kauftipp Rennstrecke
    „Bereits 2019 fuhr der damals neu eingeführte S 22 ganz oben aufs Treppchen. Den Testsieg lässt sich der knackig-sportliche Allrounder trotz erstarkter Konkurrenz auch 2021 nicht nehmen. Ein ‚Kampai‘ nach Japan!“

• 2.Metzeler Sportec M9 RR
    Typ:
    Tourenreifen, Sportreifen
    „sehr gut“ (275 von 300 Punkten) – Kauftipp Nässe
    „Mit einem Supereinstand präsentiert sich der Nachfolger des bereits ‚sehr guten‘ M7 RR im 2021er-Sportreifentest. In Summe macht der ausgewogene Mix aus Alltag und Sport den M9 RR zu einer Eins-a-Empfehlung für alle Tage.“

• 2.Michelin Power 5

• „sehr gut“ (275 von 300 Punkten) – Kauftipp Landstraße, Kauftipp Nässe
    „Mit dem Power 5 setzt Michelin die Tradition fort, die besten Landstraßenreifen für Superbikes und Co. bei allen Wetterlagen zu backen. Und auch wenn es mal zum Trackday geht, kann der Michelin lange Zeit mithalten.“

• 4.Pirelli Diablo Rosso Corsa II

• „sehr gut“ (272 von 300 Punkten) – Kauftipp Rennstrecke
    „Mit seiner unerschütterlichen Stabilität ist der DRC II ein Supersportreifen aus dem Bilderbuch. Er kann bei Trackdays genauso überzeugen wie beim sportlichen Turn über die Landstraße. Einbußen im Regen? Nicht wirklich ...“

• 5.Continental SportAttack 4

• Typ: Tourenreifen, Sportreifen
  • „gut“ (251 von 300 Punkten)
    „Seinen Vorgängern konnte man ob ihrer überragenden Handlichkeit stets die ‚Hausstrecken-Plakette‘ umhängen. Der Sport Attack 4 will dieses Erbe nicht fortsetzen. Unterm Strich positioniert sich der Conti als solider Allrounder.“
    101,96 €*
  • 6.Dunlop SportSmart TT

• „gut“ (242 von 300 Punkten)
    „Je schneller, desto besser – so das Motto des Sportsmart TT. Allerdings verbunden mit dem Zusatz: Möglichst warm und trocken sollte es sein. Der Dunlop muss sorgfältig warmgefahren werden, damit er (gewaltig) kommt.“
Θάνο γιαυτό έγραψα για το δικό μου μότο, με το ύψος το δικό μου με αυτές τις χούφτες με τη ζελατίνα την έξτρα που έχω βάλει και με το setup στις αναρτήσεις!!
Δεν ήταν επικίνδυνο πουθενά απλά ήταν λίγο πιο νευρικό από τα 180 και πάνω σε σχέση πάντα με το m9rr που έβαλα μετά το οποίο ειναι ακλόνητο μέχρι και τελικές και σε ανοιχτές καμπές με πολλά!
Σε κλειστό στροφιλικι και μέσα στη πόλη το s22 ήταν καλύτερο!!

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Δεν ήταν επικίνδυνο πουθενά απλά ήταν λίγο πιο νευρικό από τα 180 και πάνω σε σχέση πάντα με το m9rr που έβαλα μετά το οποίο ειναι ακλόνητο μέχρι και τελικές και σε ανοιχτές καμπές με πολλά!
αν προσέξεις Τόλη,τα 9rr και τα conti είναι τα μόνα που τα χαρακτηρίζει κ ως τουρινγκ εκτός από ss (Tourenreifen,/Sportreifen).
Από περασμένα ss ήμουν πολύ επιφυλακτικός αλλά τα metzeler σου δίνουν τόση εμπιστοσύνη που ξεχνάς τί θα πει ζεσταμα,βρεγμένο,πρόσφυση,κτλ. Οταν είχαμε βρεθεί οι βόρειοι πριν ένα 13-14 μήνες και ταξίδευα στην παγωμένη Εγνατία ( η άσφαλτος γυάλιζε από ένα λεπτό άσπρο επίχρυσμα πάγου } με θερμοκρασίες πολύ μικρές πρωί και βράδυ με 220! ,δεν είχα ούτε ανεπαίσθητο κούνημα!
Με λάστιχα σκέτα touring ή καθαρά ss,πιστέυω θα είχα καρφωθεί σε μπαριέρα.
Eίναι ασφάλεια ζωής.
Τα s22 λένε ότι είναι ακόμη καλύτερα,την επόμενη φορά! Bcdefghg

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Έκλεισα ραντεβού για update της οθόνης και έλεγχο άξονα την Παρασκευή στον Παναγιωτόπουλο.... Όποιος είναι στις πέριξ περιοχές κερνάω καφέ.....

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Σήμερα βολτίτσα με τα παιδιά !
Συμπλήρωσα τα πρώτα μου 2.000 χλμ αισίως .
Πορεία προς το Δερβένι και έπειτα ανηφορικά προς Ζαχολη και το ρέμα των μύλων !

Πρώτη στάση Δερβένι
CD857B62-3644-49D2-9EAB-85CF65697148.jpeg

Και μετά ανηφορικά προς Ζαχολη

0E7570C3-94C8-4572-808D-435636733E0C.jpegFF8DCD73-08DE-4192-A36C-3B9B2B27EEA7.jpeg

Και φτάσαμε στο ρέμα !
3BFE4A8E-99FE-4C78-8696-39C5C46DE364.jpeg528F00BF-CCA3-4DFE-8020-D35A205FD5DE.jpeg

ποιος είναι ο μέτριος ρε π@@τη μου ;;;;;;

D007375F-086A-4AFA-BB3E-9E679C5C31AF.jpeg

8C699595-698B-47E6-A7CE-073EB95969C3.jpeg

Καμαρότος με την αφρικανα Happy

3C79C52D-E4FD-4A2E-B102-6126488A354C.jpeg
Και έπειτα κατηφορίσαμε για την επιστροφή !

Attachments

• 75572BB1-6D1F-43EB-A807-1F082F250AE2.jpeg
    75572BB1-6D1F-43EB-A807-1F082F250AE2.jpeg
    188,8 KB · Προβολές: 19
  • 36F72588-64A1-43B4-A34E-45E59E1F22E1.jpeg
    36F72588-64A1-43B4-A34E-45E59E1F22E1.jpeg
    120,2 KB · Προβολές: 18

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Έκλεισα ραντεβού για update της οθόνης και έλεγχο άξονα την Παρασκευή στον Παναγιωτόπουλο.... Όποιος είναι στις πέριξ περιοχές κερνάω καφέ.....

Δώσε στίγμα που θα εισαι να φέρω και κατι πτωχούς φιλους για ...ντόνατς...! cde

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Δώσε στίγμα που θα εισαι να φέρω και κατι πτωχούς φιλους για ...ντόνατς...! cde
Παναγιωτόπουλος Γέρακας...

Kuklinski

well know member
Μοτοσυκλέτα
Brough Superior ss100
Όνομα
Ακης
Περιοχή
Brooklyn NY
τι ωρα;

να φερω ντοντατς;

Υ.Γ.

θα φερω και κρυφο-κασσετοφωνακι να σε ηχογραφησω να εκθεαζεις τον θαυμα απο το Μοναχο και ποσα χρονια εκαψες με τις τσαγιερες....

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
τι ωρα;

να φερω ντοντατς;

Υ.Γ.

θα φερω και κρυφο-κασσετοφωνακι να σε ηχογραφησω να εκθεαζεις τον θαυμα απο το Μοναχο και ποσα χρονια εκαψες με τις τσαγιερες....
9 το αργοτερο θα ειμαι εκει.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
....από πρωίας μέχρι εσπέρας ...μάλλον εννοεί. Εξάλλου κι ο καφές του συνεργείου κερασμα θαναι μάλλον ....!abcdefghgk
κερασμα ο καφες
κερασμα και το υποθετο

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.
τι ωρα;

να φερω ντοντατς;

Υ.Γ.

Ααααχχχ εζυυυυ...με σοκολάτα μέσα έξω. Ευχαριστώ abc

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Αφού έφτασα τα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΆ metzeler 7rr κυριολεκτικά στο όριο ,
ήρθε η ώρα για καινούρια παπά.

Kαλοστριφτα Γιατρε & καλοφαγωταSmileys drinking beer Emoticon

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Θανάση έτσι φαίνεται στη φωτογραφία ή έχεις ράγισμα στην επάνω δεξιά βίδα όπως κοιτάμε;
Έτσι φαίνεται Δημήτρη ! Δεν είχα βάλει τις πάνω πάνω βίδες εκεί , είναι όταν είχα βάλει την ζελατίνα να την κάνω δοκιμή . Τώρα τις έβαλα από την μικρή ζελατίνα εκεί.
Θα κάνει καμία σκιά και φαίνεται έτσι απτην φωτογραφία

Top Bottom