ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

grigoris gs

well know member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μιας και δεν πάμε πουθενά μέχρι να μας ξαμολυσουνε κάθισα και την επλυνα και της πέρασα και με σπρέι τα μαύρα πλαστικά της έτσι για να λέω πως κάτι έκανα μαζί της σήμερα. Ύστερα την ξαναέβαλα στο γκαράζ. Κατάντια είναι η μόνη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό. Καλό υπόλοιπο σ/κ στην παρέα και καλές βόλτες σε όσους την κάνουν αύριο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Τελείωσα επιτέλους το θέμα με την υποπίεση και την κατασκευή της ζελατίνας. Βγήκε 2 εκατοστά πιο έξω και 2 εκατοστά πιο πάνω.
Αυτή είναι και η πιο απλή λύση για την ώρα. Αργότερα θα πάω σε πιο σύνθετες
1.jpg
6.jpg

2.jpg

4.jpg

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Τελείωσα επιτέλους το θέμα με την υποπίεση και την κατασκευή της ζελατίνας. Βγήκε 2 εκατοστά πιο έξω και 2 εκατοστά πιο πάνω.
View attachment 30302
View attachment 30303

View attachment 30304

View attachment 30305
Μαμάει ! Giving

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
View attachment 30302
View attachment 30303

View attachment 30304

View attachment 30305
Ωραίος Αποστόλη,κουκλα η καρμπονάρα! (έτσι την λέω του Νίκου ελπίζω να μην το δει και ζηλέψει)!

Caesarsk

well know member
Οταν εμείς προγραμματίζουμε το σύμπαν γελάει. Χτες το απογευμα το σκυλί μου είχε ένα ατύχημα, 2 1/2 ώρες στο χειρουργικό κρεβάτι, και έτσι δεν μπορούσα να φύγω. Ακόμη και το λίγο που έφυγε να ξεφύγει το μυαλό μου, ακόμη και οι συζήτησεις με τον μικρό θέμα είχαν την Ντέβα. Μόλις σταματήσαμε για τσιγάρο εγώ, και χυμό ο μικρός πήραμε σπίτι να μάθουμε πως είναι. Στα ευχάριστα νέα η Ντέβα μόλις σηκώθηκε και περπάτησε (έστω λίγο), έφαγε και ήπιε (έστω λίγο) οπότε πάμε καλά170760332_919976468573307_818052792452991237_n.jpg173019186_505164787148923_6271222448904912940_n.jpg170535905_925599581539542_7371196927681295608_n.jpg172502873_258706835954743_6812191782128756107_n.jpg

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
sym vf 185 x 2, honda c90
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
Οταν εμείς προγραμματίζουμε το σύμπαν γελάει. Χτες το απογευμα το σκυλί μου είχε ένα ατύχημα, 2 1/2 ώρες στο χειρουργικό κρεβάτι, και έτσι δεν μπορούσα να φύγω. Ακόμη και το λίγο που έφυγε να ξεφύγει το μυαλό μου, ακόμη και οι συζήτησεις με τον μικρό θέμα είχαν την Ντέβα. Μόλις σταματήσαμε για τσιγάρο εγώ, και χυμό ο μικρός πήραμε σπίτι να μάθουμε πως είναι. Στα ευχάριστα νέα η Ντέβα μόλις σηκώθηκε και περπάτησε (έστω λίγο), έφαγε και ήπιε (έστω λίγο) οπότε πάμε καλάView attachment 30310View attachment 30311View attachment 30312View attachment 30313
Περαστικά φίλε για την μικρούλα σας. Να πάνε όλα καλά και να αναρρώσει γρήγορα.

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Οταν εμείς προγραμματίζουμε το σύμπαν γελάει. Χτες το απογευμα το σκυλί μου είχε ένα ατύχημα, 2 1/2 ώρες στο χειρουργικό κρεβάτι, και έτσι δεν μπορούσα να φύγω. Ακόμη και το λίγο που έφυγε να ξεφύγει το μυαλό μου, ακόμη και οι συζήτησεις με τον μικρό θέμα είχαν την Ντέβα. Μόλις σταματήσαμε για τσιγάρο εγώ, και χυμό ο μικρός πήραμε σπίτι να μάθουμε πως είναι. Στα ευχάριστα νέα η Ντέβα μόλις σηκώθηκε και περπάτησε (έστω λίγο), έφαγε και ήπιε (έστω λίγο) οπότε πάμε καλάView attachment 30310View attachment 30311View attachment 30312View attachment 30313
σιδερένιο το σκυλάκι Σοφιανέ!

Caesarsk

well know member
Περαστικά φίλε για την μικρούλα σας. Να πάνε όλα καλά και να αναρρώσει γρήγορα.

σιδερένιο το σκυλάκι Σοφιανέ!

60 κιλά γαϊδαρα. Έπρεπε να την πάρω αγκαλιά και άκουγα στα αφτια μου τον Ιακωβου να μου φωνάζει «Μείνε κάτω από την μπάρα».

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
60 κιλά γαϊδαρα. Έπρεπε να την πάρω αγκαλιά και άκουγα στα αφτια μου τον Ιακωβου να μου φωνάζει «Μείνε κάτω από την μπάρα».
Δεν έχει σημασία το βάρος Σοφιανέ να είναι καλά το σκυλάκι και ας σου έπεσε η μέση να την κουβαλήσεις. Ο δικός μου είναι δώδεκα κιλά αλλά ο π@υστης δεν σταματάει πουθενά κάνει για δέκα εξηντάκιλα. Rolling

Caesarsk

well know member
Δεν έχει σημασία το βάρος Σοφιανέ να είναι καλά το σκυλάκι και ας σου έπεσε η μέση να την κουβαλήσεις. Ο δικός μου είναι δώδεκα κιλά αλλά ο π@υστης δεν σταματάει πουθενά κάνει για δέκα εξηντάκιλα. Rolling
Για να κάνω πλάκα ένα είναι σίγουρο. Είναι ήδη καλύτερα.

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Caesarsk

well know member
Καταρχήν η Ντέβα σηκώθηκε περπάτησε 20 βήματα, δυο φορές και συνέρχεται σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον πραγματικα.

Τι μπορεί να σε κάνει περήφανο;

Να βλέπεις τον 10χρονο γιο σου, να μην θεωρεί αγγαρεία να χάσει μισή ώρα να ντυθεί για μια βόλτα 20 λεπτών.
Να θεωρεί αυτονόητο οτι πριν καβάλησουμε φοράμε κράνος.
Να ξέρει πως κάθε έκπτωση στον εξοπλισμό είναι έκπτωση στην ασφάλεια μας.

Αυτό είναι μια διαδικασία που ξεκινάει από όταν είναι μωρό που ανεβαίνει στο τρίκυκλο ποδήλατο που το σπρώχνουμε.
Ειναι μια διαδικασία που ξεκινάει από εμάς σαν γονείς. Τι βλέπει να κάνουμε. Τι ακούει να λέμε.
Είναι μια συνεχής εκπαίδευση με γνώμονα την σφαιρική εγκυκλοπεδική γνώση γύρω από κάθε αντικείμενο.
Είναι η δυσκολότερη προσπάθεια του γονιού να δίνει κίνητρα στο παιδί του να σκαλίζει και να μάθει να ψάχνει για να βρεί.

Μάθετε στην επόμενη γενιά να μην φοβάται, αλλά να προστατεύεται. Να ψάχνει, να ρωτάει, να αναζητά περισσότερη γνώση. Να σέβεται τον εαυτό του και έτσι θα σέβεται και τους άλλους. Ισως έτσι κάποια μέρα να έχουμε ασφαλέστερους δρόμους.

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
Καταρχήν η Ντέβα σηκώθηκε περπάτησε 20 βήματα, δυο φορές και συνέρχεται σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον πραγματικα.

Τι μπορεί να σε κάνει περήφανο;

Να βλέπεις τον 10χρονο γιο σου, να μην θεωρεί αγγαρεία να χάσει μισή ώρα να ντυθεί για μια βόλτα 20 λεπτών.
Να θεωρεί αυτονόητο οτι πριν καβάλησουμε φοράμε κράνος.
Να ξέρει πως κάθε έκπτωση στον εξοπλισμό είναι έκπτωση στην ασφάλεια μας.

Αυτό είναι μια διαδικασία που ξεκινάει από όταν είναι μωρό που ανεβαίνει στο τρίκυκλο ποδήλατο που το σπρώχνουμε.
Ειναι μια διαδικασία που ξεκινάει από εμάς σαν γονείς. Τι βλέπει να κάνουμε. Τι ακούει να λέμε.
Είναι μια συνεχής εκπαίδευση με γνώμονα την σφαιρική εγκυκλοπεδική γνώση γύρω από κάθε αντικείμενο.
Είναι η δυσκολότερη προσπάθεια του γονιού να δίνει κίνητρα στο παιδί του να σκαλίζει και να μάθει να ψάχνει για να βρεί.

Μάθετε στην επόμενη γενιά να μην φοβάται, αλλά να προστατεύεται. Να ψάχνει, να ρωτάει, να αναζητά περισσότερη γνώση. Να σέβεται τον εαυτό του και έτσι θα σέβεται και τους άλλους. Ισως έτσι κάποια μέρα να έχουμε ασφαλέστερους δρόμους.
Μπράβο Σοφιανέ για τις αξίες που έχεις μάθει στον γιό σου. Ζηλεύω με την καλή έννοια γιατί και εγώ ξεκίνησα τον γιό μου αλλά λόγω των υποχρεώσεων που είχα τότε δεν έμενε χρόνος για εντουράδα. Σε ότι γράφεις συμφωνώ και μακάρι η νεότερη γενιά να δημιουργήσει ασφαλέστερους δρόμους για όλους. Smileys drinking beer Emoticon

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Κανω την αγγαρεια του στρωσιματος στο παλιο-σκουτερ , οποτε καθισα και σκεφτηκα μια καταλληλη κοντινη διαδρομη .... Κυμη Ευβοιας απο Στενη και γυρισμο απο Αλιβερι , οποτε καποιο χιλιομετρο θα μαζεψω στο ρελαντι ....!
Πολυ ωραια μερα , ιδανικος καιρος για μοτοσυκλετα ..... αν ειχα ....! Yes

εικόνα_Viber_2021-04-11_22-09-18.jpg εικόνα_Viber_2021-04-11_22-08-58.jpg

εικόνα_Viber_2021-04-11_22-06-53.jpg εικόνα_Viber_2021-04-11_22-07-59.jpg

.... για γλυκατζιδικο που πηγα δεν βρηκα ανοικτο , βρηκα ομως σουβλατζιδικο στην πλατεια .....!

εικόνα_Viber_2021-04-11_22-05-37.jpg

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Κανω την αγγαρεια του στρωσιματος στο παλιο-σκουτερ , οποτε καθισα και σκεφτηκα μια καταλληλη κοντινη διαδρομη .... Κυμη Ευβοιας απο Στενη και γυρισμο απο Αλιβερι , οποτε καποιο χιλιομετρο θα μαζεψω στο ρελαντι ....!

View attachment 30393 View attachment 30394

View attachment 30395 View attachment 30396

.... για γλυκατζιδικο που πηγα δεν βρηκα ανοικτο , βρηκα ομως σουβλατζιδικο στην πλατεια .....!

View attachment 30397

Εχω ακουσει οτι δεν χρειαζονται στρωσιμο.Τζαμπα κοπο εκανες.

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
.... αυτη την ... παπαρια ποιος την εγραψε αραγε ?......! cdefghigi

View attachment 30398
Άντε καλό στρώσιμο σειρούλα και μη το παρακάνεις, 500 λέει η μαμά μετά γκάζι ανάποδα μην βγει τεμπελχανείο Καβάλας ε ?ToothToothTooth

Caesarsk

well know member

View attachment 30393 View attachment 30394

View attachment 30395 View attachment 30396

View attachment 30397
Οταν θα ξαναπερασεις καλοκαιρι απο Μετοχι....στειλε μυνημα

Top Bottom