Μανιτάρια παράγγειλες ή είσαι ακόμα με τα ..![]()
Ειχε και βουτια το προγραμμα;Σημερις ειχε μια πολυ κοντινη τσαρκα οχο στο περιφτερο απεναντι μεχρι τη γεματη κοσμο Παχη
View attachment 19346
Ειχε και βουτια το προγραμμα;

.... στα νερα της Παχης ? ..... εκει , μητε οι κατσαριδες δεν τολμουν να πλησιασουν .....!![]()
Καλορίζικα φίλε όλα! Γράψε εντυπώσεις θορύβου αέρα από το MT κράνος. :)Νέο κρανάκι, νέα μπαταρία και ένα σπρέι για την αλυσίδα της Repsol!
![]()
Η μπαταρία μια απλή της MP PowerTec. Στα πλάγια πάντως γράφει οτι είναι κατασκευασμένη με βάση JIS δηλαδή Japanese Industrial Standards. Το μηχανάκι πάντως σπίρτο με την μίζα, με ένα στιγμιαίο πάτημα βάζει μπρος.
![]()
Το κράνος είναι το MT Thunder 3 SV Kingdom. Σε κόκκινες μπλε αποχρώσεις να ταιριάζει και με το μηχανάκι και με την σημαία της Αγγλίας και το έμβληλα με τον θυρεό πάνω του.
![]()
Το έκανα παραγγελία την Παρασκευή απο ένα μαγαζί κάτω στον Βόλο μιας και το είχε σε medium ενώ κανονικά φοράω small κάτι που δεν το ήξερα. Στο μαγαζί που πήγα και πήρα το LS2 ούτε καν μπήκανε στον κόπο να μετρήσουνε με μεζούρα την διάμετρο απο το κεφάλι για να βρούμε σωστό κράνος. Αυτό δεν έχει ούτε καν τζόγο, τέρμα μαγνήτης πάνω στο κεφάλι χωρίς να προκαλεί ημικρανίες απο το LS2. Επίσης έχει και γυαλιά μέσα. Φυσικά και φέρει πιστοποιήση DOT.![]()
![]()
Είχε το ίδιο σε small σε desert στρατιωτικό χρώμα αλλά αυτό εδω όταν το είδα το ερωτεύτηκα. Λοιπόν, αχρείαστο να είναι!
Για το LS2, μετά απο χαζή πτώση του (το άφησα πάνω στην σέλα με δυνατό αέρα και έπεσε) έσπασαν οι βάσεις της ζελατίνας και οι μηχανισμοί της. Αυτός ο έξυπνος που μου το πούλησε όταν τον ρώτησα αν έχει ανταλλακτικά μου είπε ναι ναι τα πάντα όλα. Πήγα πριν 1μιση μήνα να ψάξω για ανταλλακτικά, ακόμα με παίρνει τηλέφωνο ο μάγκας για να με ειδοποιήσει.
Κουκλάκι σαν το μπαμπά!Σήμερα το πρόγραμμα είχε εκμάθηση του μεγάλου, σε ανοιχτό πεδίο και δρόμο.
Είχαν προηγηθεί στατικά μαθήματα,θεωρία, θέση οδήγησης ,στάση σώματος χειριστήρια.
Και ολίγη βίντεο παιδεία
Τον Νοέμβριο κλείνουμε τα 16 και πάμε ολοταχώς για το πρώτο μας δίπλωμα.
Καλύτερα να μαθει απο μένα ,και όχι απο φίλους και γνωστούς.
Καλύτερα να χάνω ελεύθερο χρόνο πηγαίνοντας μαζί τού, για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου αύριο ....
Υπ όψιν ο μικρός έγραψε 80+ χλμ σήμερα.
View attachment 19347
View attachment 19348
View attachment 19349
View attachment 19350
Πανέμορφο Τασούλη το mt, αγρατζουνιστο!Νέο κρανάκι, νέα μπαταρία και ένα σπρέι για την αλυσίδα της Repsol!
![]()
Η μπαταρία μια απλή της MP PowerTec. Στα πλάγια πάντως γράφει οτι είναι κατασκευασμένη με βάση JIS δηλαδή Japanese Industrial Standards. Το μηχανάκι πάντως σπίρτο με την μίζα, με ένα στιγμιαίο πάτημα βάζει μπρος.
![]()
Το κράνος είναι το MT Thunder 3 SV Kingdom. Σε κόκκινες μπλε αποχρώσεις να ταιριάζει και με το μηχανάκι και με την σημαία της Αγγλίας και το έμβληλα με τον θυρεό πάνω του.
![]()
Το έκανα παραγγελία την Παρασκευή απο ένα μαγαζί κάτω στον Βόλο μιας και το είχε σε medium ενώ κανονικά φοράω small κάτι που δεν το ήξερα. Στο μαγαζί που πήγα και πήρα το LS2 ούτε καν μπήκανε στον κόπο να μετρήσουνε με μεζούρα την διάμετρο απο το κεφάλι για να βρούμε σωστό κράνος. Αυτό δεν έχει ούτε καν τζόγο, τέρμα μαγνήτης πάνω στο κεφάλι χωρίς να προκαλεί ημικρανίες απο το LS2. Επίσης έχει και γυαλιά μέσα. Φυσικά και φέρει πιστοποιήση DOT.![]()
![]()
Είχε το ίδιο σε small σε desert στρατιωτικό χρώμα αλλά αυτό εδω όταν το είδα το ερωτεύτηκα. Λοιπόν, αχρείαστο να είναι!
Για το LS2, μετά απο χαζή πτώση του (το άφησα πάνω στην σέλα με δυνατό αέρα και έπεσε) έσπασαν οι βάσεις της ζελατίνας και οι μηχανισμοί της. Αυτός ο έξυπνος που μου το πούλησε όταν τον ρώτησα αν έχει ανταλλακτικά μου είπε ναι ναι τα πάντα όλα. Πήγα πριν 1μιση μήνα να ψάξω για ανταλλακτικά, ακόμα με παίρνει τηλέφωνο ο μάγκας για να με ειδοποιήσει.

Όλα όμορφα Τάσο!!!Νέο κρανάκι, νέα μπαταρία και ένα σπρέι για την αλυσίδα της Repsol!

Άντε.. Εύχομαι να το Καλό-πωλήσεις!!Σήμερα μετα απο αρκετά χλμ τις τελευταίες μέρες και πολλή σκέψη, την έβγαλα στο νυφοπάζαρο.
Καλό, τίμιο, αξιόπιστο, αλλά πρέπει να βολεύομαι κιόλας εργονομικά.
Χωρίς πίεση χρόνου και όταν κάτσει με το καλό, πάμε για το επόμενο.![]()
Βαγγέλη νομίζω το αν είναι ανοιχτη η γραμμή του ψυγείου λαδιού επηρεάζει την ένδειξη.1. Αρχές Ιουνίου άλλαξα λάδια. Έκτοτε έγραψα 5.000 χλμ. Κάποια στιγμή είδα ότι ήθελα συμπλήρωμα. Η στάθμη, από τη μέση του κύκλου έφτασε στην πάνω γραμμή, αλλά μόλις έκανα μια βόλτα, ξανάπεσε. Βλέποντας ότι δεν επανέρχεται, σήμερα ξανατσόνταρα λάδια να φτάσει ανάμεσα στη μέση και την πάνω γραμμή. Τι παίζει;
Μην ξεχνάμε ότι ναι μεν η δύναμη ασκείται από την πλευρά των εμβόλων,όμως με το αφημα του φρένου η πλευρά των εμβόλων υποχωρεί εύκολα ενώ η απέναντι συνεχίζει να έχει(έστω κι ελάχιστη) επαφή και κατ'επεκταση τριβή.2. Το εσωτερικό τακάκι της πίσω δαγκάνας είναι εμφανώς πιο φαγωμένο από το εξωτερικό, που έχει τα έμβολα. Ο νους μου πήγε σε κολλημένο έμβολο. Γενικά ξέρω ότι στις πλευστές δαγκάνες τα τακάκια έχουν διαφορά, αλλά τόσο;!
![]()