Μάνο παλεύεται η κατάσταση για τον πίσω;πρωτη δικαβαλη βολτουλα
[/QOTE]
Καλορίζικο τότε, καλοτάξιδο, άπεφτο και αγρατζούνιστο νάναι !παει το καπο σαββα...
οντως μονο v2,αγαπαμε φουλ
ο πισω ειναι μια χαρα,η σελα εχει φτιαχτει προς το καλυτερο
ευχαριστω παιδια

παει το καπο σαββα...
οντως μονο v2,αγαπαμε φουλ
ο πισω ειναι μια χαρα,η σελα εχει φτιαχτει προς το καλυτερο
ευχαριστω παιδια
Ρε το ξέρω.aprilia dorsoduro....![]()
Να τα ευχαριστηθεις τουλάχιστον το ίδιο με τα προηγούμενα φιλεΠάμε στο άλλο άκρο τώρα για να δούμε...![]()
Πάμε στο άλλο άκρο τώρα για να δούμε...![]()
Έτσι είναι Κώστα, όπως τα λες! - τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!!Είδα ένα γκρουπ μηχανών στις αλυκές στην Ανάβυσσο Σάββατο μεσημέρι.
Μάλλον εσείς θα είσασταν.
Τα σύγχρονα ον οφ έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες σε άσφαλτο και χώμα. Και ένα μαθημα με τέτοιο δάσκαλο μόνο καλό κάνει.
πρωτη δικαβαλη βολτουλα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τη ''χοντρούλα' μου, την είδες να ανεβοκατεβαίνει τα σαμάρια και τις τάφρους που μας έβαζε ο Σπανός να τα βάζουμε..?Είδα ένα γκρουπ μηχανών στις αλυκές στην Ανάβυσσο Σάββατο μεσημέρι.
Μάλλον εσείς θα είσασταν.
Τα σύγχρονα ον οφ έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες σε άσφαλτο και χώμα. Και ένα μαθημα με τέτοιο δάσκαλο μόνο καλό κάνει.
Theo,Καλορίζικο Μανώλη , πάντα όρθιος!!!
Εγώ του ήπια το αίμα με το μπουρι της σόμπας , τρεις μέρες , 1090 χιλιόμετρα , Πήλιο και περίχωρα !!
![]()
Εδώ τα στήνουμε για πάτημα :D
Τη ''χοντρούλα' μου, την είδες να ανεβοκατεβαίνει τα σαμάρια και τις τάφρους που μας έβαζε ο Σπανός να τα βάζουμε..?
Από χθες μέτρησα απώλειες.. μία καμμένη εμπρός λάμπα Led! - πάλι καλά για 300 κιλά μοτόρι - πάνω κάτω μες στις γούρνες...
Το κατάλαβα Κωστή, άλλωστε το ανέφερες!Όχι απλά περάσαμε, σας είδαμε, έδειξα στον φίλο τι παίζει, ήθελα να σταματήσω γιατί τον ενδιαφέρει για να κανει μάθημα αλλά δεν ήθελα να διακόψω.
Μπράβο σας, μόνο κερδίζεις από αυτά τα μαθήματα.
Το κατάλαβα Κωστή, άλλωστε το ανέφερες!
Πλάκα κάνω..
-Η Led όμως.. κάηκε!!
Theo,
Πιο είναι αυτό το μοντέλο με την με την ''μεγάλη αλυσίδα'' που μπήκε μέσα στο πλάνο και χαλά την φωτό της Hondάρας!!!