Τελικά ο μάστορας μου είπε να του το αφήσω αύριο το πρωί και θα το έχει έτοιμο αύριο αργά το απόγευμα (καλύτερα κιολας γιατί Σάββατο δουλεύω στις Αλυκές). Τα πράγματα είναι αυτά!
Ζάντες νίκελ ολοκαίνουριες αλφάδι πραγματικά. Τα YSS αμορτισέρ τα οποια τελικά απο οτι διάβασα είναι με προοδευτικό ελατήριο. Έχουν 5 σκάλες ρύθμισης και απο το εργοστάσιο έρχονται στην πιο μαλακή. Θα πω τον μάστορα να μου τα βάλει στην μέση αν είναι για αρχή να μην είναι και σαν βάρκα στον δρόμο. Αλυσιδογράναζα επειδή δεν ήθελα τώρα να περιμένω άλλη μια εβδομάδα μέχρι να έρθουν πήγα πήρα απο ένα μαγαζάκι κάτω στον Βόλο για Address (14-34 γρανάζια μέσα).
Αύριο θα γίνουν και τα εξής: αλλαγή σε λαδάκια και τσιμούχες στα μπροστά αμορτισέρ, αλλαγή τσιμούχας στο μοτέρ γιατί αφήνει λαδιές απο κάτω, θα φτιάξω το φλασέρ γιατί τα φλας δεν αναβοσβήνουν και τέλος το φλοτέρ που μάλλον σάπισε το καλώδιο επαφής (ότι έπαθα και με τον κεντρικό διακόπτη) άρα θα θελήσει pinακια μάλλον καινούρια.
Bonus για πολύ πολύ παραπάνω άλογα:
Εκτός του οτι βγάζει ωραίο ήχο, δείχνει και τσαμπουκάς το άχρηστο
Είπαμε, θα το κρατήσω που θα το κρατήσω για κανά 2 χρόνια ακόμα ως main δίτροχο, ας βγάλω ότι γούστο έχω τουλάχιστον που δεν μπορούσα να βγάλω τόσο καιρό Bike
Οι ζάντες επίσης πάνω γράφουν STEEL συνεπώς είναι απο ατσάλι άρα τέρμα ανθεκτικές!