ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

Μοτοσυκλέτα
Honda CB 500 X 2016 Warp Drive MK IX
Honda PCX 125 2024
Honda XL750 Transalp 2024 Quantum slipstream drive
Όνομα
Θοδωρής
Λάδωμα αλυσίδες , και αλλα ψιλολογια

Το δεξιά έτσι , το αριστερά τίποτα :D

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
0-90 σε 11 χρόνια !!!abcdefghgk Μια η καραντίνα, μια η συνεχής χρήση του κατσικιού το τελευταίο καιρό, τώρα κατάφερα να τα πιάσω !!! :p
View attachment 18511
Ωραίος Τόλη ,θέλει ξεκαπνισμα κι αυτό που και που

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Ωραίος Τόλη ,θέλει ξεκαπνισμα κι αυτό που και που
Εννοείται Γιάννο, τα προσέχουμε όσο μπορούμε για να μας προσέχουν και αυτά τη μια φορά που θα χρειαστεί !!!!

karad-geo

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
HONDA Varadero 1000cc MK2
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Η μπουμπού gs 1150 έφτασε τις 140.000 km οπότε είναι στο συνεργείο για Φρεσκάρισμα της μετάδοσης για να μην έχουμε άσχημες εκπλήξεις σε μελλοντικά ταξίδια.

Θα αλλαχτούν προληπτικά τα 2 ρουλεμάν που πιάνει το ψαλίδι στη γωνιακή μετάδοση, κόστος 80 Ε το ένα ( και δυστυχώς δεν υπάρχουν πουθενά στο εμπόριο μόνο στην ακατονόμαστη ).

Επίσης θα γίνει και επισκευή στον σταυρό του άξονα γιατί έχει κάποια φθορά. Η μοτοσυκλέτα είναι σχεδόν 20 ετών και θέλει την ανάλογη φροντίδα. Ως τώρα δεν έχω κάνει τίποτα στη μετάδοση πέρα των αλλαγών βαλβολινης.

Όταν γίνουν και αυτά θα είμαστε έτοιμοι για τουλάχιστον αλλά 100.000 μπορεί και περισσότερα. Έχω φρέσκο δίσκο συμπλέκτη, νέα τρόμπα βενζίνης, έχω αλλάξει προληπτικά το hall sensor (υπάρχει και το μαμά που θα επισκευαστεί), και το μοτέρ είναι οκ.

Αυτονόητο πως ότι και να πάρω στο μέλλον, το 1150 θα το κρατήσω. Μου κάνει όλα τα χατίρια, ταξιδεύει σε κάθε δρόμο υπέροχα καλά να είμαστε, πρώτα ο Θεός, να γράφουμε παρέα χιλιόμετρα.
Με το καλό Κωστή!!
Είναι γνωστό της πάσης, πως τα καλύτερα (τα πιο απροβλημάτιστα GS που έχουν φτιάξει οι Γερμαναράδες) είναι το 1100 & το 1150.
Όσοι τα έχουν.. καλά κάνουν και δεν τα δίνουν.

karad-geo

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
HONDA Varadero 1000cc MK2
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εγώ σε ευχαριστώ Αποστόλη για την υπέροχη παρέα και συγχαρητήρια για την ιδέα σου φίλε.
Απίστευτης ομορφιάς και ηρεμίας η τοποθεσία της Λιβαδόστρας.
Εκπληκτικά και τα ορεινά περάσματα!
Σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, μπιζουτιέρες και φρουτιέρες όλοι εσείς με τα Adv, η ομορφιά δεν είναι μόνο στις ασφάλτινες βόλτεςRolling
Άντε και στην επόμενη Smileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer Emoticon
Το χώμα έχει μια άλλη μαγεία!!
Αν το μάθεις.. δεν ξεκολλάς εύκολα - και ζητάς όλο και παραπάνω..
Ψάχνεις την επόμενη διαδρομή, το επόμενο βουνό...

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Το χώμα έχει μια άλλη μαγεία!!
Αν το μάθεις.. δεν ξεκολλάς εύκολα - και ζητάς όλο και παραπάνω..
Ψάχνεις την επόμενη διαδρομή, το επόμενο βουνό...
Ακριβώς!

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Βολτάραμε με τον πατέρα μου μέχρι Σταγιάτες. Έτσι για να ξεφύγουμε λίγο απο την μονοτονία του γκρι της πόλης. Καταλαβαίνεις οτι περάσανε τα χρόνια όταν κάποτε ο πατέρας μου με το αριστερά με πήγαινε σχολείο και φροντιστήριο και πλέον, 10 χρόνια μετά, βολτάρουμε μαζί στο Πήλιο.

Στο ανέβα είδαμε και 3 supersport χαιρέτησα κορνάρανε τα παιδιά. Αν είστε εδω μέσα ωραίοι μάγκες!

Τελευταία επεξεργασία:

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Βολτάραμε με τον πατέρα μου μέχρι Σταγιάτες. Έτσι για να ξεφύγουμε λίγο απο την μονοτονία του γκρι της πόλης. Καταλαβαίνεις οτι περάσανε τα χρόνια όταν κάποτε ο πατέρας μου με το αριστερά με πήγαινε σχολείο και φροντιστήριο και πλέον, 10 χρόνια μετά, βολτάρουμε μαζί στο Πήλιο.

Στο ανέβα είδαμε και 3 supersport χαιρέτησα κορνάρανε τα παιδιά. Αν είστε εδω μέσα ωραίοι μάγκες!
Ο μπαμπάς το έχει πιάσει το νόημα, εσύ τραβιεσαι με το καρότσι....abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Ρώτα τον κύριο Αλέξη όμως αν το καρότσι έστριβε καλύτερα απο το Kymco ή όχι Dancing
Δώσε μου το σκούτερ και πάμε όπου θέλεις μωρη Λάμια...Yesabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
....... Δώσε μου το σκούτερ και πάμε όπου θέλεις μωρη Λάμια...

..... καλα ρε ολοκληρος μαντραχαλος με τα παιδια τα βαζεις ? ...... να πας να βρεις της ηλικιας σου να πλακωθεις ......!funny

Τελευταία επεξεργασία:

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός

kordix

new member
Μοτοσυκλέτα
GS 1150, CCM 404, GASGAS EC 300
Όνομα
Κόρδας Κωνσταντίνος
Με το καλό Κωστή!!
Είναι γνωστό της πάσης, πως τα καλύτερα (τα πιο απροβλημάτιστα GS που έχουν φτιάξει οι Γερμαναράδες) είναι το 1100 & το 1150.
Όσοι τα έχουν.. καλά κάνουν και δεν τα δίνουν.

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που λες όσον αφορά την αξιοπιστία, σηκώνει κουβέντα το θέμα. Και αυτό γιατί δεν το είχα από καινούργιο. Επίσης δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι τι συμβαίνει με τα πιο καινούργια. Δεν ξέρω δηλαδή αν αληθεύουν αυτά που ακούγονται.

Είμαι όμως σίγουρος πως ο κόσμος τα κρατάει γιατί ταξιδεύουν πολύ ωραία, είναι στιβαρά και δεν αλλάζει η αίσθηση αυτή όσο και να τα φορτώσεις, δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας σε ολες τις καιρικές συνθηκες και σε κάθε τερέν και είναι πιο απλά σε σχέση με τα καινούργια.

Και όλα αυτά με 3000-3500 ευρώ, δηλαδή παίρνεις πολύ μηχανή με λίγα χρήματα. Επίσης τα πιο καινούργια, γιαπωνέζικα ή ευρωπαϊκά είναι πια πανάκριβα, οπότε πολλοί δεν θέλουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία οταν μάλιστα δεν έχουν απαιτήσεις για σπορ οδήγηση.

Le Tavernier

member
Περιοχή
Κατωχώρι Πορταριάς
Μοτοσυκλέτα
Aprilia ETV1000 Raid
Όνομα
Νικόλας
Περιοχή
Βόλος
Σήμερα επωληθη. Ξέρω ότι θα μου λείψει σε κάποια πράγματα. Πάμε για άλλα

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Σήμερα επωληθη. Ξέρω ότι θα μου λείψει σε κάποια πράγματα. Πάμε για άλλα

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεψορτωθηκες την μαούνα; Σε καρνάγιο την πούλησες;abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkBcdefghHugHug

Top Bottom