Καλό Σαββατοκύριακο ΜάνοΕγώ είμαι Κύμη, στο χωριουδάκι μου....

Ωραίος Τόλη ,θέλει ξεκαπνισμα κι αυτό που και που0-90 σε 11 χρόνια !!!Μια η καραντίνα, μια η συνεχής χρήση του κατσικιού το τελευταίο καιρό, τώρα κατάφερα να τα πιάσω !!! :p
View attachment 18511
Εννοείται Γιάννο, τα προσέχουμε όσο μπορούμε για να μας προσέχουν και αυτά τη μια φορά που θα χρειαστεί !!!!Ωραίος Τόλη ,θέλει ξεκαπνισμα κι αυτό που και που
Με το καλό Κωστή!!Η μπουμπού gs 1150 έφτασε τις 140.000 km οπότε είναι στο συνεργείο για Φρεσκάρισμα της μετάδοσης για να μην έχουμε άσχημες εκπλήξεις σε μελλοντικά ταξίδια.
Θα αλλαχτούν προληπτικά τα 2 ρουλεμάν που πιάνει το ψαλίδι στη γωνιακή μετάδοση, κόστος 80 Ε το ένα ( και δυστυχώς δεν υπάρχουν πουθενά στο εμπόριο μόνο στην ακατονόμαστη ).
Επίσης θα γίνει και επισκευή στον σταυρό του άξονα γιατί έχει κάποια φθορά. Η μοτοσυκλέτα είναι σχεδόν 20 ετών και θέλει την ανάλογη φροντίδα. Ως τώρα δεν έχω κάνει τίποτα στη μετάδοση πέρα των αλλαγών βαλβολινης.
Όταν γίνουν και αυτά θα είμαστε έτοιμοι για τουλάχιστον αλλά 100.000 μπορεί και περισσότερα. Έχω φρέσκο δίσκο συμπλέκτη, νέα τρόμπα βενζίνης, έχω αλλάξει προληπτικά το hall sensor (υπάρχει και το μαμά που θα επισκευαστεί), και το μοτέρ είναι οκ.
Αυτονόητο πως ότι και να πάρω στο μέλλον, το 1150 θα το κρατήσω. Μου κάνει όλα τα χατίρια, ταξιδεύει σε κάθε δρόμο υπέροχα καλά να είμαστε, πρώτα ο Θεός, να γράφουμε παρέα χιλιόμετρα.
Το χώμα έχει μια άλλη μαγεία!!Εγώ σε ευχαριστώ Αποστόλη για την υπέροχη παρέα και συγχαρητήρια για την ιδέα σου φίλε.
Απίστευτης ομορφιάς και ηρεμίας η τοποθεσία της Λιβαδόστρας.
Εκπληκτικά και τα ορεινά περάσματα!
Σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, μπιζουτιέρες και φρουτιέρες όλοι εσείς με τα Adv, η ομορφιά δεν είναι μόνο στις ασφάλτινες βόλτες
Άντε και στην επόμενη![]()
Ακριβώς!Το χώμα έχει μια άλλη μαγεία!!
Αν το μάθεις.. δεν ξεκολλάς εύκολα - και ζητάς όλο και παραπάνω..
Ψάχνεις την επόμενη διαδρομή, το επόμενο βουνό...

Ο μπαμπάς το έχει πιάσει το νόημα, εσύ τραβιεσαι με το καρότσι....Βολτάραμε με τον πατέρα μου μέχρι Σταγιάτες. Έτσι για να ξεφύγουμε λίγο απο την μονοτονία του γκρι της πόλης. Καταλαβαίνεις οτι περάσανε τα χρόνια όταν κάποτε ο πατέρας μου με το αριστερά με πήγαινε σχολείο και φροντιστήριο και πλέον, 10 χρόνια μετά, βολτάρουμε μαζί στο Πήλιο.
![]()
Στο ανέβα είδαμε και 3 supersport χαιρέτησα κορνάρανε τα παιδιά. Αν είστε εδω μέσα ωραίοι μάγκες!

Δώσε μου το σκούτερ και πάμε όπου θέλεις μωρη Λάμια...Ρώτα τον κύριο Αλέξη όμως αν το καρότσι έστριβε καλύτερα απο το Kymco ή όχι![]()

....... Δώσε μου το σκούτερ και πάμε όπου θέλεις μωρη Λάμια...
Όταν έρθεις Βόλο, έλα με το SYM, να σε μάθω μπάλα και counter strike![]()
..... καλα ρε ολοκληρος μαντραχαλος με τα παιδια τα βαζεις ? ...... να πας να βρεις της ηλικιεας σου να πλακωθεις ......!![]()

Με το καλό Κωστή!!
Είναι γνωστό της πάσης, πως τα καλύτερα (τα πιο απροβλημάτιστα GS που έχουν φτιάξει οι Γερμαναράδες) είναι το 1100 & το 1150.
Όσοι τα έχουν.. καλά κάνουν και δεν τα δίνουν.
Ξεψορτωθηκες την μαούνα; Σε καρνάγιο την πούλησες;Σήμερα επωληθη. Ξέρω ότι θα μου λείψει σε κάποια πράγματα. Πάμε για άλλα
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το καλό το επομενοοοοο!!!!!Σήμερα επωληθη. Ξέρω ότι θα μου λείψει σε κάποια πράγματα. Πάμε για άλλα
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk