ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Σήμερα είχε τσεκάρισμα στα λάστιχα,τα m9rr έχουν 11000 Χιλ, δεν εχει αλλάξει η συμπεριφορά τους μεχρι στιγμής και
η κατάσταση τους είναι αυτή..

Όταν τα έβαλα..IMG_20191223_103042_copy_1732x2309.jpgIMG_20191223_103322_copy_2251x3001.jpg

Και τώρα ..20210907_110156_copy_1562x2774.jpg20210907_110028_copy_1510x2681.jpg

Σε σχέση με το s 22 που είχα πριν πιστεύω του έκατσε καλύτερα στο συγκεκριμένο μηχανάκι ,με τα κιλά του ,με τις διαδρομές, με τα φορτώματα, με το στυλ οδήγησης!!
Το s22 όταν το άλλαξα στα 11500 χιλιόμετρα!!IMG_20191223_084145_copy_1905x2540.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Για ss ελαστικά και τα δυο σου κράτησαν πάρα πολύ! Το εκπληκτικό m7rr( το πίσω) μετά 5κ χλμ ήταν για αλλαγή!
Βέβαια εγώ είμαι και γληγορος...

Tooth
Πάντως το rosso 3 που έχω για μπροστινό είναι βεντούζα.
Άρα γα μοτό street -on off μεγαλα (που πάνε άσφαλτο )με πάνω από 100 αλογο συνιστώ για τους λάτρεις της πρόσφυσης(όχι αυτούς που κοιτάνε μακροζωία ελαστικού) κατά σειρά:
1.Metzeler 9rr
2.bridgestone s22
3.Pirelli rosso 3

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος
Οντως παρα πολλα χιλιομετρα,οπως γραφει και ο Θανος.
Απορω ομως με εμενα εχω αλλαξει ολες.......... μα ολες τις μαρκες, πανω απο 5000 κμ αντε 6000 κμ κανενα λαστιχο.
Τελικα ολα ειναι στο δεξι χερι.

Τελευταία επεξεργασία:

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Απορω ομως με εμενα εχω αλλαξει ολες.......... μα ολες τις μαρκες, πανω απο 5000 κμ αντε 6000 κμ κανενα λαστιχο.
Τελικα ολα ειναι το δεξι χερι.
Εγώ πάντως, ακόμη δεν έχω πάει βόλτα μαζί σου....

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Τελικα ολα ειναι το δεξι χερι.

Δοκίμασες να αλλάξεις μηχανή? ...! ooops

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη
Γιατι εχεις διτροχο? Stoned Emoticon
Παααααααρα πολυ σωστη απαντηση!!!
μια φορα ταξιδεψαμε μαζι κι ολο κοιταγαμε του καθρεφτες μη χασουμε το τιγρη(τρομαρα του)!!
Πιο αργος κι απ το replay!!!!!!
Βαζει ss λαστιχο,αλλα το οδηγει touring!!!!!

abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk tongue tongue tongue HugHug

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
μια φορα ταξιδεψαμε μαζι κι ολο κοιταγαμε του καθρεφτες μη χασουμε το τιγρη(τρομαρα του)!!

Γιατρε καντου ενα κλυσμα για να παρει τα ισια ToothTooth

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα

abc

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Γιατρε καντου ενα κλυσμα για να παρει τα ισια ToothTooth
ζουλεύει, γιατί αυτός 3 μέρες πέρασε αγκαλιά με το στεφάνι και τη σφουγγαρίστρα.... Bcdefgh

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος
Δοκίμασες να αλλάξεις μηχανή? ...! ooops
Aλλαξα σιγουρα λαστιχα, και μαλιστα προσφατα. Μπηκαν επιτελους TA σωστα. (Pireli Angel GT) Yes

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Aλλαξα σιγουρα λαστιχα, και μαλιστα προσφατα. Μπηκαν επιτελους TA σωστα. (Pireli Angel GT) Yes
Τα φοράω πίσω αλλά μετά από 7κ χλμ φαγώθηκαν σχεδόν άρχισαν να γλιστράνε λίγο,απογοητέυτηκα.Τα πήρα να βγάλω χλμ αλλά....facepalm 2

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος
Τα φοράω πίσω αλλά μετά από 7κ χλμ φαγώθηκαν σχεδόν άρχισαν να γλιστράνε λίγο,απογοητέυτηκα.Τα πήρα να βγάλω χλμ αλλά....facepalm 2
Στο FJR CLUB Θανο οι εκει ψαγμενοι αυτα προτεινουν, και καποια Michelin road 5 νομιζω.
Θα δειξει.....

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Στο FJR CLUB οι εκει ψαγμενοι αυτα προτεινουν, και καποια Michelin road 5 νομιζω.
Θα δειξει.....
Έχω διαβάσει κάποιους Γερμανούς ,ότι τα michelin 4 έχουν μεγαλύτερη αντοχή σε σχέση με το 5?

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος
Έχω διαβάσει κάποιους Γερμανούς ,ότι τα michelin 4 έχουν μεγαλύτερη αντοχή σε σχέση με το 5?
Μπορει Θανο δεν γνωριζω. Αλλωστε εγω προσωπικα θα ειμαι ευχαριστημενος, και 8000 κμ να βγαλουν. ooops

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Τα angel gt τα είχα αλλάξει κοντά στα 13 με πάρα πολύ ψωμί να απομένει ,ήδη από τα 6 ,7 άρχιζε και γλίστραγε, σκληρό λάστιχο
Τα road 5 πάλι κοντά στα 13 και αυτό με αρκετο ψωμί ,μέχρι την αλλαγή του είχε άριστη συμπεριφορά!
Πάντως για το δεξί χέρι συμφωνώ και επαυξάνω, μάλλον πρεπει να τους τα χώνεις παντού σε κάθε διαδρομή για να βγάζουν χιλιόμετρα Tooth Tooth
βάλε και καμιά 300αρια χιλιόμετρα χωματακι που έχουν κάνει σύνολο και βρήκα all terrain ελαστικό abcdefghgkabcdefghgk

Πιστεύω ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα ξαναβάλω το ίδιο λάστιχο ...πάει καταστάλαξα...

Don Quixote

member
Περιοχή
Μαρούσι
Μοτοσυκλέτα
R1250GS HP
Όνομα
Βαγγέλης
Περιοχή
Μαρούσι
Εντελώς καινούργια πατούμενα για τη Μπουμπού. Mitas E07+
Για να δούμε…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Don Quixote

member
Περιοχή
Μαρούσι
Μοτοσυκλέτα
R1250GS HP
Όνομα
Βαγγέλης
Περιοχή
Μαρούσι
Βαγγελη καλοπατητα και καλες βολτες αλλα .... πολυ αγριαδα εκπεμπουν και μας φοβιζεις.....!Hug

Ευχαριστώ πολύ, Στέλιο! Όντως πολλή αγριάδα! Κι εγώ φοβάμαι!

@caesarsk στο MotoRacer στην Αγίας Γλυκερίας τα έβαλα και μου βγήκαν €220 περασμένα.
Αρχικά ήθελα να βάλω την έκδοση Dakar, αλλά λόγω των ελλείψεων στην αγορά θα αργούσαν πάρα πολύ να φτάσουν (αυτά τα είχα παραγγείλει από τον Ιούλιο), οπότε μόλις ήρθαν τα έβαλα. Πρώτη φορά πηγαίνω σε τέτοιο λάστιχο και θα χρειαστώ χρόνο να το συνηθίσω.

User V

Μαθουσάλας member
Σήμερα είχε τσεκάρισμα στα λάστιχα,τα m9rr έχουν 11000 Χιλ, δεν εχει αλλάξει η συμπεριφορά τους μεχρι στιγμής και
η κατάσταση τους είναι αυτή..

Όταν τα έβαλα..View attachment 36323View attachment 36324

Και τώρα ..View attachment 36325View attachment 36326

Σε σχέση με το s 22 που είχα πριν πιστεύω του έκατσε καλύτερα στο συγκεκριμένο μηχανάκι ,με τα κιλά του ,με τις διαδρομές, με τα φορτώματα, με το στυλ οδήγησης!!
Το s22 όταν το άλλαξα στα 11500 χιλιόμετρα!!View attachment 36327
Πολύ ωραία δουλεμένα!!

Αν δεν τα ξεπατώνουμε σε ανοιχτό δρόμο(ευθείες-στροφες)με τελικές και υψηλές θερμοκρασίες τα ελαστικά θα δώσουν χιλιόμετρα.

Πιο όμορφο/απολαυστικό το παιχνίδι σε επαρχιακό με άλλη τριβή/φθορά.

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Ευχαριστώ πολύ, Στέλιο! Όντως πολλή αγριάδα! Κι εγώ φοβάμαι!

@caesarsk στο MotoRacer στην Αγίας Γλυκερίας τα έβαλα και μου βγήκαν €220 περασμένα.
Αρχικά ήθελα να βάλω την έκδοση Dakar, αλλά λόγω των ελλείψεων στην αγορά θα αργούσαν πάρα πολύ να φτάσουν (αυτά τα είχα παραγγείλει από τον Ιούλιο), οπότε μόλις ήρθαν τα έβαλα. Πρώτη φορά πηγαίνω σε τέτοιο λάστιχο και θα χρειαστώ χρόνο να το συνηθίσω.
Βαγγέλη τα Μιτας είναι τιμιότατα λάστιχα,έχω στο KLR τα MC30 και στο προηγούμενο ΓΣ είχα βάλει τα Terra Force,φοβερό λαστιχάκι.
WP_20170928_18_12_07_Pro.jpg

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Πολύ ωραία δουλεμένα!!

Αν δεν τα ξεπατώνουμε σε ανοιχτό δρόμο(ευθείες-στροφες)με τελικές και υψηλές θερμοκρασίες τα ελαστικά θα δώσουν χιλιόμετρα.

Πιο όμορφο/απολαυστικό το παιχνίδι σε επαρχιακό με άλλη τριβή/φθορά.
Έτσι ακριβώς Δημήτρη!! Δόξα τω Θεό στη χώρα μας έχουμε αρκετές τέτοιες διαδρομές επαρχιακών σε πολύ καλή κατάσταση, οπότε ποιος ο λόγος να χαραμίζουμε ώρες σε ανοικτά κομμάτια!!! Smileys drinking beer Emoticon

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Σήμερα έγινε το σέρβις των 30.000 χλμ .

Το πρώτο σέρβις τις μηχανής στην κατοχή μου και τα πρώτα μου 5.000 χλμ μαζί τις .
Αλλαγή λαδιών χρειάστηκε μόνο και έναν έλεγχο γενικά εάν θέλει κάτι , ολα κομπλέ .
Επίσης αυτές τις μέρες μου έμεινε από μπαταρία!
Των λόγο δεν των ξέρω ακριβώς , γενικά μέσα στο καλοκαίρι την έπαιρνα σπάνια λόγο δουλειάς και ίσως αυτό τις έφερε πτώση ; Δεν ξέρω …
Δεν την άλλαξα ακόμα , την φόρτισε να δω πως θα πάει και αν μου ξανά κάνει κάνενα κόλπο θα πάω για αλλαγή .

σερβις και φόρτιση της μπαταρίας σε εξουσιοδοτημένο 90€ μου κόστισε cdef

ΥΓ : δεν ξέρω αν με χρέωσε ο άνθρωπος κάτι παραπάνω γιατί ήρθε σπίτι μου με καλώδια την έβαλε μπροστά και την πήρε μόνος του στο μαγαζί

Τελευταία επεξεργασία:

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Έτσι ακριβώς Δημήτρη!! Δόξα τω Θεό στη χώρα μας έχουμε αρκετές τέτοιες διαδρομές επαρχιακών σε πολύ καλή κατάσταση, οπότε ποιος ο λόγος να χαραμίζουμε ώρες σε ανοικτά κομμάτια!!! Smileys drinking beer Emoticon
γιατι ειμαστε κουλομαριες

Top Bottom