Drake Ramore
Μαθουσάλας member
- Όνομα
- .
Κοίτα, αυτό που ζητάς έχει λογική στα πλαίσια μιας παρουσίασης μοντέλου.Οι ελληνικές παροιμίες έχουν μέσα τους σοφία!!
Λέει μία από αυτές:
Με πορδές δεν βάφονται αβγά..
Θα μου πείτε γιατί την παραθέτεις;
Γιατί βλέπω τον φίλο μου τον Μπάμπη,ενώ του τα είπα, να προσπαθεί να βγάλει σωστά συμπεράσματα ταλαιπωρώντας το κορμάκι του με ένα όχι σε σωστή κατάσταση μηχανάκι που θέλει δουλειά και κάποια χρήματα.
Θα μου πει ο Μπάμπης:
Μα ρε Μήτσο το δικό μου κορμί ταλαιπωρώ..
Θα απαντήσω:
Μπάμπη δεν μπορείς να θέτεις τον εαυτό σου κι όχι μόνο σε κίνδυνο με κάτι που δεν είναι όπως πρέπει.Προσωπικά θέλω να μάθω για το Ντωβιλ αλλά όχι σκόρπια πράγματα.Μια έτσι... Μια γιουβέτσι..
Δώσε του αγάπη ρε Αδερφέ και λίγο χρήμα ώστε να έχεις(ΚΑΙ να μας μεταφέρεις) ασφαλής πληροφορίες για το μηχανάκι σε δικό του θέμα..
Τώρα το πάμε από σχόλιο σε σχόλιο και το μηχανάκι απαξιώνεται. Χαχαχα εδώ... Χαχαχα εκεί..
Να θέλει κάποιος να πάρει πληροφορίες από εμάς ΠΩΣ;;;;;
Τι είδους;;
Βόηθα λιγο ρε Μπάμπηηηηη![]()
Έτσι θα έπρεπε να είναι. Το είπα κι εγώ πως για να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα πρέπει να σενιάρει το μηχανάκι
Απο την άλλη πάλι, ο Μπάμπης ποτέ δεν μας έταξε παρουσιάσεις και υπερ και κατά και σχεδιαγράμματα και συγγράμματα.
Το ότι εμείς θα θέλαμε κάτι τέτοιο, δεν έχει καμία σημασία.
Ο Μπάμπης κάνει γραφο-μπλογκ (κατα το motovlog). Όπως του έρχονται αφιλτράριστα, έτσι τα παραθέτει.
Θα αλλάξουμε τώρα τον Μπάμπη για να μάθουμε για το Ντωβίλ; Ε όχι! Ποτέ! Θα αγοράσουμε άλλο μοντέλο!