Drake Ramore
Μαθουσάλας member
- Όνομα
- .
Ποιά λαίλαπα ρε παιδιά?
Δεν ξέρω για ποιό πράγμα μιλάτε.
Πούλησε ο Μανος την Λαίλαπα. Την πήρε λέει ένας ποιητής απο εδώ.
Μονο εσύ μου ήρθες στο μυαλό!
Ποιά λαίλαπα ρε παιδιά?
Δεν ξέρω για ποιό πράγμα μιλάτε.
Γιατί ρε τα δικά μου 15συλλαβα τι είναι;Πούλησε ο Μανος την Λαίλαπα. Την πήρε λέει ένας ποιητής απο εδώ.
Μονο εσύ μου ήρθες στο μυαλό!

Πτωχέ Παναγιωτάκη που μου θες και Λαίλαπα...Γιατί ρε τα δικά μου 15συλλαβα τι είναι;
Εκτός κι αν ψάχνετε Νομπελίστα.
Μην πάρουμε μηχανάκι εμείς.Να κάτσουμε με την πομονα..
Αυτά είναι "κολλήματα"..

Μάνο
Και πεμφε να πάρεις εγώ θα σου μιλάω
Χάλασε και ο Σούτερ...
πλάκα πλάκα, ένα μηχανάκι δεν φτάνει. Και έχω την εντύπωση πως ούτε δύο φτάνουν, ούτε τρία...ούτε...
Μπορεις να μου πεις για τα 3 ρολόγια,;;;My 2 cents:
1 μοτό πάνω από 500cc ,ένα κατσίκι και ένα σφούχτερ.
ρολόγια 3, για ναλλάζεις
παιδιά min 3
εργαλεία "ων ουκ έστιν αριθμός"
2 ποδήλατα (μέτριο μέχρι 700-800ε και ένα "καλό")
γυναίκα 1 (με το ζόρι),αλλά πολλές ερωμένες (ποτέ σταθερή γιατί γίνεται χειρότερη απ'το στεφάνι)
αυτοκίνητο 1(εκτος αν έχεις χρήμα/χρόνο για τα σκ να βολτάρεις με τ'ετοιο παλίο)
![]()
My 2 cents:
1 μοτό πάνω από 500cc ,ένα κατσίκι και ένα σφούχτερ.
ρολόγια 3, για ναλλάζεις
παιδιά min 3
εργαλεία "ων ουκ έστιν αριθμός"
2 ποδήλατα (μέτριο μέχρι 700-800ε και ένα "καλό")
γυναίκα 1 (με το ζόρι),αλλά πολλές ερωμένες (ποτέ σταθερή γιατί γίνεται χειρότερη απ'το στεφάνι)
αυτοκίνητο 1(εκτος αν έχεις χρήμα/χρόνο για τα σκ να βολτάρεις με τ'ετοιο παλίο)
![]()
Μπορεις να μου πεις για τα 3 ρολόγια,;;;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρολόγια, άλλο ένα πάθος, μαζί με τα βινύλια μουσικής!:) ανάλογα το πορτοφόλι γιαυτό το είπα γενικά. Εκεί δυστυχώς δεν υπάρχει ταβάνι.Πάντως από ωmega /ρολεξ/tag μακριά,υπερτιμιμένα .άσε σέρβις και βλάβες,στον αγύριστο!!!! αξίζουν άλλα ,όπως rado/hublot/glashuette/panerai
Για μένα τα καλύτερα vfm είναι τα high end citizen.Τέλος!
Ρολόγια, άλλο ένα πάθος, μαζί με τα βινύλια!
Εργαλεία έχω κάποια, άμα ήξερα να τα χρησιμοποιώ κιόλας!!!!Και τα εργαλεία! Ζηλεύω τους Αμερικάνους ρε γμτ,αλλά νταξ εκεί θά'βγαζα 500κ δολάρια το χρόνια,άλλης τάξης μεγέθη!
fgh:) ανάλογα το πορτοφόλι γιαυτό το είπα γενικά. Εκεί δυστυχώς δεν υπάρχει ταβάνι.Πάντως από ωmega /ρολεξ/tag μακριά,υπερτιμιμένα .άσε σέρβις και βλάβες,στον αγύριστο!!!! αξίζουν άλλα ,όπως rado/hublot/glashuette/panerai
Για μένα τα καλύτερα vfm είναι τα high end citizen.Τέλος!