Kostas-Motolover
member
- Περιοχή
- Αθηνανιστάν
- Μοτοσυκλέτα
- V-Strom (ο ξακουστός tweety)
- Όνομα
- ΜοτοΑγαπούλης
- Περιοχή
- Αθηνανιστάν
Ρολόι, το μοναδικό κόσμημα του άντρα
Σας νοιώθω. 6 έχω........

Ρολόι, το μοναδικό κόσμημα του άντρα

Συνάδει και με την ψυχοσύνθεση του, Γιώργο μουυυυυυ!Ο φίλος Γεώργιος @rantanplan άλλαξε φωτό στο άβαταρ!!
Νομίζω είναι η πλέον χαρακτηριστική κι αποτέλεσμα της παρακολούθησης της motopareas.
-Γραφεις σε κανένα μοτοσυκλετιστικά φόρουμ;
-Ναι..
-Που αν επιτρέπεται;
-Στο motoparea.gr.
-......
![]()
έχομεν αυτογνωσίαΣυνάδει και με την ψυχοσύνθεση του, Γιώργο μουυυυυυ!
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
γιατρέ μου 
Έλα ρε φίλε, κάνεις κ τέτοια?Τελικά δεν λέει να το έχεις δίπλα σου το μηχανάκι, μέσα στο χώρο σου..... Όλο σε τρώει κάτι να κάνεις
Σήμερα μετά το σχολασμα του βραδινου μου ήρθε να κάτσω να αλλάξω και το πίσω λάδακι στην ανάρτηση σε 10ρακι, να είναι ασορτί με τη μπροστά :p:p
View attachment 21793
Ζωγραφίζεις Αποστόλη.Τελικά δεν λέει να το έχεις δίπλα σου το μηχανάκι, μέσα στο χώρο σου..... Όλο σε τρώει κάτι να κάνεις
Σήμερα μετά το σχολασμα του βραδινου μου ήρθε να κάτσω να αλλάξω και το πίσω λάδακι στην ανάρτηση σε 10ρακι, να είναι ασορτί με τη μπροστά :p:p
View attachment 21793

Τελικά δεν λέει να το έχεις δίπλα σου το μηχανάκι, μέσα στο χώρο σου..... Όλο σε τρώει κάτι να κάνεις
View attachment 21793

Τελικά δεν λέει να το έχεις δίπλα σου το μηχανάκι, μέσα στο χώρο σου..... Όλο σε τρώει κάτι να κάνεις
View attachment 21793
Πειράματα Κώστα!!!Έλα ρε φίλε, κάνεις κ τέτοια?
Ναι Νότη, μαμά!!Ζωγραφίζεις Αποστόλη.
Είναι το μαμά αμορτισέρ?
Για να περνάει λίγο η ώρα Βαγγέλη και να παιδευόμαστε λίγοΡε φίλε... Ρε φίλε!!!

Το ``έδεσες`` κανονικά ή περίσσεψε τπτΠειράματα Κώστα!!!
Πλάκα κάνεις.Το ``έδεσες`` κανονικά ή περίσσεψε τπτ
Πρέπει κάποια στιγμή να περάσω και στο μοτέρ Γιώργο, εκεί θα δείξει..... Χαχαχα!!!Είσαι μερακλής ρε..!!
Μπαστα Τζονυ να μαζευτούμε από την στραβή στην Εύβοια κ να ρθει το τιμόνι από Ολλανδια...Άντε να πάμε και καμία βόλτα στο χώμα παλικάρια!!! Η πρόσκληση για το όρος Πατέρας είναι μόνιμα ανοιχτή!!!
Τί έπαθες Γιώργο?? Τιμόνι?? Το έχασα φίλε αυτό!!Μπαστα Τζονυ να μαζευτούμε από την στραβή στην Εύβοια κ να ρθει το τιμόνι από Ολλανδια...
Θα ρθουμε λέμε...
Όχι κάτι ιδιαίτερο Τζων, στατική σεΤί έπαθες Γιώργο?? Τιμόνι?? Το έχασα φίλε αυτό!!
Μια χαρά τότε φιλαράκι!! Το εκλαμβάνουμε ως περιπέτεια!!!Όχι κάτι ιδιαίτερο Τζων, στατική σε
νερόφάγωμα μετά την λίμνη Σετας κ πήρε το τιμόνι λίγο.
Αλλά ευτυχώς ήταν ελάχιστο, φαντάσου ότι συνεχίσαμε κανονικά την χωματαδα κ γύρισα άνετα πίσω.
Μακάρι να ήταν όλες οι στραβες έτσι...
Γιώργη οι χαζοπτωσεις είναι στο παιχνίδι μέσα, πόσο αν μιλάμε για χώμα!!Όχι κάτι ιδιαίτερο Τζων, στατική σε
νερόφάγωμα μετά την λίμνη Σετας κ πήρε το τιμόνι λίγο.
Αλλά ευτυχώς ήταν ελάχιστο, φαντάσου ότι συνεχίσαμε κανονικά την χωματαδα κ γύρισα άνετα πίσω.
Μακάρι να ήταν όλες οι στραβες έτσι...
Πρόσκληση πρόκληση τώρα με τις βρόχουλες και το λασπουριό γείτονα!!!! :p:pΆντε να πάμε και καμία βόλτα στο χώμα παλικάρια!!! Η πρόσκληση για το όρος Πατέρας είναι μόνιμα ανοιχτή!!!