Οι έρωτες δύσκολα αποχωρίζονται φιλαράκι!Δεν το πουλάω το μετάνιωσα σόρυ ποιητά μου....
Ρε συ Μανο εχεις τρελανει ολο το φορουμ και αναρωτιουνται τη μηχανακι θα παρεις,Δεν το πουλάω το μετάνιωσα σόρυ ποιητά μου....
Ρε γιατρέ και δεν σου φαινότανMy 2 cents:
1 μοτό πάνω από 500cc ,ένα κατσίκι και ένα σφούχτερ.
ρολόγια 3, για ναλλάζεις
παιδιά min 3
εργαλεία "ων ουκ έστιν αριθμός"
2 ποδήλατα (μέτριο μέχρι 700-800ε και ένα "καλό")
γυναίκα 1 (με το ζόρι),αλλά πολλές ερωμένες (ποτέ σταθερή γιατί γίνεται χειρότερη απ'το στεφάνι)
αυτοκίνητο 1(εκτος αν έχεις χρήμα/χρόνο για τα σκ να βολτάρεις με τ'ετοιο παλίο)
![]()

Είχα και φωτό έτοιμες... ;)Ρε συ Μανο εχεις τρελανει ολο το φορουμ και αναρωτιουνται τη μηχανακι θα παρεις,
αλλα ο ποιητης τι σου φταιει που κοιμηθηκε με το χαμογελο και ξυπνησε με εφιαλτες
σε ψάχνουν!
Ο καλλιτεχνης λεγεται Σταυρος και πιστεψτε με δεν το κανει για βιοποριστικούς λόγους ...αν δεν απατώμαι μεράκι και χόμπυ σε ενα πρόσωπο....
https://www.pathfindersoul.com/product-category/panniers-styling/
(Αι βαλιτσαι ειναι οι δικές μου)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μεράκι και χόμπι ο σχεδιασμός Στέλιο μου.Ναι..Ο καλλιτεχνης λεγεται Σταυρος και πιστεψτε με δεν το κανει για βιοποριστικούς λόγους ...αν δεν απατώμαι μεράκι και χόμπυ σε ενα πρόσωπο....λεγεται αυτό !!!
https://www.pathfindersoul.com/product-category/panniers-styling/
Μεράκι και χόμπι ο σχεδιασμός Στέλιο μου.Ναι..
Τα 180€ χωρίς 24% Φ.Π.Α. δεν είναι λίγα για αυτοκόλλητα και σίγουρα βοηθούν τον βιοπορισμό άπαξ και υπάρχει εταιρία..
Νά'ναι καλά το παιδί,έπιασε το νόημα αλλά Χ-Ψ κλπ εταιρίες "υποστήριξης" αξεσουάρ BMW.
My opinion.
Εντάξει.Εγώ για το συγκεκριμένο προϊόν είμαι σαν τον κυρΑντώνη..λιγα δεν τα λες, αλλα οποιος εχει 1200gs ειδικα τα νεωτερα, με αυτες τις πανακριβες βαλιτσες, σιγα μην κολωσει στα 180 χωρις αποδειξη

Στέλιο εσύ βλέπεις αυτό και κρίνεις ότι τα αξίζει.Είναι σεβαστό..αν ξεπερασουμε το θελω ή το δεν θελω
εσυ ποσο λες οτι θα σου στοιχιζαν να τυπωσεις (ασε τον χρονο που θα φας να το σχεδιασεις) και ποσες ωρες λες να σου επαιρνε να τα κολλησεις σωστα χωρις αερα μεσα κλπ κλπ...
Εντάξει.Εγώ για το συγκεκριμένο προϊόν είμαι σαν τον κυρΑντώνη..
-Έλα λέγε τι σου χρωστάω να τελειώνουμε..
-Ότι καταλαβαίνεις..
-Έλα λέγε εσύ κι άσε τι καταλαβαίνω εγώ.
-Δώσε ένα 180αρι..
-Πως το'πες αυτό ρε Σταύρο;
-Δώσε ένα 180αρι λέω..
.......
Τα υπόλοιπα(για τα 36 τάλιρα) τα λέει ο συγχωρεμενος..

διαφορετικα θα ειχαμε ολοι kazer..μεχρι xt600.Πιάνω το σκεπτικό και των δύο.
Πάντως όταν θέλεις κάτι επειδή το θέλεις, δεν σου φαίνεται ακριβό. Όταν δεν θέλεις κάτι ακόμη και δωρεάν να σου το δώσουν, μπορεί να σου φανεί ακριβό.
Στα καταναλωτικά "θέλω" μας, όταν έχουμε την δυνατότητα να τα πραγματοποιήσουμε χρηματικά, δεν υπάρχει ταβάνι ή σωστό και λάθος.
Πιάνω το σκεπτικό και των δύο.
Πάντως όταν θέλεις κάτι επειδή το θέλεις, δεν σου φαίνεται ακριβό. Όταν δεν θέλεις κάτι ακόμη και δωρεάν να σου το δώσουν, μπορεί να σου φανεί ακριβό.
Στα καταναλωτικά "θέλω" μας, όταν έχουμε την δυνατότητα να τα πραγματοποιήσουμε χρηματικά, δεν υπάρχει ταβάνι ή σωστό και λάθος.
διαφορετικα θα ειχαμε ολοι kazer..μεχρι xt600.
Οχι μηχαναρες 1000+