τι λένε τα λαστιχάκια πώς τα βλέπεις έως τώρα??????Έφαγα μια βροχα καλή Σικουριο σήμερα .
Κι είπα να την πλύνω ,αλλά με πρόλαβε παλι
Οπότε ,σκέπασμα σήμερα και τζιτζίλωμα αύριο
![]()
Μην ντρεπεσε Απόστολε.Γραψε τα όπως τα βλέπεις..Το τρεησερ διπλα στο GS είναι σαν παιδί για τα θελήματα....
Μην ντρεπεσε Απόστολε.Γραψε τα όπως τα βλέπεις..
Αποστόλη αν η καλωδίωση χωρίζεται στα 3 όπως στο KLR τότε να αφαιρέσεις τις 2 φίσες και να κάνεις την κεντρική καλωδίωση 1 με ματίσεις κόλλησης καλάι και θερμομονωτικό. Μιας και καταπιάστηκες με αυτά.Βρήκα ευκαιρία να ασχοληθώ λίγο με κοκορέτσοκατάσταση!!
Να του βάλω ένα φλαρεσ εμπορίου να ξαναλειτουργήσουν τα φλας και να συμαζεψω λιγο γιατί ο προηγούμενος δεν του είχε φερθεί και "πολύ σχολαστικά"
Καλό μήνα να έχουμε!
View attachment 17677
Τάσο στην επόμενη ευκαιρία που θα έχω αρκετό χρόνο, λεω να κάνω μια αντιγραφή όλη την πλεξούδα και να φτιάξω μια μονοκοματη !!!Αποστόλη αν η καλωδίωση χωρίζεται στα 3 όπως στο KLR τότε να αφαιρέσεις τις 2 φίσες και να κάνεις την κεντρική καλωδίωση 1 με ματίσεις κόλλησης καλάι και θερμομονωτικό. Μιας και καταπιάστηκες με αυτά.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα μελλοντικά προβλήματα θα προλάβεις....
Καλό μήνα :)

Καλό Μήνα Απόστολε,Βρήκα ευκαιρία να ασχοληθώ λίγο με κοκορέτσοκατάσταση!!
Να του βάλω ένα φλαρεσ εμπορίου να ξαναλειτουργήσουν τα φλας και να συμαζεψω λιγο γιατί ο προηγούμενος δεν του είχε φερθεί και "πολύ σχολαστικά"
Καλό μήνα να έχουμε!
View attachment 17677
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις... καινούργιες φίσες πού βρίσκεις;Τάσο στην επόμενη ευκαιρία που θα έχω αρκετό χρόνο, λεω να κάνω μια αντιγραφή όλη την πλεξούδα και να φτιάξω μια μονοκοματη !!!
Και με εξτρα σώματα παντού από μπαταρία, όπως κάναμε και στα αυτοκίνητα για να μην έχουμε απώλειες στα αλόγατα !!!!
Καλό μήνα να έχουμε!!!
Τάσο για φισες εντατικά δεν έχω κοιτάξει αν υπάρχουν χρώματα και μεγέθη γιατί δεν έχει χρειαστεί μέχρι τώρα!!Το καλύτερο που έχεις να κάνεις... καινούργιες φίσες πού βρίσκεις;
Βασικά θέλω μερικές για κάτι πατέντες και να έχω τον νου μου γιατί από φθηνόπορο θα παίξει ανακατασκευή... τώρα δεν ξέρω τι θα είναι Klr Klx ... Θα δούμε, το κατσίκι πάντως θα είναι από το Akashi της Ιαπωνίας.
Γιώργη τα χρησιμοποιώ χρόνια!!
Όμορφα και νοικοκυρεμένα!!
Καλό μήνα να έχουμε!! View attachment 17709
Τετραχρονάκι, klx !!!Τι είναι αυτο Aποστόλη? KLX 250 ή KDX 200?
10 Χρόνια το χα, θυμάμαι μέχρι και ποσά κιλά σφίγγει η κεφαλη, οτι θες μη διστάσεις.Τετραχρονάκι, klx !!!
Βγες απ'τον Αλέξανδρο..10 Χρόνια το χα, θυμάμαι μέχρι και ποσά κιλά σφίγγει η κεφαλη, οτι θες μη διστάσεις.
Πολυ καλο μηχανάκι. Το R (μανιβελα) έχει άλλη ηλεκτρονική με πιο άγριο αβανς και 30 άλογα. Το "E" που χα γω βγάζει 25, αλλά άμα δώσεις λίγο προπορεια στην εξαγωγή (αλλάζεις θέση στις βίδες απο το γρανάζι του εξαγωγής), γινεται αλλο μηχανάκι. Εγώ το χα με κύλινδρο 80 (300cc), ζιγκλερ 135, τη μετατροπή στο χρονισμα του εκεντροφορου και 15Τ γραναζι και τερματιζε το μαμα κοντέρ (180, έκλεβε και καμία 15άρια χλμ)
Εμένα ξεκίνησε ως dtraker και ο προηγούμενος του έπλεξε δύο στεφάνια και το έκανε χωμάτινο !! Γιαυτό και το κοντέρ του δείχνει λιγότερα από τα πραγματικά ! Δεν ξέρω τι μετατροπές του έχει κάνει εσωτερικά μέχρι να το ανοίξω, αλλά σαν αρχή ακόμα το χαίρομαι στα μονοπάτια και τους χωματόδρομους !! Μια crd από λαιμό έχει πάνω!!10 Χρόνια το χα, θυμάμαι μέχρι και ποσά κιλά σφίγγει η κεφαλη, οτι θες μη διστάσεις.
Πολυ καλο μηχανάκι. Το R (μανιβελα) έχει άλλη ηλεκτρονική με πιο άγριο αβανς και 30 άλογα. Το "E" που χα γω βγάζει 25, αλλά άμα δώσεις λίγο προπορεια στην εξαγωγή (αλλάζεις θέση στις βίδες απο το γρανάζι του εξαγωγής), γινεται αλλο μηχανάκι. Εγώ το χα με κύλινδρο 80 (300cc), ζιγκλερ 135, τη μετατροπή στο χρονισμα του εκεντροφορου και 15Τ γραναζι και τερματιζε το μαμα κοντέρ (180, έκλεβε και καμία 15άρια χλμ)

165 χλμ το KLX;10 Χρόνια το χα, θυμάμαι μέχρι και ποσά κιλά σφίγγει η κεφαλη, οτι θες μη διστάσεις.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις... καινούργιες φίσες πού βρίσκεις;
Βασικά θέλω μερικές για κάτι πατέντες και να έχω τον νου μου γιατί από φθηνόπορο θα παίξει ανακατασκευή... τώρα δεν ξέρω τι θα είναι Klr Klx ... Θα δούμε, το κατσίκι πάντως θα είναι από το Akashi της Ιαπωνίας.