Φίλε @jtnakos μην στεναχωριέσαι. Ευτυχώς που δεν έγινε να λες και κάποιος άγγελος σε φύλαξε. θα με καταλάβεις αργότερα, όχι τώρα. Για κάθε πόρτα που κλείνει, 2 παράθυρα έχουν ανοίξει και εσένα περιμένουν .Όχι στράβωσε η όλη κατάσταση πριν γίνει η μεταβίβαση (αλισβερίσι μεταξύ φίλων ) οπότε ξερεις τι λέει το ρητό...κάτσε φάε, πιες αλισβερίσι μην έχεις
Κατέβα κάτω ΤΩΡΑ!!!!
Μην τους πειράζεις Μάνο!.. κοντεύουν να το πιστέψουν!!![]()

Ότι πάρεις ένα ταληρο...Τώρα Βλέποντας τον Εαυτό σου πάνω στο περιπτέρι!.. τι συμπέρασμα Βγάζεις..???![]()

Ότι χωρίς μαλλιά είναι ίδιος..Τώρα Βλέποντας τον Εαυτό σου πάνω στο περιπτέρι!.. τι συμπέρασμα Βγάζεις..???![]()
Ρε συ Μάνο, θα το είχα αγοράσει ήδη και σε αυτό το χρώμα.
Ναι....Ρε συ Μάνο, θα το είχα αγοράσει ήδη και σε αυτό το χρώμα.
Δίπλα ο Στέλιος 62 είναι;

Γουστάρεις μωρη τάβλα ε; Έχω 25000 χαρτζιλίκι και το σκέφτομαι άσχημα... Έλα που μου άρεσει και το XR όμως και μένουν και 6000€ για σουβλάκια;Eμπαινα!!!!!!!!!![]()
Αυτο ....οχι το XR!!!! Σουβλακια κερναω εγω!!Γουστάρεις μωρη τάβλα ε; Έχω 25000 χαρτζιλίκι και το σκέφτομαι άσχημα... Έλα που μου άρεσει και το XR όμως και μένουν και 6000€ για σουβλάκια;
Γιατί ρε;Αυτο ....οχι το XR!!!!
Αφου εισαι κυριλε και αντβε!! Τι ρωτας????Γιατί ρε;
Ναι είμαι και ένας καθώς θα έπρεπε καγκουρας....Αφου εισαι κυριλε και αντβε!! Τι ρωτας????
Να πάρεις σουβλάκια.. με 25000 ευρά.Γουστάρεις μωρη τάβλα ε; Έχω 25000 χαρτζιλίκι και το σκέφτομαι άσχημα... Έλα που μου άρεσει και το XR όμως και μένουν και 6000€ για σουβλάκια;
Εμένα μου φαίνεται μουτρωμένο το μηχανάκι.. Έτοιμο για
σ'έχει.. 
Εγώ θέλω καινούρια φωτό πάνω στο δωδεκα-πενηνταΕμένα μου φαίνεται μουτρωμένο το μηχανάκι.. Έτοιμο γιασ'έχει..
Ήσουν ευγενικός όταν ανέβηκες ή πέταξες τίποτα:
Κοίτα τα τριμπούρδελ@ πόσο έχουν..
Αυτά είναι για soft αναβάτες..
Δεν ξανακάνω φυλακή με τον Καπετανακη..
Κλπ
Κλπ ??????
Με τι μούτρα θα πάει για καβάλα αν το πρόσβαλε το κορίτσι;Εγώ θέλω καινούρια φωτό πάνω στο δωδεκα-πενηντα