- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Και γω κάθε βδομάδα είμαι Σαλόνικα ,αλλά ξέμεινα γμτ .
Τσίπουρο είπαμε όχι ούζο. Δεν βλέπω την φωτο δεν ανοίγειφαντάζομαι χωρίς γλυκάνισο και άλλα τέτοια π__στ___κι@![]()
ευχαριστώ, να 'σαι καλά και μόνο με την σκέψη![]()
να κανονίσουμε κανα υπεργαμάτο καφέ που κάνει η μπατζανάκενα -της συννυφάδας - του κουμπάρουτης ξαδέλφης - του ανηψιού
του γαμπρού - της View attachment 39333 άν θελήσει και κανας άλλος(οχι αυτοκόλητα δέν έχω άλλα) να σε δώκω έχω σε μαύρο φόντο με μπορντοκοραλοδαμασκινή λεπτομέρειες
Εξουσιοδοτημένο Νταής ή Οικονόμου μη εξουσιοδοτημένος Χελιώτης...…………και για πείτε βρε Κατεμαδες καμία γνώμη για συνεργείο…………….εντός αττικής.
Εξουσιοδοτημένο Νταής ή Οικονόμου μη εξουσιοδοτημένος Χελιώτης...
Για να βάζεις κονιάκ τώρα το χειμώναΜου πετάει διάφορες διαφημίσεις το AliExpress και έπεσα πάνω στην παρακάτω εξάτμιση (για CRF).
Αυτό το βαρελάκι τι ακριβώς ρόλο παίζει; Πρώτη φορά το βλέπω.
![]()
Μου πετάει διάφορες διαφημίσεις το AliExpress και έπεσα πάνω στην παρακάτω εξάτμιση (για CRF).
Αυτό το βαρελάκι τι ακριβώς ρόλο παίζει; Πρώτη φορά το βλέπω.
![]()

Η ομορφιά είναι στα μάτια του βλέποντος ........ αχαχαχαχαχαχΔηλαδή καταργούμε ένα τελικό "καζανάκι" πίσω οπου επιπρόσθετα κάνει και αυτή την δουλειά εκτός απο "σιλανσιε" ..... και προς χάριν των εικαστικών ανησυχιών το κολλάμε σαν εκτιθέμενο τσιμπούρι στο λαιμό ....!![]()

Γλυκοκοιτάζω και σκέφτομαι πιο πολύ για αισθητικούς λόγους να αγόραζα αυτήν εδώ την ζελατίνα τις puig η οποία είναι σε dark smoke , αλλα είναι 5εκ πιο κοντή από την μαμά που έχω τώρα .
Λέτε να τρώω πολύ παραπάνω ξύλο ; Μπορεί μια πιο κοντή ζελατίνα αλλα πιο μελετημένη ας πούμε να αποφέρει ένα καλό αποτέλεσμα στην κάλυψη ;
View attachment 40882
** Με την μαμά ζελατίνα είμαι οκ με την κάλυψη
Πάρτη χωρίς φόβο..Γλυκοκοιτάζω και σκέφτομαι πιο πολύ για αισθητικούς λόγους να αγόραζα αυτήν εδώ την ζελατίνα τις puig η οποία είναι σε dark smoke , αλλα είναι 5εκ πιο κοντή από την μαμά που έχω τώρα .
Λέτε να τρώω πολύ παραπάνω ξύλο ; Μπορεί μια πιο κοντή ζελατίνα αλλα πιο μελετημένη ας πούμε να αποφέρει ένα καλό αποτέλεσμα στην κάλυψη ;
View attachment 40882
** Με την μαμά ζελατίνα είμαι οκ με την κάλυψη
Είμαι μια χαρά με την μαμά ζελατίνα , πιο πολύ για αισθητικούς λόγους θα την έβαζα .Αν εισαι οκ κατσε στα αυγα σου.Και εναν ποντο πιο κοντη να βαλεις μπορει να αποδειχτει μεγα λαθος.
Εγώ στο Πενφέ έχω την puig την πιό σπόρτιβ, απείρως πιο καλό αισθητικό αποτέλεσμα και χωρίς ουσιαστικές διαφορές με την μαμά πέραν από κάποιες ριπές κάποιες φορές στους ώμους, το πανηγύρι γινόταν στο Tracer, είχα πάρει την ζελατίνα που ήταν ψηλή σαν αυτό της βέσπας, η καλύτερη λύση ήταν η μεσαία της Givi που ήταν κοντύτερη από την μαμά, όλα είναι θέμα σχεδιασμού, α, και με την κοντύτερη θα έχεις καλύτερη τελική στο υπογράφω..Έσενα τώρα δεν μπορώ να σε καταλάβω αν με τρολαρεις ή μου μιλάς σοβαρά , για πες κιαλα![]()
Πω με έψησες κιαλο τώρα !Εγώ στο Πενφέ έχω την puig την πιό σπόρτιβ, απείρως πιο καλό αισθητικό αποτέλεσμα και χωρίς ουσιαστικές διαφορές με την μαμά πέραν από κάποιες ριπές κάποιες φορές στους ώμους, το πανηγύρι γινόταν στο Tracer, είχα πάρει την ζελατίνα που ήταν ψηλή σαν αυτό της βέσπας, η καλύτερη λύση ήταν η μεσαία της Givi που ήταν κοντύτερη από την μαμά, όλα είναι θέμα σχεδιασμού, α, και με την κοντύτερη θα έχεις καλύτερη τελική στο υπογράφω..
Η honda εχει κανει δοκιμες με την ζελατινα που φορας για να εχει το καλυτερο αποτελεσμα.Αν σε ενοχλει που ειναι διαφανη δωσε 20 ευρω και βαψτην φιμε ανοιχτο.Είμαι μια χαρά με την μαμά ζελατίνα , πιο πολύ για αισθητικούς λόγους θα την έβαζα .
Το έχω σκεφτεί και εγώ Παναγιώτη αλλά δεν θέλω να πειράξω τα μαμά πράγματα σε περίπτωση μεταπωλησεις να είναι η μηχανή όπως είναιΗ honda εχει κανει δοκιμες με την ζελατινα που φορας για να εχει το καλυτερο αποτελεσμα.Αν σε ενοχλει που ειναι διαφανη δωσε 20 ευρω και βαψτην φιμε ανοιχτο.