- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Τα γράφει μεταμεσονύκτια γι'αυτόίσως είναι η ζέστη που δεν κατάλαβα, αλλά τι εννοείς;![]()

Τα γράφει μεταμεσονύκτια γι'αυτόίσως είναι η ζέστη που δεν κατάλαβα, αλλά τι εννοείς;![]()

Μακάρι να είχαμε την ευχέρεια να το κάνουμε όλοι αυτό....έχω προβλημα , την ημέρα προτιμώ να γράφω χιλιόμετρα με το τιμόνι παρά με το πληκτρολόγιο ...!![]()

Δεν υπάρχουν λάθος επιλογές όταν είναι επιλογές.Πιστεύω δεν τίθεται θέμα ευχέρειας απλως είναι οι λάθος επιλογές που καναμε στις προτεραιότητες μας ....![]()
Όλοι έχουν την ευχέρεια, αρκεί να επιλέγουν να πράττουν.Μακάρι να είχαμε την ευχέρεια να το κάνουμε όλοι αυτό.![]()
Same as you bro.Τι λέτε βρε παιδιά;
Αν είσαι στην δουλειά την μέρα, 6 μέρες την εβδομάδα, είναι καθαρά θέμα ευχέρειας.
Δεν έχουν όλες οι δουλειές ρεπό ή άδειες διακοπών
Εμένα μια Κυριακή μου μένει, που δεν την αφήνω να πάει χαμένη και την βολτάρω όταν μπορώ, αλλά οι καθημερινές είναι όλες μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή και πάνω απο ένα γραφείο.
Αν εννοείς λάθος επιλογή την οικογένεια, έναν γιο στην εφηβεία και μια δουλεια με ωράριο καταστημάτων, τι να πω φίλε;Πιστεύω δεν τίθεται θέμα ευχέρειας απλως είναι οι λάθος επιλογές που καναμε στις προτεραιότητες μας ....![]()
Όχι ρε ,το λάθος επιλογή πάει στη δουλειά.Αν εννοείς λάθος επιλογή την οικογένεια, έναν γιο στην εφηβεία και μια δουλεια με ωράριο καταστημάτων, τι να πω φίλε;
Μπορεί να βιάστηκα ξέρω γω.

Εδώ τρόμαξα να κάνω τη θητεία μου και να μην αυτοκτονήσω ρε Γιάννη..Όχι ρε ,το λάθος επιλογή πάει στη δουλειά.
Μπορούσες να είχες πάει στο στρατό και τώρα να τα έξυνες κι εσύ κι ο αρκούδος![]()
Μπα ,εγώ έκανα και χάβαλε.Εδώ τρόμαξα να κάνω τη θητεία μου και να μην αυτοκτονήσω ρε Γιάννη..

Στους πεζοναύτες ο χαβαλές ήταν το ερπειν...Μπα ,εγώ έκανα και χάβαλε.
Ωραία περίοδος πραγματικά
Έπεσα και με κάτι άτομα ,πιο χαζούς από
εμένα.
Βέβαια είχα μάσει κι ένα κάρο φυλακή![]()
Μα καλά ,πηγές κι εσύ σε ένα σώμαΣτους πεζοναύτες ο χαβαλές ήταν το ερπειν...

Μετα το κατάλαβα ότι δεν ήμουν στα γυρίσματα του Platoon αλλά πίσω στο 1967 real time.Μα καλά ,πηγές κι εσύ σε ένα σώμα![]()
Μια λάθος επιλογή έκανα.Όχι ρε ,το λάθος επιλογή πάει στη δουλειά.
Μπορούσες να είχες πάει στο στρατό και τώρα να τα έξυνες κι εσύ κι ο αρκούδος![]()

Έχω κι εγώ ανάλογη ιστορία .Μια λάθος επιλογή έκανα.
Δεν κυνήγησα να μπω στο δημόσιο. Θα είχα πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής.![]()
Αυτό ακριβώς λέω όταν γράφω επιλογές και προτεραιότητες.Τι λέτε βρε παιδιά;
Αν είσαι στην δουλειά την μέρα, 6 μέρες την εβδομάδα, είναι καθαρά θέμα ευχέρειας.
Εμένα μια Κυριακή μου μένει, που δεν την αφήνω να πάει χαμένη και την βολτάρω όταν μπορώ, αλλά οι καθημερινές είναι όλες μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή και πάνω απο ένα γραφείο.
Αν είχα μείνει στο στρατό απ όταν υπηρετούσα ,τώρα θα είχα κάποια χρόνια συνταξιούχος.Τι λέτε βρε παιδιά;
Είναι όμως τελικά καλό να είσαι έξυπνος;Φημες λενε οτι όσο πιο πολύ εργαζεσαι τόσο πιο έξυπνος γίνεσαι, οποτε δε ξερω ποιος είναι πραγματικά χαμένος αυτός που τρωει απο τα έτοιμα ή εκείνος που δουλεύει και τα προσφέρει έτοιμα σε άλλους.