Όλοι κινέζικα θα πάρουμε!!!![]()

Να έχω το νου μου και σε τέτοια δηλαδή για καμιά αγγελία.... Όχι μόνο απ τ άλλα!!!Κινέζικο να πάρεις εσύ! Εγώ θα πάρω Beta 300 xtrainer![]()

Ωπα φίλε, μου αρέσει

Εισαι απο τις εξαιρεσεις εσυ Μανο.Το εχω διαπιστωσει απο οταν ηρθα εδω.Μπααα μακριά απο μενα, εμενα οτι παθαίνει τα λέω, όσο αφορά το ohlins σιγουρα βαζουν περισσότερα λαδια και μόλις γεράσουν λίγο οι τσιμούχες τα φτύνει, το έχουμε ξαναδεί το έργο...

Ε μα τώρα, μαλακίες θα λέμε;Εισαι εξαιρεση εσυ Μανο.Το εχω διαπιστωσει απο οταν ηρθα εδω.
Εγω προσωπικα οτι επαθα με τον καναπε 5 χρονια, τα εγραψα αναλυτικα.![]()
Ο Ω @Ωmega έψαχνε παλιότερα κάτι τετοιοΚαλησπέρα σε όλους, υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί κάποιο μαξιλαράκι για την οδήγηση για τον αυχένα η δεν αξίζει. Ταλαιπωρούμαι πολύ με το αυχενικό..
Να συμβιβαστεις με την ιδεα οτι τα πιο πανω Impreza........εγιναν ολα μετατροπη στην Ελλαδα.Ερωτηση σχετικά με αξιοπιστία και βλάβες.
Αυτό το μοντέλο θεωρείται αξιόπιστο;
Βγάζει βλάβες και αν ναι, ποιες και με τι κόστος;

Μου αρκεί η τελευταία σου πρότασηΝα συμβιβαστεις με την ιδεα οτι τα πιο πανω Impreza........εγιναν ολα μετατροπη στην Ελλαδα.
Αυτα δε με τα 150 αλογατα, στο δυναμομετρο ποτε δεν φανηκαν.
Απο 120 εως 145 θυμαμαι το μεγιστο.
Οσο αφορα την αξιοπιστια γνωστη made in japan.
Ο κινητηρας στην απλη εκδοση 90 ps ηταν.
Περισσοτερα αν θες και λεπτομερεις pm.
Eγω που ειμαι και στην δουλεια θα το απεφευγα.![]()

Βρε Αποστολη ολα τυχερα ειναι. Το εχω ξαναγραψει, μηχανικα μερη..... παραδειγμα σασμαν,μεταδοση και μπροστινο συστημα για 300000κμΜου αρκεί η τελευταία σου πρόταση
Το skoda που έβαλα;
ΜακριάΕρωτηση σχετικά με αξιοπιστία και βλάβες.
Αυτό το μοντέλο θεωρείται αξιόπιστο;
Βγάζει βλάβες και αν ναι, ποιες και με τι κόστος;
Θέλω κάτι να μην ασχολούμαι φίλε. Κι ας μην είναι το πιο γρήγορο, το πιο στριφτερό ή το "πιο"Βρε Αποστολη ολα τυχερα ειναι. Το εχω ξαναγραψει, μηχανικα μερη..... παραδειγμα σασμαν και μπροστινο συστημα για 300000κμ
δεν θα παθει τπτ. Τωρα κινητηρας με αυτα τα χιλιομετρα και σωστη συντηρηση και λαδι, λογικα παλι δεν θα εχει προβλημα.
Συμβιβασου με καταναλωση λαδιου, στον συγκεκριμενο κινητηρα.
Εγώ που δεν είμαι επαγγελματίας αλλά είμαι πρωην subarakias.Να συμβιβαστεις με την ιδεα οτι τα πιο πανω Impreza........εγιναν ολα μετατροπη στην Ελλαδα.
Αυτα δε με τα 150 αλογατα, στο δυναμομετρο ποτε δεν φανηκαν.
Απο 120 εως 145 θυμαμαι το μεγιστο.
Οσο αφορα την αξιοπιστια γνωστη made in japan.
Ο κινητηρας στην απλη εκδοση 90 ps ηταν.
Περισσοτερα αν θες και λεπτομερεις pm.
Eγω που ειμαι και στην δουλεια θα το απεφευγα.![]()
ίσως είναι η ζέστη που δεν κατάλαβα, αλλά τι εννοείς;
... κρίμα αυτά που λέμε και γράφουμε για τα... επίγεια μέσα...!Καλή αγορά ότι πάρεις πάντως.