Στο φτερο,απαντησεις για οτι δεν χρειαζεται να ανοιχτει νεο θεμα.

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
sym vf 185 x 2, honda c90
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
Καλησπέρα παιδιά. Σύντομη ερώτηση για φωτισμό στο μηχανάκι...

Έφερε ο πατέρας μου απο την δουλειά κάτι Osram λάμπες Η4. Είναι στα 55/60W και αρκετά καλές.

Εμένα το Address παίρνει 35/35W. Αν τις βάλω θα τις σηκώσει ή θα μου κάψει τίποτα;
Μην κάθεσαι και πειραματίζεσαι με τις λάμπες εκτός και δεν έχεις καλό φωτισμό στο παπί. Μπορεί να μην τις σηκώνουν αυτές τις λάμπες τα καλώδια και να κάνεις κάπου ζημιά με τον καιρό. Βάλε μια καινούργια στα 35w και βλέπεις.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
LED 25W (Novsight A500-N15) έχω αυτή τη στιγμή.

Είμαι ευχαριστημένος απο τα φώτα του απλά νόμιζα μήπως με 55/60W θα είχε ακόμα καλύτερα φώτα.

Αν είναι να κάνει ζημιά όχι τότε άστο. Στο μεταξύ ούτε στο αμάξι κάνουν γιατί παίρνει Η7 λάμπες.

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
LED 25W (Novsight A500-N15) έχω αυτή τη στιγμή.

Είμαι ευχαριστημένος απο τα φώτα του απλά νόμιζα μήπως με 55/60W θα είχε ακόμα καλύτερα φώτα.

Αν είναι να κάνει ζημιά όχι τότε άστο. Στο μεταξύ ούτε στο αμάξι κάνουν γιατί παίρνει Η7 λάμπες.
Η novsight είναι led.
Μην την αλλάξεις.
Είναι ανώτερη από την αλογόνου που θες να βάλεις.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Όχι όχι, άστο τότε.

Απλά νόμιζα οτι αν ανάψει 55/60W θα φωτίζει καλύτερα και απο την 25W LED που έχω τώρα. Άστο καλύτερα.
Θα σου ξελιγώσει τον ανορθωτή, μην τις βάλεις...

Αμπαλος

new member
Όνομα
Γιαννος
Μια βοηθεια αν γνωριζετε. Σκουτερ sym hd 200i evo.
Οταν ειναι ειναι σχετικα κρυο, και μειωνω ταχυτητα για να σταματησω πεφτουν οι στροφες και σβηνει. Με την πρωτη ή δευτερη μιζια παιρνει αμεσως.. Οταν ζεσταθει αρκετα δουλευει μια χαρα. Αν την ωρα που παει να σβησει δωσω λιγο γκαζι δε σβηνει. Αν πριν σταματησω κρατησω λιγο το γκαζι δε σβηνει. Παιρνει αμεσως μπροστα και κραταει μια χαρα ρελαντι ειτε ειναι κρυο ειτε ζεστο.
Εχετε καμια ιδεα ή εχετε ακουσει κατι για το τι μπορει να φταιει?
Δεν το κανει καθε φορα αλλα οποτε θυμαται.
Ευχαριστω.

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Χαχαχαχαχα,ο οτοκορεκτορας μας την έκανε πάλι.
Το μπουζί ρε ,η πίπα κλπ ,αυτό εννοουσα Rolling RollingRolling

Είναι το ίδιο μακό που φοράει πάντα Tooth

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Χαχαχαχαχα,ο οτοκορεκτορας μας την έκανε πάλι.
Το μπουζί ρε ,η πίπα κλπ ,αυτό εννοουσα Rolling RollingRolling
Ναι ρε, το κατάλαβα...αλλά να μην σε πειράξω λίγο; funny
Τώρα που δεν πειράζω άλλο τα πενφέ οι ευκαιρίες που έχω είναι λίγες! ToothToothTooth

NikosG

new member
Περιοχή
Athens
Όνομα
Νίκος
Οταν ειναι ειναι σχετικα κρυο, και μειωνω ταχυτητα για να σταματησω πεφτουν οι στροφες και σβηνει. Με την πρωτη ή δευτερη μιζια παιρνει αμεσως.. Οταν ζεσταθει αρκετα δουλευει μια χαρα. Αν την ωρα που παει να σβησει δωσω λιγο γκαζι δε σβηνει. Αν πριν σταματησω κρατησω λιγο το γκαζι δε σβηνει. Παιρνει αμεσως μπροστα και κραταει μια χαρα ρελαντι ειτε ειναι κρυο ειτε ζεστο.
Ευχαριστω.
Εμένα μου κάνει κάτι σαν πρόβλημα στη σύμπλεξη αποσυμπλεξη όπως τα λες

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Γιάννη ο Ζατάρας ο Νίκος @Zatara έχει το ίδιο.
Για δες αν βγαίνει το τηλ στο προφίλ ,ριξτου μια κλίση ,θα σε πει καλύτερα αυτός.
Δωστον και χαιρετισμούς από εμένα και τα παιδιά εδω

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Παρόμοιο θέμα μου έκανε και εμενα το kymco όσο ήταν κρύο, το οποίο λύθηκε με καθάρισμα Καρπυρατέρ/ρύθμιση και αλλαγή το τσοκ !!
Το sym φυσικά είναι injection, δεν ξέρω πως παίζει το σύστημα του, αλλά μήπως ένας καθαρισμος /ρύθμιση στο σώμα ψεκασμού έλυνε το πρόβλημα !!

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Ευχαριστω.
Γιάννη θέλει καθάρισμα η πεταλούδα του γκαζιού, όταν είχα και εγώ το HD τα ίδια μου έκανε....

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Αν είναι ψεκαστό και εξαλείφονται οι ύποπτοι μπουζί (εξαλείφτηκε) - φίλτρο αέρα - ρύθμιση βαλβίδων ρίξε μια ματιά στην βαλβίδα του ρελαντί και καθάρισέ την ή αναλόγως της κατάστασής της άλλαξέ την. Η βαλβίδα λέγεται IACV = Idle Air Control Valve. Συνήθως αυτή πιάνει μάκα και κάνει κόλπα το ρελαντί. Παίζει και ο καθαρισμός του σώματος γκαζιού.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Για να το κάνει σε πολύ χαμηλές στροφές δηλαδή εκεί που σταματάς βαλβίδα ρελαντί μου κάνει και εμένα. Αν απο μπουζί και φίλτρο αέρα είσαι οκ, και το μηχανάκι δεν ρετάρει ή το οτιδήποτε τότε δεν το κόβω για αντλία βενζίνης ή μπεκ.

Τα ψεκαστά την έχουν πάνω στο σώμα ψεκασμού. Ρίξε μια ματιά εκεί μήπως θέλει καθαρισμό.

Ή ρυθμίζεις το βιδάκι του αέρα, αν υπάρχει πάνω στο σώμα ψεκασμού. Δεν ξέρω αν το έχουν όλα τα Injection αυτό, πάντως στο δικό μου (Mikuni σώμα) έχει βίδα για αέρα ρελαντί. Αν έχει, το ρυθμίζεις λίγο παραπάνω, όχι πολύ όμως.

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Την βίδα στο σώμα ψεκασμού προσοχή.
Στα Χόντα τουλάχιστον το εγχειρίδιο συνεργείου απαγορεύει να της βάλουμε χέρι και προσωπικά δεν την πειράζω.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Αυτές οι βίδες είναι σεταρισμένες απο το εργοστάσιο βασικά.

Τα σώματα ψεκασμού έχουν ήδη μια δίοδο για τον αέρα στο ρελαντί για να τραβάει αέρα το μοτέρ όταν η πεταλούδα είναι εντελώς κλειστή. Αυτή η βίδα (αν υπάρχει) είναι βοηθητική κυρίως, σε περίπτωση που έπιασε βρώμα η κύρια δίοδος αέρα. Εγω επειδή δεν έχει καθαριστεί και ποτέ η κύρια δίοδος αέρα την έχω ανοιγμένη μισή στροφή αριστερά το πολύ. Ίσα ίσα να κρατάει πιο εύκολα ρελαντί στον χειμώνα.

Απο το εργοστάσιο ήτανε τα 2/10 τις στροφής ας πούμε αριστερά απο το τέρμα κλειστό.

Μπορεί στο σκούτερ του φίλου να έπιασε βρωμιά η δίοδος του αέρα.

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Ναι είναι ρυθμισμένα από το εργοστάσιο και έχουν και μαρκάρισμα συνήθως ούτως ώστε αν πειραχθεί να σπάσει το μαρκάρισμα και να φαίνεται.

Top Bottom