Στο φτερο,απαντησεις για οτι δεν χρειαζεται να ανοιχτει νεο θεμα.

Kuklinski

well know member
Μοτοσυκλέτα
Brough Superior ss100
Όνομα
Ακης
Περιοχή
Brooklyn NY
Πανο

γιατι δεν βαζεις ενα φιλτρο πιο ελευθερο ΜΕΣΑ στον παπα...ή μια χοανη μεσα στον παπα...

θα κερδισεις σε ηχο-ισως και 0,0000032233 αλογα και θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο...

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Καλημέρα παιδιά

Άγγελε αυτή τη στιγμή σωλήνα δεν έχω...θα πω τον πατέρα μου αν έχει στην δουλειά σωλήνα φ24 που να περισσεύει απο κάνα μηχάνημα να μου φέρει. Αν και είναι πιο ψηλά απο το μοτέρ το σώμα ψεκασμού....είναι λοξά να το πω δεν είναι κοντά κοντά στον κύλινδρο ή στην κεφαλή....

@Kuklinski Είχα ψάξει κάποτε για DNA φίλτρο για το δικό μου αλλά δεν βγαίνει δυστυχώς...ελεύθερα φίλτρα για το φιλτροκούτι στο Address δεν υπάρχουν...δεν είναι ο σκοπός οι επιδόσεις, τι να κλάσει η φιλτροχοάνη σε μοτέρ παπιού....ο ήχος είναι που θέλω να πετύχω έναν συγκεκριμένο τόνο.

Θα πάω κάτω σε λίγο να το βάλω να δω πως ακούγεται.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Update: λοιπόν το φίλτρο μπήκε...

Ναι ίσως η φωτό το κάνει να φαίνεται οτι βρίσκει στο φτερό, αλλά στην πραγματικότητα δεν βρίσκει. Η ασημί φιλτροχοάνη αντίθετα έβρισκε λιιιγο πάνω στο σωληνάκι του δισκόφρενου, άρα έβαλα την κόκκινη να είμαι safe.

Ο σωλήνας της χοάνης βρίσκεται σε απόσταση απο κύλινδρο και κεφαλή άρα δεν έχει θέμα με την ζέστη. Εξάλλου αν το χτυπάει ο αέρας εν κινήσει δεν θα έχει καν πρόβλημα πιστεύω. Ο ήχος είναι αυτός ακριβώς που ήθελα! Βαθύς και μπάσος. Επίσης για κάποιο λόγο το μηχανάκι φαίνεται να "αρπάζει" πιο γρήγορα στο γκάζι....αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα...είναι στον μάστορα...

Λογικά απο χιόνια, υγρασίες και κρύο (και αλατόνερα απο τον δρόμο που έριξαν) έκλασε κάποιο καλώδιο στην βαλβίδα απο το σχαράκι. Δεν είναι κάτι, απλά επειδή δεν ξέρω να το λύνω αυτό, το πήγα απο το συνεργείο καλύτερα να το δουν.

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Τώρα με τα κρύα λειτουργεί η προθέρμανση!!! Μπορεί να μην έχει λαμπάκι στο ταμπλο αλλά το σύστημα παίζει!!!!
Rolling Rolling Rolling
View attachment 27693
Πλάκα κάνεις Αποστόλη! Θα κάψεις τα κολάρα... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Πλάκα κάνεις Αποστόλη! Θα κάψεις τα κολάρα... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth
Το κατσίκακι δεν έχει θέμα με τα κρύα!!! Για τις ανάγκες της φωτό μόνο!!!! Rolling

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Το κατσίκακι δεν έχει θέμα με τα κρύα!!! Για τις ανάγκες της φωτό μόνο!!!! Rolling
Μου θύμισες τα νιάτα μου, κάτι εποχές που βάζαμε στους προωθητές γαιών, τις τότε Μανταλένες, στο χιονιά το πρωί, φωτιά από κάτω για να πάρουνε μπρος. Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Σε παγωνιά είχα την έμπνευση να βγάλω το CR να παίξω.
Στην πρωτη Σούζα πήρα τις τσιμουχες του μπροστινού στο χέρι

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Μου θύμισες τα νιάτα μου, κάτι εποχές που βάζαμε στους προωθητές γαιών, τις τότε Μανταλένες, στο χιονιά το πρωί, φωτιά από κάτω για να πάρουνε μπρος. Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling
μηχανικάριος?

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Τώρα με τα κρύα λειτουργεί η προθέρμανση!!! Μπορεί να μην έχει λαμπάκι στο ταμπλο αλλά το σύστημα παίζει!!!!
Rolling Rolling Rolling
View attachment 27693
η λάμπα έκλεισε 40 ή 50 ετία? αξιόπιστα? πατέντες?
δώσε λίγο info....

Τελευταία επεξεργασία:

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
η λάμπα έκλεισε 40 ή 50 ετία? αξιόπιστα? πατέντες?
δώσε λίγο info....
Θάνο είναι με αντίσταση 1000w οι ονομαζομενες κουκουναρες, αρκετά επικίνδυνες γιατί μικρή βάση και βάρος ψηλά εφενε τούμπα άνετα και λαμπαδιαζαν σπίτια, αλλά τότε ούτε διακοπτες ασφαλείας ούτε τίποτα!!
Δεν έχει αλλαχθεί ποτέ η αντίσταση της τα τελευταία 50 χρόνια.... ίσως και παραπάνω Tooth , μόνο το χερούλι από πάνω μου έχει σπάσει, την είχε η γιαγιά μου κάποτε για θέρμανση και από όταν της βάλαμε μια kresky πετρελαίου κάνει χρέη πλέον μουσιακού εκθέματος και σπάνια με τα πολλά τα κρύα τη βάζω εδώ στο μαγαζάκι να σπάει την υγρασία!! Ελπίζω να κρατήσει καμία 50αρια ακόμα ToothTooth
IMG_20210218_143132_copy_1728x2304.jpg

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Σε παγωνιά είχα την έμπνευση να βγάλω το CR να παίξω.
Στην πρωτη Σούζα πήρα τις τσιμουχες του μπροστινού στο χέρι
Εεε μα και εσύ κατευθείαν το λαμπάδιασες το εργαλείο, έπρεπε να τις ζεστάνεις πρώτα με μερικά φρενάρισματα!!!! Χαχαχα!!! Εμένα είναι φρέσκες κάνα 6μηνο που τις άλλαξα, θέλω να ελπίζω κάνα δυο χειμώνες θα τους βγάλουν !!!

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη
Θάνο είναι με αντίσταση 1000w οι ονομαζομενες κουκουναρες, αρκετά επικίνδυνες γιατί μικρή βάση και βάρος ψηλά εφενε τούμπα άνετα και λαμπαδιαζαν σπίτια, αλλά τότε ούτε διακοπτες ασφαλείας ούτε τίποτα!!
Δεν έχει αλλαχθεί ποτέ η αντίσταση της τα τελευταία 50 χρόνια.... ίσως και παραπάνω Tooth , μόνο το χερούλι από πάνω μου έχει σπάσει, την είχε η γιαγιά μου κάποτε για θέρμανση και από όταν της βάλαμε μια kresky πετρελαίου κάνει χρέη πλέον μουσιακού εκθέματος και σπάνια με τα πολλά τα κρύα τη βάζω εδώ στο μαγαζάκι να σπάει την υγρασία!! Ελπίζω να κρατήσει καμία 50αρια ακόμα ToothTooth
View attachment 27705
Βγάζει ζέστη αυτό το πράγμα!!
Το έχω ζήσει!!!

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Εχουμε στη δουλειά στη Πάρνηθα ένα Isuzu Dmax για τις ανάγκες του τμήματος!!!
Μόνο αυτό δεν έχω κάνει ακόμα για να ξεπαγωσει κάθε φορά που χιονίζει !!!!! Χαχαχα!!!!
Η προθέρμανση πάντως εκεί πάνω δεν κανει τίποτα!!!!
Μόνο αν πλακώσουμε με χλιαρό νερό το φίλτρο από κάτω !!!
Οπότε τώρα που το σκέφτομαι από το να τρέχουμε με τους κουβάδες, μια φωτιά θα ήταν ότι έπρεπε!! Χαχαχα!!!!

Τελευταία επεξεργασία:

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Βγάζει ζέστη αυτό το πράγμα!!
Το έχω ζήσει!!!
Βγάζει αρκετή μπορώ να πω!!!!
Τώρα θυμήθηκα και κάτι κλειστά ταψιά με αντιστάσεις που υπήρχαν κάποτε, κεραμικοί μονωτηρες και σύρμα αντίσταση πάνω κάτω τα καπάκια !!! Έφτιαχνες κάτι μπριζόλες μέσα κει!!!!
Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon

Τελευταία επεξεργασία:

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αν έχω χρόνο θέλω να τραβήξω ένα μικρό βίντεο μια βόλτα στο Πήλιο με το μηχανάκι. Με την action cam φυσικά. Απλά θέλω να βάλω και μουσική στο βίντεο χωρίς να διαλέξω ένα απο τα ετοιματζίδικα τραγούδια του YouTube.

Ουσιαστικά αυτό εδω θέλω να βάλω:

Είναι το instrumental απο το Would των Alice in Chains. Ξέρει κανένας πως μπορώ να βάλω κανονική μουσική στο βίντεο χωρίς να φάει mute?

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αν έχω χρόνο θέλω να τραβήξω ένα μικρό βίντεο μια βόλτα στο Πήλιο με το μηχανάκι. Με την action cam φυσικά. Απλά θέλω να βάλω και μουσική στο βίντεο χωρίς να διαλέξω ένα απο τα ετοιματζίδικα τραγούδια του YouTube.

Ουσιαστικά αυτό εδω θέλω να βάλω:

Είναι το instrumental απο το Would των Alice in Chains. Ξέρει κανένας πως μπορώ να βάλω κανονική μουσική στο βίντεο χωρίς να φάει mute?

Εχω παρατηρησει οτι οταν βαζω τραγουδια που ειχα απο παλια αποθηκευμενα στο pc,δεν τρωω πορτα.Δεν ξερω αν ειναι κατι που οντως ισχυει η αν ειναι τυχαιο γεγνος.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Καλησπέρα παιδιά. Σύντομη ερώτηση για φωτισμό στο μηχανάκι...

Έφερε ο πατέρας μου απο την δουλειά κάτι Osram λάμπες Η4. Είναι στα 55/60W και αρκετά καλές.

Εμένα το Address παίρνει 35/35W. Αν τις βάλω θα τις σηκώσει ή θα μου κάψει τίποτα;

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Όχι όχι, άστο τότε.

Απλά νόμιζα οτι αν ανάψει 55/60W θα φωτίζει καλύτερα και απο την 25W LED που έχω τώρα. Άστο καλύτερα.

Top Bottom