Στο φτερο,απαντησεις για οτι δεν χρειαζεται να ανοιχτει νεο θεμα.

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Προσφατα αγορασα το ulefone armor x5.Το βαζω στην θυρα usb του υπολογιστη,φαινεται οτι κανει εγκατασταση του driver,φαινεται οτι το αναγνωριζει,μου βγαζει τον γνωστο πινακα για το ποια ενεργεια θελω να κανω,μου βγαζει εικονιδιο στο "ο υπολογιστης μου",αλλα το παταω και δεν ανοιγει για να προσθεσω αρχεια.Το εχω δοκιμασει σε δυο pc με το ιδιο αποτελεσμα.

Ποιο μπορει να ειναι το προβλημα?

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Προσφατα αγορασα το ulefone armor x5.Το βαζω στην θυρα usb του υπολογιστη,φαινεται οτι κανει εγκατασταση του driver,φαινεται οτι το αναγνωριζει,μου βγαζει τον γνωστο πινακα για το ποια ενεργεια θελω να κανω,μου βγαζει εικονιδιο στο "ο υπολογιστης μου",αλλα το παταω και δεν ανοιγει για να προσθεσω αρχεια.Το εχω δοκιμασει σε δυο pc με το ιδιο αποτελεσμα.

Ποιο μπορει να ειναι το προβλημα?
Θα πας στην οθόνη του τηλεφώνου και θα ψάξεις το εικονίδιο συνδεδεμένο με υπολογιστή. Έχει διάφορες προτιμήσεις.
Φόρτιση,σύνδεση για μεταφορά αρχείων κτλ και διαλέγεις. Αλλιώς μόνο φορτίζει. Σε κάθε σύνδεση ζητά τα ίδια!

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Θα πας στην οθόνη του τηλεφώνου και θα ψάξεις το εικονίδιο συνδεδεμένο με υπολογιστή. Έχει διάφορες προτιμήσεις.
Φόρτιση,σύνδεση για μεταφορά αρχείων κτλ και διαλέγεις. Αλλιώς μόνο φορτίζει. Σε κάθε σύνδεση ζητά τα ίδια!

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπαρχει τετοιο εικονιδιο και δεν το βρισκω καπου σλλου σαν ρυθμιση.

N

notakos600

Guest
Δεν υπαρχει τετοιο εικονιδιο και δεν το βρισκω καπου σλλου σαν ρυθμιση.
Όταν συνδέεις την USB στο pc, αυτόματα ανάβει η οθόνη του κινητού και σε ρωτάει... Φόρτιση ή μεταφορά δεδομένων;
Διάλεξε το δεύτερο.

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Όταν συνδέεις την USB στο pc, αυτόματα ανάβει η οθόνη του κινητού και σε ρωτάει... Φόρτιση ή μεταφορά δεδομένων;
Διάλεξε το δεύτερο.

Δεν με ρωταει το ρημαδι.

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Δεν ειναι η πρωτη φορα Γιαννη.Καπου εχει κρυμμενη την ρυθμιση και δεν μπορω να υην βρω.
Κοιτα κανα βιντεακι στο ut ,θα βοηθηθεις σιγουρα.

Μοτοσυκλέτα
R1150gs
Όνομα
Konstantinos Hatziangelou
Περιοχή
Χαλκιδική
Μπορεί να πω και βλακεία

Αν συνδέεται με bluetooth μήπως πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του bluetooth?

kostas r1150gs

Μοτοσυκλέτα
R1150gs
Όνομα
Konstantinos Hatziangelou
Περιοχή
Χαλκιδική
Βλακεία είπα

Όταν κάνεις όλα αυτά που κάνεις η οθόνη του κινητού είναι ανοιχτή?

kostas r1150gs

Μοτοσυκλέτα
Honda CB 500 X 2016 Warp Drive MK IX
Honda PCX 125 2024
Honda XL750 Transalp 2024 Quantum slipstream drive
Όνομα
Θοδωρής

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Θέλει ενεργοποίηση το developer options

https://www.hardreset.info/devices/...-to-open-developer-options-in-android-device/

Βγαίνει ένα καινούργιο μενού και εκεί μέσα επιλέγεις enable debugging over USB
Θοδωρή μιας και βλέπω ότι το κατέχεις: κινητό ΝΟΚΙΑ 5 με android 9 γιατί δεν το βλέπει η εξερεύνηση αρχείων στα windows XP? Όταν το συνδέω απλώς προστίθεται μια 'Μονάδα CD (E)' που είναι νεκρή.Εννοείται πατάω το ΟΚ που βγάζει το κινητό για 'σύνδεση USB'
Στα 7 δεν έχω πρόβλημα.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Θοδωρή μιας και βλέπω ότι το κατέχεις: κινητό ΝΟΚΙΑ 5 με android 9 γιατί δεν το βλέπει η εξερεύνηση αρχείων στα windows XP? Όταν το συνδέω απλώς προστίθεται μια 'Μονάδα CD (E)' που είναι νεκρή.Εννοείται πατάω το ΟΚ που βγάζει το κινητό για 'σύνδεση USB'
Στα 7 δεν έχω πρόβλημα.
Επειδη τα XP έχουν σταματήσει να υποστηρίζονται, οπότε και τα πρωτόκολλα συνδεσιμότητας δεν ανανεώνονται στις νέες συσκευές για συνεργασία με XP.
Πληροφοριακά, στις 14 Ιανουαρίου σταμάτησε και η υποστήριξη για τα 7άρια.

Υ.Γ Αν το μηχάνημα είναι παλιό και δεν σηκώνει κάτι παραπάνω απο XP, βάλε Linux. Αλλιώς βάλε ότι πιο νέο της Microsoft μπορεί να υποστηρίξει. Αν πάλι έχεις τα XP για να τρέχεις κάποιο ειδικό πρόγραμμα που τρέχει μονο σε XP κράτα τον υπολογιστή μονο για αυτό και για τίποτα άλλο.

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Αν πάλι έχεις τα XP για να τρέχεις κάποιο ειδικό πρόγραμμα που τρέχει μονο σε XP κράτα τον υπολογιστή μονο για αυτό και για τίποτα άλλο.
Γι αυτό ακριβώς το λόγο τα κρατάω,τρέχω εμπορική εφαρμογή της Computer Logic.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Γι αυτό ακριβώς το λόγο τα κρατάω,τρέχω εμπορική εφαρμογή της Computer Logic.
Ήμουν σίγουρος.

Τότε απλά τα κρατάς για την εφαρμογή αυτή και τέλος. Για τίποτα παραπάνω. Κι όσο πάει.

Top Bottom