Πολύ καλά, σε Τιγρη του 2008 δουλεύει άψογα και φτηνό....Σκέφτομαι να βάλω gear indicator ... Αξίζει; Δουλευουν καλά; Πεταμένα λεφτά;
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ και αρκετή ώρα δεν μπορώ να συνδεθώ στο FB.
Έχω κάνει επαναφορά στο κινητό καθαρισμό κουκις στον υπολογιστή αλλά τίποτα.
καμια ιδέα;;
Ναι τώρα οκ.
πριν είχε μπετωσει
ξερουμε καποιον να ασχολειται με ηλεκτρικα αυτοκινητων Bmw Χ3 .......στην αρχη δεν φορτιζε το κλειδι .......μετα μια επιανε μια δεν επιανε ...και τελος δεν ανοιγει η πορτα του συνοδηγου ( και Π . Μ δεχομαστε )

Έχω την εντύπωση ότι θέλεις επαναπρογραμματισμό ,έχει χάσει κάποιες λειτουργίες-εντολεςξερουμε καποιον να ασχολειται με ηλεκτρικα αυτοκινητων Bmw Χ3 .......στην αρχη δεν φορτιζε το κλειδι .......μετα μια επιανε μια δεν επιανε ...και τελος δεν ανοιγει η πορτα του συνοδηγου ( και Π . Μ δεχομαστε )
ξερουμε καποιον να ασχολειται με ηλεκτρικα αυτοκινητων Bmw Χ3 .......στην αρχη δεν φορτιζε το κλειδι .......μετα μια επιανε μια δεν επιανε ...και τελος δεν ανοιγει η πορτα του συνοδηγου ( και Π . Μ δεχομαστε )
καλο δειχνειΈχουμε στο φόρουμ καναν Ζακυνθινο που να γνωρίζει απο πενφε με boxer;
καλο δειχνει
Κι αν παρατηρήσεις οι νησιώτες κοπανάνε και τις τιμές!Αποστόλη κάπου διάβασα κάτι που μου έχει μείνει...
"Μακριά για μεταχειρισμένο από μάντρα και από νησί".
Η μάντρα για τους γνωστούς λόγους και το νησί γιατί πέρα από τις ζημιές της υγρασίας & της αλμύρας έχει μεγάλο κόστος το πήγαινε - έλα για να δεις συνήθως μόνο 1 μηχανή...
Στάλθηκε από το Honor 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αποστόλη κάπου διάβασα κάτι που μου έχει μείνει...
"Μακριά για μεταχειρισμένο από μάντρα και από νησί".
Η μάντρα για τους γνωστούς λόγους και το νησί γιατί πέρα από τις ζημιές της υγρασίας & της αλμύρας έχει μεγάλο κόστος το πήγαινε - έλα για να δεις συνήθως μόνο 1 μηχανή...
Στάλθηκε από το Honor 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειμαι Ζακυνθιος αλλα ειμαι ΚΤΜας με αποτελεσμα να μην γνωριζω απο χοντρουλες,sorry.Μια συμβουλη εκ πειρας, εαν ειναι πρωτος ιδιοκτητης ειναι ΟΚ.Έχουμε στο φόρουμ καναν Ζακυνθινο που να γνωρίζει απο πενφε με boxer;
Έχουμε στο φόρουμ καναν Ζακυνθινο που να γνωρίζει απο πενφε με boxer;
Οι φωτό δεν είναι καθαρές..
Αλλά από το "δείχνει" μέχρι να το δει έμπειρο μάτι και να δώσει οκ για να κόψω τα χλμ ως εκεί είναι πολύς ο δρόμος ;)
Τι να κάνω. Άρχισα να κοιτάω και τα πιο μακρινά.

Να! Αυτά είναι πράγματα που μόνο ένας γνώστης του μοντέλου μπορεί να δει!Οι φωτό δεν είναι καθαρές..
Φίλε νομίζω δεν είναι γνώστης ο κύριος που το έχει.
Βλέπω κοτσαρισμενη 52άρα βαλίτσα πίσω χωρίς την ενισχυμένη βάση της Givi.Ξερεις σε πόσα έσπασε η ουρά λόγω της εν λόγω παράληψης;
Βλέπω επίσης αλλαγμένο πίσω δίσκο.Μα καλά... πότε κι όλας ή γιατί;
Επίσης δεν έχει χούφτες.Ποιος δεν έχει χούφτες σε 1150;
Αυτά από εμένα..
![]()

Ε ναι...Να! Αυτά είναι πράγματα που μόνο ένας γνώστης του μοντέλου μπορεί να δει!
Πάντως ρε παιδιά με συγκινήσατε! Εγώ ζήτησα άτομο να ξέρει από πενφέ στην Ζάκυνθο, για να μην ενοχλήσω όλο το φόρουμ και να τα πούμε προσωπικά αν υπάρχει κάποιος, και εσείς καθίσατε, ψάξατε, βρήκατε την αγγελία στο car, την αναλύσατε (όσο γίνετε από φώτο) και βγάλαμε κάποια συμπεράσματα.
Είστε οι καλύτεροι!
![]()

Να! Αυτά είναι πράγματα που μόνο ένας γνώστης του μοντέλου μπορεί να δει!
Πάντως ρε παιδιά με συγκινήσατε! Εγώ ζήτησα άτομο να ξέρει από πενφέ στην Ζάκυνθο, για να μην ενοχλήσω όλο το φόρουμ και να τα πούμε προσωπικά αν υπάρχει κάποιος, και εσείς καθίσατε, ψάξατε, βρήκατε την αγγελία στο car, την αναλύσατε (όσο γίνετε από φώτο) και βγάλαμε κάποια συμπεράσματα.
Είστε οι καλύτεροι!
![]()
Αλλά από το "δείχνει" μέχρι να το δει έμπειρο μάτι

Ενα δακρυ κυλησε!!!!Να! Αυτά είναι πράγματα που μόνο ένας γνώστης του μοντέλου μπορεί να δει!
Είστε οι καλύτεροι!
![]()