Στο φτερο,απαντησεις για οτι δεν χρειαζεται να ανοιχτει νεο θεμα.

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος
Ρε παίδες ,ο ιμάντας κάθε πότε αλλάζει;
Φιλος με 800 ST τον αλλαξε στα 40000 κμ και καινουργιος σχεδον!

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Κι εγώ μέχρι πριν απο 2 μήνες δεν είχα ποτέ μοτο με ABS.
Καλό είναι, αλλά προσωπικά μπορώ και χωρίς.

Ο φίλος όμως έχει συνηθίσει σε πιο νέα μηχανάκια και τώρα που μέχρι και τα 125άρια σκουτερ έχουν ABS, και έτσι έχουν μάθει η νέα γενιά, του φαίνεται "κάπως" να πάει σε χωρίς ABS
Όπως μάθει κανείς.

Κάθε 24.000 νομίζω δίνει η BMW στον μαμα. To πήρε το μάτι μου ενώ έψαχνα.
Καλά είναι αν πάει τόσο.
Στα φορουμ τους αναφέρουν πως όλοι ξεπερνουν τις 40.000 με τον μαμα
Μόνο abs ακόμη και σε σκούτερ. Το pcx το έδωσα επειδή μπλόκαρε πανευκολα τον μπροστ τροχό μέσα στην πόλη (γυαλισμένο άσφαλτος, λάδια, ρύποι κτλ) 95 κιλά εγώ 78 ο μεγάλος ήταν εφιάλτης έτσι κι αλλιώς λόγω αδύναμου φρεναρίσματος. Δεν γνώριζα πότε θα πιάσει το φρένο,και αν μπλοκάρει μολις πιάσει καλά...

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Θέλω να βάλω τα εργοστασιακά φλας μπροστά μιας και φέγγουν καλύτερα απο οτι φαίνεται και είναι πιο ποιοτικά.

Αλλά στο δεξί φλας το κρύσταλλο έχει ψιλοθαμπώσει, υπάρχει τρόπος να το κάνω να φαίνεται καλύτερα;

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Θέλω να βάλω τα εργοστασιακά φλας μπροστά μιας και φέγγουν καλύτερα απο οτι φαίνεται και είναι πιο ποιοτικά.

Αλλά στο δεξί φλας το κρύσταλλο έχει ψιλοθαμπώσει, υπάρχει τρόπος να το κάνω να φαίνεται καλύτερα;

https://wd40.gr/χρήσιμες-συμβουλές/καθαρισμός-φαναριών-αυτοκινήτου-3-εύκ/

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Το τελευταίο καιρό στο tiger κάτι δεν μου άρεσε στη συμπεριφορά του μπροστινού, κάτι δεν μου καθόταν καλά!!
Νόμιζα ότι προερχόταν από την δεξιά τσιμουχα στο πιρούνι που εχανε λάδι..
Κάτι δεν μου καθόταν καλά και μετά την αντικατάσταση τσιμουχες/ξυστρες/λάδια μπροστινού..
Ώρες ώρες σαν να έβλεπα το τιμόνι λίγο στραβό.. αν ανέβαινε δεύτερο άτομο σαν να στραβωνε παραπάνω.. σε κάθετες ανωμαλίες/σαμαρακια/καπάκια από φρεατια σαν αλλού να ήθελε να πάει ο μπροστά τροχός αλλού ο πίσω..
Όχι σε υπερβολικό βαθμό αλλά καθότι ψείρας σε κάτι τέτοια εφάρμοσα τον παλιό κλασικό τρόπο ευθύγραμμισης μπροστινού και όλα τα θέματα εξαφανιστηκαν !!
Εκανα και μια γύρα καμία 150αρια χιλιόμετρα για δοκιμή στα πέριξ και τώρα πάω να το εφαρμόσω και στο κατσίκι abcdefghgk

Για να μη γράφω όλη τη διαδικασία υπάρχουν και διάφορα βιντεακια

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Το τελευταίο καιρό στο tiger κάτι δεν μου άρεσε στη συμπεριφορά του μπροστινού, κάτι δεν μου καθόταν καλά!!
Νόμιζα ότι προερχόταν από την δεξιά τσιμουχα στο πιρούνι που εχανε λάδι..
Κάτι δεν μου καθόταν καλά και μετά την αντικατάσταση τσιμουχες/ξυστρες/λάδια μπροστινού..
Ώρες ώρες σαν να έβλεπα το τιμόνι λίγο στραβό.. αν ανέβαινε δεύτερο άτομο σαν να στραβωνε παραπάνω.. σε κάθετες ανωμαλίες/σαμαρακια/καπάκια από φρεατια σαν αλλού να ήθελε να πάει ο μπροστά τροχός αλλού ο πίσω..
Όχι σε υπερβολικό βαθμό αλλά καθότι ψείρας σε κάτι τέτοια εφάρμοσα τον παλιό κλασικό τρόπο ευθύγραμμισης μπροστινού και όλα τα θέματα εξαφανιστηκαν !!
Εκανα και μια γύρα καμία 150αρια χιλιόμετρα για δοκιμή στα πέριξ και τώρα πάω να το εφαρμόσω και στο κατσίκι abcdefghgk

Για να μη γράφω όλη τη διαδικασία υπάρχουν και διάφορα βιντεακια
Μέθοδος που κάναμε την 10ετια του 80 και πάντα πετύχαινε...

some1

new member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Suzuki Vstrom 650
Όνομα
Νίκος
Γνώμες;
Αξίζει σαν αγορά;
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/31584432-bmw-f-650-cs#bigger-photos
Όχι για εμένα, για κάποιον νεοεισερχόμενο φίλο που θέλει μέχρι 1200-1400 ευρώ να πάρει κάτι καλό να φύγει απο το σκουτέρ και να μπορεί να ακολουθεί σε βόλτες μας εκτός (λέω τιμή μοτο + ότι χρειαστεί να βάλουμε απο εργατικά και αναλώσιμα)
Πιστεύω με ιμάντα-λάδια/φίλτρα/μπαταρία/λάστιχα θα φτάσουμε κάνα 1300-1400άρι αλλά θα είναι μάχιμο το εργαλείο.

Δεδομένου πάντα πως θα το ελέγξω και πέρα απο φυσιλογικές φθορές δεν θα έχει κάτι που θα με αποτρέψει.
αν θελει να φύγει απο το σκούτερ να παρει τουλάχιστον κατι που να εχει αλυσίδα να μαθει να τριβει και να γρασαρει Rolling

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Γνώμες;
Αξίζει σαν αγορά;
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/31584432-bmw-f-650-cs#bigger-photos
Όχι για εμένα, για κάποιον νεοεισερχόμενο φίλο που θέλει μέχρι 1200-1400 ευρώ να πάρει κάτι καλό να φύγει απο το σκουτέρ και να μπορεί να ακολουθεί σε βόλτες μας εκτός (λέω τιμή μοτο + ότι χρειαστεί να βάλουμε απο εργατικά και αναλώσιμα)
Πιστεύω με ιμάντα-λάδια/φίλτρα/μπαταρία/λάστιχα θα φτάσουμε κάνα 1300-1400άρι αλλά θα είναι μάχιμο το εργαλείο.

Δεδομένου πάντα πως θα το ελέγξω και πέρα απο φυσιλογικές φθορές δεν θα έχει κάτι που θα με αποτρέψει.
Πές του να πάρει KTM 640 adve και να αφήσει τις παππουδιέρες...

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Πές του να πάρει KTM 640 adve και να αφήσει τις παππουδιέρες...
Επειδή μεγάλο βάρος της επιλογής πέφτει πάνω μου τόσο στην αγορά όσο και κάποια πράγματα για την συντήρηση, θα αποφύγω extreme καταστάσεις με ΚΤΜ.
Απλές κατασκευές μονοκύλινδρες με κινητήρα που ξέρουν και τον πιάνουν όλοι και μετάδοση κίνησης με ιμάντα, χωρίς πολλές αναγκες συντήρησης. Ίδιες με ένα σκούτερ.

Πρώτη μηχανή ΚΤΜ οπλο που κολλάει....να ΄σαι καλά ρε Μάνο! RollingRollingRolling
Σκοπός είναι να τον φέρουμε απο τα σκούτερ, όχι να τον γυρίσουμε πίσω στα σκούτερ σε 3 μήνες!

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Επειδή μεγάλο βάρος της επιλογής πέφτει πάνω μου τόσο στην αγορά όσο και κάποια πράγματα για την συντήρηση, θα αποφύγω extreme καταστάσεις με ΚΤΜ.
Απλές κατασκευές μονοκύλινδρες με κινητήρα που ξέρουν και τον πιάνουν όλοι και μετάδοση κίνησης με ιμάντα, χωρίς πολλές αναγκες συντήρησης. Ίδιες με ένα σκούτερ.

Πρώτη μηχανή ΚΤΜ οπλο που κολλάει....να ΄σαι καλά ρε Μάνο! RollingRollingRolling
Σκοπός είναι να τον φέρουμε απο τα σκούτερ, όχι να τον γυρίσουμε πίσω στα σκούτερ σε 3 μήνες!
Ρε μου έδιναν ένα με 1500€ μιλάμε για χαρτί, ακόμα κλαίω που δεν το πήρα, άμα το καβαλήσει δεν ξαναγυρνάει πίσω μιλάμε για πρέζα, μου αρέσει που μου έλεγες για τα Πενφέ.....RollingRollingRollingRollingRolling

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Ρε μου έδιναν ένα με 1500€ μιλάμε για χαρτί, ακόμα κλαίω που δεν το πήρα, άμα το καβαλήσει δεν ξαναγυρνάει πίσω μιλάμε για πρέζα, μου αρέσει που μου έλεγες για τα Πενφέ.....RollingRollingRollingRollingRolling

Η σειρά 650 τα μονοκύλινδρα δεν είναι πενφε.
Rotax κινητήρας είναι, τα πρώτα funduro με κοστούμι Απρίλια και στα επόμενα μονο κάνανε δική τους σχεδίαση.

Όταν λέμε πενφε εννοούμε μπόξερ και τελελεβερ. Αντε και Κ για τους "αιρετικούς¨

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.

1000 έκανε εκείνο που σου έδιναν. Θυμάμαι την αγγελία. Αρχίζεις και ξεχνάς! Angry old man

RollingRollingRollingRollingRolling

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Η σειρά 650 τα μονοκύλινδρα δεν είναι πενφε.
Rotax κινητήρας είναι, τα πρώτα funduro με κοστούμι Απρίλια και στα επόμενα μονο κάνανε δική τους σχεδίαση.

Όταν λέμε πενφε εννοούμε μπόξερ και τελελεβερ. Αντε και Κ για τους "αιρετικούς¨
Τι Ρόταξ και ξερόταξ Πενφέ είναι...

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Οκ, πενφέ είναι. Σάματις εγώ θα το πάρω; abcdefghgk

Εχει και VFM μοντέλα η πενφέ. ;)
Ναι τα σκούτερ με την σκεπή .....

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Ναι τα σκούτερ με την σκεπή .....
Πα πα πα....χειρότερος απο εμένα έχεις γίνει!:p

Ασε να πάρει κανα πενφέ να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, μην πάει σε κανα ΚΤΜ ή Απρίλια και τρέχουμε...

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός

Ασε να πάρει κανα πενφέ να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, μην πάει σε κανα ΚΤΜ ή Απρίλια και τρέχουμε...
Ρε να πάρει το παιδί αλλά μην το χαντακώσουμε

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Ρε να πάρει το παιδί αλλά μην το χαντακώσουμε

Επιμένω, μια χαρα ειναι το μονοκυλινδρο το πενφέ. Ανετα το έπαιρνα κι εγώ. Απο τους καλύτερους κινητήρες στην κατηγορία.
Αν του αρέσει θα προχωρήσει. Του έστειλα βιντεάκια να δει το μοντέλο επειδή δεν το ήξερε καθόλου.
Είναι μυστήριο μηχανάκι, δεν αρέσει σε πολλούς.

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα

Τέλειο το sScarver, αρκεί μην είναι έμπειρος αναβάτης και ζητά πολλά...
Ξεχωρίζει και αισθητικα,το συμπαθώ παρά πολυ,όπως και τo απριλια moto 6.5 πού'χε σχεδιάσει ο Philip Starck.
Μ'αρεσουν οι εκκεντρικές μηχανες, γι'αυτό λάτρεψα και το speed triple που όλοι οι γνωστοί μου σιχαινονταν οπτικα και με κοροιδευαν.

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Top Bottom