Sapiokaravo
well know member
Ενα "χιλιαρι" στην Θεσσαλονικη, το κοιταω ενα χρονο τωρα!Πάντα θα τριγυρνάει η σκέψη και για ένα γυμνό !! Το τελευταίο καιρό μου έχει κολλήσει το Cagiva raptor 650 !!
View attachment 31186
Μαυρο με remus!

Ενα "χιλιαρι" στην Θεσσαλονικη, το κοιταω ενα χρονο τωρα!Πάντα θα τριγυρνάει η σκέψη και για ένα γυμνό !! Το τελευταίο καιρό μου έχει κολλήσει το Cagiva raptor 650 !!
View attachment 31186

Είναι ακόμα για πούλημα αυτό το αστέρι?Ενα "χιλιαρι" στην Θεσσαλονικη, το κοιταω ενα χρονο τωρα!
Μαυρο με remus!![]()
Nαι Νικολα , μολις το ΞΑΝΑΕΙΔΑ!Είναι ακόμα για πούλημα αυτό το αστέρι?
Αν δεν είχα το μεγάλο θα το κοίταζα κ εγώ !!!Ενα "χιλιαρι" στην Θεσσαλονικη, το κοιταω ενα χρονο τωρα!
Μαυρο με remus!![]()

Πάντα θα τριγυρνάει η σκέψη και για ένα γυμνό !! Το τελευταίο καιρό μου έχει κολλήσει το Cagiva raptor 650 !!
View attachment 31186

Bikeκαι δεν εχεις ουτε στροβιλισμο ουτε θορυβοΤην αμεσότητα της οδήγησης ενός γυμνού και τον αέρα στο πρόσωπο, δεν μπόρεσε να τα συναγωνιστεί καμία ζελατίνα μέχρι σήμερα.
Άσε που οι naked μοτοσυκλέτες είναι πάντα πιο όμορφες.
Να έχει έστω ένα μασκάκι ρε φίλε.και δεν εχεις ουτε στροβιλισμο ουτε θορυβο
Ναι! Υπέροχες....μέχρι τα 120χλμ/ώρακαι δεν εχεις ουτε στροβιλισμο ουτε θορυβο
Εμείς τα έχουμε και τα χαιρόμαστε φίλε, χωρίς μίξες και μυγάκια.Να πάτε να τα πάρετε εσείς.
Κι άμα δε σας φάει η Μίξα το χειμώνα να με πάρετε τηλέφωνο.
Χωριά τα μιγακια στα μούτρα και στα μπουφάν .
Κάθε βόλτα και πλύσιμο.
Φχαριστω ,δε θα παρω

Τέλεια.Εμείς τα έχουμε και τα χαιρόμαστε φίλε, χωρίς μίξες και μυγάκια.
Αλήθεια, πως την παλεύεις σε επαρχιακό με 60-70 με το παρμπρίζ να μας πεις.![]()
Εκδρομικά και φυσιολατρικά δεν πας πάνω από 120 Αποστόλη.Ναι! Υπέροχες....μέχρι τα 120χλμ/ώρα
Μετά χτίζεις αυχένα
![]()
Οπότε τα καλά/χρηστικά γυμνά μέχρι 400 κυβικά. Απο εκει και πάνω overkill μιας και δεν μπορείς να τα πας...
Είσαι άρχοντας φίλε.Τέλεια.
Ένα σε λέω ,ατσαλακωτος κατεβαίνω και μετά από 300χιλιομετρα.
Σε επαρχιακό με τη ροπαρα που έχει είναι σαν να κατουράς.
Τόσο ελεύθερος κι ωραιος
Άμα τύχει και βιάζεσαι τον ήπιες ομωςΕκδρομικά και φυσιολατρικά δεν πας πάνω από 120 Αποστόλη.

Και καλά φτιάνετε φιλεΕίσαι άρχοντας φίλε.
Εμείς θέλουμε να τσαλακωνόμαστε.

Δεν μπορείς να τα έχεις όλα Γιάννη.Άμα τύχει και βιάζεσαι τον ήπιες ομως![]()
Να γιατί ον οφφ.Δεν μπορείς να τα έχεις όλα Γιάννη.
Έχει τύχει να βιάζομαι σε επιστροφή και να μπω εθνική και να μου σπάει τα @@ ο αέρας.
Εχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα πέρα απο ss.Να γιατί ον οφφ.
Παντού μια χαρά(τουλάχιστον για εμένα)
Μαζί σου φίλε, αλλά οι γυμνές street είναι άλλη καύλ@.Να γιατί ον οφφ.
Παντού μια χαρά(τουλάχιστον για εμένα)
Καλά μην φανταστείς, και οι μανίσιες ζελατίνες SS σε προστατεύουν όταν φιλάς την τάπα του ρεζερβουάρ...Εχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα πέρα απο ss.
Σαν τα mega on off δεν έχει
Μαζί σου φίλε, αλλά οι γυμνές street είναι άλλη καύλ@.