Kuklinski
well know member
- Μοτοσυκλέτα
- Brough Superior ss100
- Όνομα
- Ακης
- Περιοχή
- Brooklyn NY
The Ptohanza Brothers
όνομα πρώτου δίσκου
"Χωρίς Αμορτισέρ"
![]()
100.000 δισκοι
Τελευταία επεξεργασία:
The Ptohanza Brothers
όνομα πρώτου δίσκου
"Χωρίς Αμορτισέρ"
![]()
Ναι είναι πολύ καλά, αυτά μου είχε προτείνει ο Αυστραλός για την λαίλαπα...Τα Hagon είναι πολύ τίμια.
Ναι στον Ρεμούνδο αναφέρομαι Κώστα.Αν δεν κανω λαθος λέει τον ρεμουδο τον θεωρω καλο μαστορα για μένα μετα απο επισκευή που εκανα στο δικό μου αμορτισερ δεν εχω κανενα προβλημα απο τοτε ...( να προσθέσω ότι κανενας αλλος δεν το επισκευαζε να του αλλάξουν λαδια γιατι δεν ανοιγε)
Κρίμα την ταλαιπωρία ρε φίλε!Κάνω μερικές σκέψεις..
Ο kshock μου είπε μλκιες... Που δείχνει ότι είναι κομματάκι άσχετος, η απλά λέει παπατζες για να μπαλώσει καταστάσεις.
Δεν ισχύει ότι χωρίς μοχλικο δεν παίζουν τιμές sag.
Διαψεύστηκε απ την ίδια την πενφε που δίνει riders sag για το GS το 32% της διαδρομής.
Υπάρχει πια το νετ, δε μπορεί καθένας να λέει ότι του κατέβει.
Εχω επισκευάσει 3 φορές αμορτισέρ εκεί.
Την πρώτη ήταν ένα καινούριο-αφόρετο γνήσιο για αφρικα, που όμως είχε κάνει ψιλοδιαρροη απ την ακινησία.. Το έβαλα πάνω και δε δούλευε σωστά.
Δεν πρόσθεσαν λάδι προφανώς, απλως έφτιαξαν τη διαρροή, και δεν είδα καμιά βελτίωση.. Ακριβώς το ίδιο μου το έδωσαν!
Τους το ξαναπήγα, είδα μια μικρή βελτιωση, παλι όμως βάρκα γυαλο.
Ειχα αφρικες με μαμά αμορτισέρ καλύτερα.
Τώρα με το rt... Δεν δουλεύει όπως πριν.
Δηλ το κουρασμένο αμορτισέρ 25ετιας (πριν τα παίξει) δουλεύε καλύτερα από τώρα.
Βλέπω παραπονα και από άλλους, και σκέφτομαι.... Μήπως όλοι αυτοί που έχουν κάποιες απαιτήσεις, και καταλαβαίνουν (υπάρχουν και άλλοι πιο αναίσθητοι που δεν παίρνουν χαμπαρι) έχουν παράπονα?
Υπάρχουν ευχαριστημένοι πελάτες?

Όχι ρε τα 2 αδέρφια είναι.. Ο Αντώνης και ο άλλος ο χοντρούλης!Κρίμα την ταλαιπωρία ρε φίλε!
Δεν ξέρω τι παίζει για Kshock. Μέχρι πριν λίγα χρόνια όπου έβλεπα γραμμένο το όνομα τους ήταν για να τους παινέψουν. Τώρα για το αντίθετο.
Τι μπορεί να πήγε τόσο στραβά; Μήπως έχει πωληθεί η επιχειρήση και έμεινε απλά το όνομα;
Δεν ξέρω.
Ακούω καλά σχόλια για τον Ρεμούνδο. Μήπως να το πήγαινες εκει και να του έλεγες το ιστορικό σου να σε βοηθήσει;
Προσωπικά θα πήγαινα σε λύση άφτερ μάρκετ, αλλά δεν ξέρω σε μια μηχανή σαν το RT που κουβαλάει πάνω του και 25 χρόνια, αν θα ήταν φρόνιμο κάτι τέτοιο.
Οτι και να αποφασίσεις εύχομαι να σου βγει.![]()
Εσύ ξέρειςΌχι ρε τα 2 αδέρφια είναι.. Ο Αντώνης και ο άλλος ο χοντρούλης!
Σε αφτερ δεν πάω γιατί θα χάσω την υδραυλική προφορτιση.. Αν πάρω με υδραυλική,,, πάει η Στρατοκάστερ..
Ούτε ρεμουνδο πάω, δεν τον γουστάρω, εχω μιλήσει στο τηλ μαζί του.
Οπως ειμαι θα πορευτω... Τσουλαει.
Ο καλός ο μάστορας πληρώνεται.Η ατάκα τους ότι δεν φτιάχνεις το sag στα bmw, μου θυμίζει την κλασσική ατάκα "έτσι κάνουν αυτά".
Άσχετοι δεν είναι. Δεν θα μπορούσαν να είναι άλλωστε. Την ίδια δουλειά κάνουν 20 χρόνια οπότε και ο πλέον άσχετος θα είχε μάθει πλέον τη δουλειά. Άλλωστε δεν είναι και επιστήμη, μην τρελαθούμε.
Απλά έχουν τρελή δουλειά και προκειμένου να βγάλουν όλο τον όγκο ξεπετανε τα αμορτισέρ.
Φταίμε όμως και εμείς. Αν κοστιζε η επισκευή 150€ (όσο στον Ρεμουνδο πχ) θα λέγαμε ότι είναι ακριβά και θα πηγαίναμε αλλού.
Αμορτισέρ είναι, δεν είναι κβαντική φυσική.....Ο καλός ο μάστορας πληρώνεται.
Επίσης ο καλός ο μάστορας σου λέει "αυτό δεν μπορώ/πρέπει να το φτιάξω, για αυτόν και για αυτόν τον λόγο"
Δεν φτιάχνονται όλα, και απο αυτά που μπορούν να φτιαχτούν, κάποια δεν αξίζει να φτιαχτούν λόγω κόστους, ή λόγο τέλους κύκλου ζωής πολλών παρελκόμενων.
Ας είναι και καρφί στον τοίχο.Αμορτισέρ είναι, δεν είναι κβαντική φυσική.....
Και ο φτηνός ρε φίλε, πόσο δύσκολο είναι να αλλάξει μία γαμωτσιμούχα και να βάλει την ίδια ποσότητα λαδιού με μαμά...Δεν μιλάω να στο βελτιώσει ναι εκεί θέλει μάστορα που να ξέρει να παίζει μπάλα και ναι να πλερώσεις.Ας είναι και καρφί στον τοίχο.
Βλέπεις πως παρόλο που δεν είναι κβαντική φυσική, ο κόσμος προτιμάει τον φτηνότερο και δεν είναι ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα.
Αρα για κάποιον λόγο ο ακριβότερος είναι ακριβότερος.
Εγώ ξέρω πολλούς ( καιγω μέσα με 2 αμορτισέρ) αλλά και στα φόρουμ πρώτη φορά εδώ διαβάζω αρνητικά ρε γμτΚάνω μερικές σκέψεις..
Ο kshock μου είπε μλκιες... Που δείχνει ότι είναι κομματάκι άσχετος, η απλά λέει παπατζες για να μπαλώσει καταστάσεις.
Δεν ισχύει ότι χωρίς μοχλικο δεν παίζουν τιμές sag.
Διαψεύστηκε απ την ίδια την πενφε που δίνει riders sag για το GS το 32% της διαδρομής.
Υπάρχει πια το νετ, δε μπορεί καθένας να λέει ότι του κατέβει.
Εχω επισκευάσει 3 φορές αμορτισέρ εκεί.
Την πρώτη ήταν ένα καινούριο-αφόρετο γνήσιο για αφρικα, που όμως είχε κάνει ψιλοδιαρροη απ την ακινησία.. Το έβαλα πάνω και δε δούλευε σωστά.
Δεν πρόσθεσαν λάδι προφανώς, απλως έφτιαξαν τη διαρροή, και δεν είδα καμιά βελτίωση.. Ακριβώς το ίδιο μου το έδωσαν!
Τους το ξαναπήγα, είδα μια μικρή βελτιωση, παλι όμως βάρκα γυαλο.
Ειχα αφρικες με μαμά αμορτισέρ καλύτερα.
Τώρα με το rt... Δεν δουλεύει όπως πριν.
Δηλ το κουρασμένο αμορτισέρ 25ετιας (πριν τα παίξει) δουλεύε καλύτερα από τώρα.
Βλέπω παραπονα και από άλλους, και σκέφτομαι.... Μήπως όλοι αυτοί που έχουν κάποιες απαιτήσεις, και καταλαβαίνουν (υπάρχουν και άλλοι πιο αναίσθητοι που δεν παίρνουν χαμπαρι) έχουν παράπονα?
Υπάρχουν ευχαριστημένοι πελάτες?
Ααα γεια σου!Και ο φτηνός ρε φίλε, πόσο δύσκολο είναι να αλλάξει μία γαμωτσιμούχα και να βάλει την ίδια ποσότητα λαδιού με μαμά...Δεν μιλάω να στο βελτιώσει ναι εκεί θέλει μάστορα που να ξέρει να παίζει μπάλα και ναι να πλερώσεις.

Πιστευω ειναι καλη τιμη τα 150€ για επισκευη και ειδικα αν ειναι απο εκεινα που δεν επισκευαζονται Ο ρεμουνδος τα φτιαχνει και αυταΦταίμε όμως και εμείς. Αν κοστιζε η επισκευή 150€ (όσο στον Ρεμουνδο πχ) θα λέγαμε ότι είναι ακριβά και θα πηγαίναμε αλλού.
Σωστά τα λες τα βάζεις κάτω και πράττεις ανάλογα την τσέπη σου. Εγώ το επισκευάσα πχ στον ρεμουδο γιατί όλοι οι άλλοι μου έλεγαν ότι δεν το επισκευάζουν συν ότι άφησα εκεί την μότο μου και τηνβεκανε αυτός όλην την δουλειά..... Βγαλε βάλε. Τώρα αν χρειαστεί ξανά επισκευη θα δούμεΠιστευω ειναι καλη τιμη τα 150€ για επισκευη και ειδικα αν ειναι απο εκεινα που δεν επισκευαζονται Ο ρεμουνδος τα φτιαχνει και αυτα
Κώστα παλιά αρκετά πρέπει να τόκανες, εννοώ να το βγάλει - βάλει αυτός γιατί τώρα δεν νομίζω ότι το κάνει, θέλει το αμορτισέρ στο χέρι.Σωστά τα λες τα βάζεις κάτω και πράττεις ανάλογα την τσέπη σου. Εγώ το επισκευάσα πχ στον ρεμουδο γιατί όλοι οι άλλοι μου έλεγαν ότι δεν το επισκευάζουν συν ότι άφησα εκεί την μότο μου και τηνβεκανε αυτός όλην την δουλειά..... Βγαλε βάλε. Τώρα αν χρειαστεί ξανά επισκευη θα δούμε
Αν έχουν μπει σωστά πράγματα στην επισκευή θα κρατήσει για χρόνια. Το έχω ξαναπεί μου φαίνεται ότι το λάδι(μου το είχε πει μάστορης που ασχολείται με επισκευές αμορτισέρ αυτοκινήτου) που μπαίνει σε αμορτισέρ ακόμη και καινούργιο ότι η διάρκεια ζωής του είναι τέσσερα άντε πέντε έτη. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά αν μυρίσεις λάδι από αμορτισέρ που ανοίγουν για επισκευή βρωμάει εδώ και πέρα.Σωστά τα λες τα βάζεις κάτω και πράττεις ανάλογα την τσέπη σου. Εγώ το επισκευάσα πχ στον ρεμουδο γιατί όλοι οι άλλοι μου έλεγαν ότι δεν το επισκευάζουν συν ότι άφησα εκεί την μότο μου και τηνβεκανε αυτός όλην την δουλειά..... Βγαλε βάλε. Τώρα αν χρειαστεί ξανά επισκευη θα δούμε
Σαν ψόφιο γατί βρωμολογάει.Αν έχουν μπει σωστά πράγματα στην επισκευή θα κρατήσει για χρόνια. Το έχω ξαναπεί μου φαίνεται ότι το λάδι(μου το είχε πει μάστορης που ασχολείται με επισκευές αμορτισέρ αυτοκινήτου) που μπαίνει σε αμορτισέρ ακόμη και καινούργιο ότι η διάρκεια ζωής του είναι τέσσερα άντε πέντε έτη. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά αν μυρίσεις λάδι από αμορτισέρ που ανοίγουν για επισκευή βρωμάει εδώ και πέρα.
Θα βάλω εσένα να μιλάς ρε...Με τοσο άθλια αγγλικά, με τους Φιλιππινεζους πως συνεννοεισαι?
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk