Προβλημα με αμορτισέρ..

N

notakos600

Guest
Πάντως έκανα search.. Και η πενφε δίνει κανονικά riders sag to 1/3 της συνολικής διαδρομής για το GS..
Μλκιες έλεγε ο kshock

Eχουν μοχλικο τα 1200gs?
Αστο όπως είναι Μπάμπη και τάισε πιτογυρα τη δικιά σου. Σε κάνα μήνα θα είναι μια κακή ανάμνηση (η σκληρή ανάρτηση). Rolling

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
sym vf 185 x 2, honda c90
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
Δεν είναι απαραίτητο να πας εκεί! Αρκεί όπου πας να γίνει σωστή δουλειά !!!
Και εγώ για ohlins πήγαινα αλλά όταν έμαθα πόσο είχε και με τις ρυθμίσεις που είχε το μαμά άλλαξα γνώμη!! Χαχαχα!!
Yss, bitubo κλπ κατηγορίας είναι για παπάκια ρε συ....
Θυμάμαι κάτι μαγαζιά στη Λιοσίων που τα πούλαγαν δίπλα από τα fox αυτοκολλητα για τα στρογγυλοφαναρα Rolling
Αν πας για ολόκληρο, ohlins ή Wilbers για εμένα μόνο!!
Όχι Αποστόλη έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο από παλιά τα yss και σε κάποιες εφαρμογές σε μοτό είναι καλά. Από το να πλερώσεις ένα σκασμό λεφτά για γνήσιο ή σε ακριβό after market συμφέρουν.

N

notakos600

Guest
Όχι Αποστόλη έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο από παλιά τα yss και σε κάποιες εφαρμογές σε μοτό είναι καλά. Από το να πλερώσεις ένα σκασμό λεφτά για γνήσιο ή σε ακριβό after market συμφέρουν.
YSS έβαλα στο XT600E και είναι άλλο μηχανάκι.

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Δεν διαφωνώ άγγελε σαφώς και έχουν βελτιωθεί , αλλά συνήθως τις ρυθμίσεις που έχουν τα μαμά αντιστοιχούν σε κάτι πολύ πιο ακριβό και ποιοτικό από το βασικό πχ yss των 3.5κατοσταρικων!!

Τελευταία επεξεργασία:

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
Με 350 € και καταπίνει τα πάντα.
Έβαλα και ελατήρια Wilbers μπροστά και καθάρισα σου λέω.
Το ξέρω Παναγιώτη μου το είπαν παιδιά με διάφορα μοτό που τα έβαλαν. Τα wilbers δεν τα ξέρω όντως καλά; Με βλέπω με κανένα εντουράκι ή on off σε λίγο καιρό και θα τα κοιτάξω.

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
Δεν διαφωνώ άγγελε σαφώς και έχουν βελτιωθεί , αλλά συνήθως τις ρυθμίσεις που έχουν τα μαμά αντιστοιχούν σε κάτι πολύ πιο ακριβό και ποιοτικό από το βασικό πχ yss των 350κατοσταρικων!!
Δεν διαφωνώ φίλε αλλά αν είναι να πληρώσεις τα διπλά π.χ. για ένα σκούτερ μια χαρά κάνουν την δουλειά τους και αυτά. Σε πιο ακριβές εφαρμογές δεν κοιτάς κόστος αλλά ποιότητα.

stavrouliasp

new member
Eχουν μοχλικο τα 1200gs?

Όχι. Πάντως και μόνο που σου είπαν να το γυρίσεις στο τέρμα σκληρό είναι λάθος και δεν δείχνει μάστορα εμπιστοσύνης . Κάπου στη μέση θα πρέπει να δουλεύει.

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Όχι. Πάντως και μόνο που σου είπαν να το γυρίσεις στο τέρμα σκληρό είναι λάθος και δεν δείχνει μάστορα εμπιστοσύνης . Κάπου στη μέση θα πρέπει να δουλεύει.

Οχι απαραιτητα στην μεση αλλα σιγουρα για κανεναν μα κανεναν λογο στο τερμα.

Η αληθεια ειναι οτι καποτε ειχαν ενα καλο ονομα.Τωρα τι παιζει και ακουω απο παντου παραπονα δεν ξερω.

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
στα καινουργια αμορτισερ οτι πληρωνεις παιρνεις.
τα yss που εβαλα στο ER-5 που ειχα,ηταν Γ.Τ.Π.Κ.
Ειχε 3 κατηγοριες τιμων και πηρα την μεσαια τιμη 200 ευρω.
σαφως χειροτερα απο της μανας του.εχω αναφερθει σε αλλο φορουμ,και επισυναπτω την αναρτηση μου τοτε.

AMORTIΣΕΡ YSS ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ-προσοχη-​

Μετα απο 40000 χιλιομετρα με το ΚΑWASAKI ER-5 και εχοντας εξαντλησει και την 5η θεση της προφορτισης -ειμαι 1,90 145 κιλα-αποφασισα να αγορασω καινουργια αμμορτισερ.
Κανοντας μια ερευνα αγορας και μην μπορωντας να δωσω τα λεφτα που ζητουσαν οι ακριβες μαρκες που σε μερικες περιπτωσεις ξεπερνουσαν και την αξια της μοτο σαν μεταχειρισμενης ,αλλα και μην βρισκοντας σαν ανταλλακτικα,τα αμμορτισερ της μαμας,αποφασισα να αγορασω τα YSS που βρηκα για την μηχανη μου στα 192 ευρω με τα μεταφορικα απο γερμανια μεσω ΑΜΑΖΟΝ DE.
Oι επιλογες για το μοντελο μου ηταν 3 εγω πηρα την μεσαια που ειχε μονο ατερμονα προφορτιση ελατηριου.
Οι εντυπωσεις μετα την τοποθετηση ειναι οι ακολουθες.
Το Υss KAINOYΡΓΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟ στην προφορτιση του ειναι χειροτερο και τερματιζει στις λακουβες χειροτερα απ οτι το μαμα SHOWA στην 1η θεση προφορτισης.Σε λειο οδοστρωμα χωρις λακκουβες συμπεριφερεται καλα,αλλα αυτο το κανουν ολα τα αμμορτισερ καινουργια.
Επειδη πριν απο χρονια ειχα παλι αλλαξει το μαμα PAIOLI αμμορτισερ απο ενα APRILIA SCARABEO 200 που ειχα με το αντιστοιχο after market YSS και ειχα αντιμετωπισει το ιδιο ακριβως προβλημα ,υποψιαζομαι οτι η συγκεκριμενη εταιρεια δεν ειναι ακριβης στις προδιαγραφες που βγαζει και εφιστω την προσοχη στους μελοντικους αγοραστες ωστε να υπολογισουν οτι δεν θα εχουν το ιδιο ευρος ρυθμισεων και τα αμμορτισερ θα τους -τελειωνουν-πολυ γρηγορα.
Ευχαριστω για την προσοχη σας

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος με αυτές τις διαπιστώσεις.
Ότι πληρώσεις θα πάρεις δυστυχώς ή ευτυχώς.
Στην ανάρτηση τα πράγματα δεν είναι φθηνά και δη για μοτό που θα ταξιδέψουν - στρίψουν με κάποιες παραπάνω ταχύτητες.
Προσοχή σύντροχοι.

stavrouliasp

new member
στα καινουργια αμορτισερ οτι πληρωνεις παιρνεις.
τα yss που εβαλα στο ER-5 που ειχα,ηταν Γ.Τ.Π.Κ.
Ειχε 3 κατηγοριες τιμων και πηρα την μεσαια τιμη 200 ευρω.
σαφως χειροτερα απο της μανας του.εχω αναφερθει σε αλλο φορουμ,και επισυναπτω την αναρτηση μου τοτε.

AMORTIΣΕΡ YSS ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ-προσοχη-​

Το yss που πήρες είχε ελατήριο για τα κιλά σου; με άλλα λόγια έπιανες σωστό sag με το που το πήρες;

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Το yss που πήρες είχε ελατήριο για τα κιλά σου; με άλλα λόγια έπιανες σωστό sag με το που το πήρες;
Στα λεφτα αυτα, τι ελατηριο σαγκ και μαγκ να ζητησω.Στα κιλα μου που ειναι 2 αναβατες,2/5 γιαπωνεζοι, και 4 γιαπωνεζες,τι να βρω?Αυτα μονο αμα παρεις ολινς γουιλμπερς κλπ ,και τα πληρωσεις κανα χιλιαρικο,εχουν επιλογες ελατηριου.Μα χιλιαρικο δεν εκανε ολο το μηχανακι.
Γιαυτο πας στον ρεμουνδο στα λιοσια και σου κανει επισκευη και με το υποπολλαπλασιο κοστος.

Galaher

member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Bmw f 650 gs
Aprilia sr 200 gt
Όνομα
ΚΩΣΤΑΣ
Περιοχή
Αχαρναι
Εννοείται δυστυχώς γιαυτό προσωπικά αν χρειαστεί κατευθείαν για καινούργιο με βλέπω.
Αναφέρθηκε πάντως και το όνομα Γιώργος παραπάνω αν δεν βγάλεις άκρη και εμείς τουλάχιστον που δοκιμάσαμε με θέμα πούχαμε σε ένα CROSSRUNNER μείναμε ευχαριστημένοι απόλυτα με το revalving.

Όμως όπως είπαμε πες το στους ανθρώπους μπορεί νάγινε κάτι λάθος ρε αδερφέ όλοι άνθρωποι είμαστε αλλά το ξανα βγάλσιμο - βάλσιμο δεν θα το γλυτώσεις φοβούμαι...αυτά είναι τα σπαστικά.
Αν δεν κανω λαθος λέει τον ρεμουδο τον θεωρω καλο μαστορα για μένα μετα απο επισκευή που εκανα στο δικό μου αμορτισερ δεν εχω κανενα προβλημα απο τοτε ...( να προσθέσω ότι κανενας αλλος δεν το επισκευαζε να του αλλάξουν λαδια γιατι δεν ανοιγε)

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Και τι την θες την Στρατοκάστερ ? Αντί για κλαρίνο ? Tooth Tooth Tooth Tooth
Όλα τα funk 60-70s έχουν telecaster..εχω.
Μέχρι και στο stairway to heaven με tele παιζει το σολο
Αλλά η φλωρια των 80ς θέλει μόνο stratocaster!.
Εγω πεθαίνω για 80ς μουσική, ρούχα, μηχανές... Ολα

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Όλα τα funk 60-70s έχουν telecaster..εχω.
Μέχρι και στο stairway to heaven με tele παιζει το σολο
Αλλά η φλωρια των 80ς θέλει μόνο stratocaster!.
Εγω πεθαίνω για 80ς μουσική, ρούχα, μηχανές... Ολα
Πρώτα απο όλα, δεν μπορείς να παίζεις μπάσο και να μην γουστάρεις τα 70-80s επειδή ήταν η μόνη εποχή που το μπάσο είναι μπροστά στον ήχο, με ενεργό ρόλο.
Και εγώ δεν ακούω 70τιλες και 80τιλες, αλλά όταν πιάνω στο μπάσο, τέτοια γουστάρω να παίζω.
Δίνει το μπάσο. eye

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Πρώτα απο όλα, δεν μπορείς να παίζεις μπάσο και να μην γουστάρεις τα 70-80s επειδή ήταν η μόνη εποχή που το μπάσο είναι μπροστά στον ήχο, με ενεργό ρόλο.
Και εγώ δεν ακούω 70τιλες και 80τιλες, αλλά όταν πιάνω στο μπάσο, τέτοια γουστάρω να παίζω.
Δίνει το μπάσο. eye
Ετοιμάσου θα κάνουμε γκρουπ

SotirisXT

new member
Περιοχή
Λιβαδειά
Όνομα
Σωτήρης Οικονομου
Μαρκες που δεν βλεπω να αναφερει κανενας ειναι τα Νitron kαι τα Hagon εγω στο XT φοραω Hagon φουλ ρυθμιζομενη πισω εδω και 5 χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..

Top Bottom