Ήταν και με την χειμερινή...Μου κανει εντυπωση που η υπαρξη της ΜΟΤΟΕ τα τελευταια χρονια ειναι συνυφασμενη μονο με την Πανελληνια.
Θανάση άκου να γελάσεις φίλε μου και ένα άλλο ωραίο, τώρα που σε είδα και το θυμήθηκα....Για να μην σας πω σε πόση εκτίμηση έχουν τα forum καλή ώρα όπως αυτό...
Λες και οι άνθρωποι που δεν είναι σε λέσχη αλλά είναι σε forum μοτοσυκλέτας είναι κατώτεροι από δαύτους...
Εδώ είσαι λάθος φίλε Γιάννη...Δυστυχώς τα πράγματα είναι όπως τα περιγράφετε.
Μια εκδήλωση χωρίς κανένα σκοπό .
Για εμένα δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κανένα σημείο χρυσής τομής ,εντελώς άκυρο το όλο σκηνικό της.
Ήταν και με την χειμερινή...
Απο θεμα κόσμου σίγουρα όχι.Τις χειμερινες δεν τις λες και Πανελληνιες.
Οχι ρε σαββα εσυ ησουν?? συγνωμη ρε φιλεΣε μια πολύ ανοικτή στροφή αριστερή για μένα βλέπω ένα RT νάρχεται μπούνια ΠΑΝΩ μου και αρχίζω να σκέφτομαι πού να βγω έξω να γλυτώσω....μιλάμε ότι είχε πάθει TARGET FIXATION πάνω μου το φελέκι μου μέσα....
Τι να κάνω το σηκώνω από το γύρσιμο αριστερά και κατευθείαν δεξιά με κατεύθυνση την άκρη της λωρίδας μου μέχρι που τον βλέπω να κάνει διόρθωση να μπαίνει στη λωρίδα του και να σηκώνει το χέρι ζητώντας συγγνώμη...ήταν η μέρα μου λέμε κείνη εκεί...
Δυστυχώς αλλάζουν τα δεδομένα όταν η μοτοσυκλέτα φέρνει κέρδη.Ρε βρεθηκα στους Φιλιππαιους πριν απο λιγα χρονια,χωρις να γνωριζω οτι ειχαν Χειμερινη συγκεντρωση,και δεν με αφησαν να μπω στο ξενοδοχειο για να παρω ενα καφεδακι στο χερι και να φυγω.Κατεβαινα απο Σαμαρινα,δεν μπορουσα να κουνησω τα χερια μου απο το κρυο και μου λεγαν οτι πρεπει να πληρωσω συνδρομη για να περασω.Κατι αλλοι παλιοι ¨μοτοσυκλετιστες" αντι να τους πλακωσουν στα κατακεφαλα σφυριζαν αδιαφορα.
Νομίζω πως κάπου ανεβαίνοντας προς τα πάνω σε θεσμικό όργανο χαλάει η συνταγή.Για να μην σας πω σε πόση εκτίμηση έχουν τα forum καλή ώρα όπως αυτό...
Λες και οι άνθρωποι που δεν είναι σε λέσχη αλλά είναι σε forum μοτοσυκλέτας είναι κατώτεροι από δαύτους...
Για να μην σας πω σε πόση εκτίμηση έχουν τα forum καλή ώρα όπως αυτό...
Νομίζω πως κάπου ανεβαίνοντας προς τα πάνω σε θεσμικό όργανο χαλάει η συνταγή.
Δηλαδή μέχρι το επίπεδο των τοπικών λεσχών συνήθως τα πράγματα και καλά είναι, και δράσεις διοργανώνονται και γενικότερα τα πράγματα είναι πιο ανθρώπινα. Δεν μπορώ να πιστεψω πως το σκηνικό που περιγράφει ο Πάνος θα συνέβαινε αν υπήρχε σε εκείνο το ξενοδοχείο η οποιαδήποτε μεμονωμένη λέσχη.
Αλλά το ανώτατο όργανο η ΜΟΤΟΕ, για κάποιον λόγο θαρρείς και είναι αποκομμένη απο την πραγματικότητα. Θαρρείς και απαρτίζεται απο διαφορετικούς ανθρώπους απο αυτούς που είναι στις κατα τόπους λέσχες.![]()
Να ταν ο μονος .....Να παραιτηθεί ποιός?? Ο ισόβιος επαγγελματίας πρόεδροςτης μοτοε????
Ναι, σε πρώτη φάση να μην πηγαίνουμε σε πανελλήνιες..Καλησπέρα κι από εμένα, θα παραθέσω την γνώμη μου.
Με το να γράφουμε μερικοί σε ένα φορουμ και να λέμε, να λέμε και να ξαναλέμε όλη μέρα ότι πληροφορία διαβάζουμε ή κατέχουμε δεν γινόμαστε μηχανόβιοι.
Με το να μην συμμετέχουμε σε λέσχες της περιοχής μας, μπαίνουμε αυτόματα απέναντί τους και δεν πρόκειται ποτέ να τις βοηθήσουμε να βελτιωθούν βάζοντας το δικό μας λιθαράκι. Το ίδιο ισχύει εν μέρη και με την ΜΟΤΟΕ, την οποία όλοι μας έχουμε ευθύνη που την έχουμε αφήσει στο έλεός της.
Όσον αφορά την Πανελλήνια, είναι κάποια περιστατικά που γίνονται εκτός κάμπινγκ κυρίως και δεν εκφράζουν το σύνολο. Και αυτό διορθώνεται με την συμμετοχή όλων μας. Δεν γίνετε να επιβάλει ο καθένας όμως στον άλλον αν θα στήσει κόντρα ή αν θα κάνει σούζα γιατί δεν είμαστε τροχονόμοι. Και αν μη τι άλλο όλοι μας κουβαλάμε λίγο καγκουριά πάνω μας και όποιος πει το αντίθετο, για εμένα να βάλει αγγελία το μηχανάκι του απόψε. Το θέμα κόστους είναι τσιμπημένο αδικαιολόγητα με βάση τιε συναυλίες που ανακοινώνουν. Καλό θα ήταν να πέσουν οι τιμές.
Συνοψίζοντας, ΟΛΟΙ μας έχουμε ευθύνη γιατί αφήνουμε τα πράγματα να εξελίσσονται χωρίς εμάς. Μια δυνατή ομοσπονδία θα μπορούσε να διεκδικήσει πράγματα που θα μας βοηθούσαν όλους! Ας σταματήσουμε να γράφουμε λοιπόν στα φόρουμ, στο Facebook και γενικά να σχολιάζουμε όλη μέρα και ας δοκιμάσουμε να αλλάξουμε έστω και ελάχιστα τα πράγματα.
Δεν πιστεύω πως απαραίτητα αυτός που γράφει σε φόρουμ έχει το προφίλ του μηχανόβιου, ούτε και επιθυμεί τέτοια ταμπέλα. Ούτε και υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνει για θεωρείται σωστός μηχανόβιος πέραν του να τηρεί τον Κ.Ο.Κ Επίσης αν ήθελε να είναι σε σύλλογο παράλληλα, δεν θα τον εμπόδιζε κάτι. Γενικά οι σύλλογοι και οι λέσχες έχουν και μια εκλογική διαδικασία και ένα πλαίσιο που δεν ταιριάζει σε όλους για να αναμειχθούν.Καλησπέρα κι από εμένα, θα παραθέσω την γνώμη μου.
Με το να γράφουμε μερικοί σε ένα φορουμ και να λέμε, να λέμε και να ξαναλέμε όλη μέρα ότι πληροφορία διαβάζουμε ή κατέχουμε δεν γινόμαστε μηχανόβιοι.
Με το να μην συμμετέχουμε σε λέσχες της περιοχής μας, μπαίνουμε αυτόματα απέναντί τους και δεν πρόκειται ποτέ να τις βοηθήσουμε να βελτιωθούν βάζοντας το δικό μας λιθαράκι. Το ίδιο ισχύει εν μέρη και με την ΜΟΤΟΕ, την οποία όλοι μας έχουμε ευθύνη που την έχουμε αφήσει στο έλεός της.
Όσον αφορά την Πανελλήνια, είναι κάποια περιστατικά που γίνονται εκτός κάμπινγκ κυρίως και δεν εκφράζουν το σύνολο. Και αυτό διορθώνεται με την συμμετοχή όλων μας. Δεν γίνετε να επιβάλει ο καθένας όμως στον άλλον αν θα στήσει κόντρα ή αν θα κάνει σούζα γιατί δεν είμαστε τροχονόμοι. Και αν μη τι άλλο όλοι μας κουβαλάμε λίγο καγκουριά πάνω μας και όποιος πει το αντίθετο, για εμένα να βάλει αγγελία το μηχανάκι του απόψε. Το θέμα κόστους είναι τσιμπημένο αδικαιολόγητα με βάση τιε συναυλίες που ανακοινώνουν. Καλό θα ήταν να πέσουν οι τιμές.
Συνοψίζοντας, ΟΛΟΙ μας έχουμε ευθύνη γιατί αφήνουμε τα πράγματα να εξελίσσονται χωρίς εμάς. Μια δυνατή ομοσπονδία θα μπορούσε να διεκδικήσει πράγματα που θα μας βοηθούσαν όλους! Ας σταματήσουμε να γράφουμε λοιπόν στα φόρουμ, στο Facebook και γενικά να σχολιάζουμε όλη μέρα και ας δοκιμάσουμε να αλλάξουμε έστω και ελάχιστα τα πράγματα.
Νομίζω πως φταίει πως οι πανελλήνιες πλέον γινονται στον αυτόματο πιλότο με την ίδια συνταγή δεκαετιών που δείχνει να απωθεί μεγάλη μερίδα του μοτοσυκλετιστικού κόσμου (τους μη οργανωμένους σε λέσχες θα το πω και ας το πάρει ο καθένας όπως νομίζει για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό και δεν οργανώνονται)Λιγο πολλοι ολοι περασαμε. Αλλος πηγε σε μια, αλλος σε δυο, αλλος στις παλιες, αλλος στις φρεσκες.
Καθομαστε και γραφουμε τα κακως κειμενα απο τις πανελληνιες, τι ειδαμε τι ακουσαμε, κλπ.
Ας προβληματιστουμε τι φταιει, και δεν "μπορουμε" να αλλαξουμε κατι.
Πιθανον και μικρη αναφορα στο συγκεκριμενο γεγονος, οπως η τωρινη, οφελος να εχουν οι συγκεκριμενοι "ιδιοκτητες"
Το βράδυ εκείνο ταξίδευα από Ηγουμενίτσα προς Ανκόνα. Είχα κάτσει για φαγητό στις 22:30 περιμένοντας το πλοίο, σε ένα ψητοπωλείο και το είχε ένα παλικάρι που δούλευε στο ΕΚΑΒ. Μου είπε: για εμάς εδώ τους ντόπιους είναι ότι χειρότερο αυτή η οργάνωση της πανελλήνιας και για την δουλειά μου λέει θα είμαι σταντ μπάι 3 ημέρες για να μην σκοτωθεί κανένα μαλακισμενο. Τελικά σκοτώθηκε έμαθα φτάνοντας Ιταλία.Πανελλήνια.....μεγάλη ιστορία οπότε θα σας πω μια ιστορία και εγώ.
Το 2019 λοιπόν με την παρέα πήγαμε μεταξύ άλλων μια φορά ακόμη στον Μπάρο.
Στην Μονή της Κηπίνας βλέπουμε νάρχεται μεγάλη μπόρα και αντάρα οπότε κατευθυνόμαστε προς Πράμαντα και χωνόμαστε σε ωραίο μαγέρικο για να φάμε και να περάσει και η καταιγίδα.
Αμ δε που πέρασε οπότε αδιάβροχα και καίγοντας την επιστροφή μέσω Κατάρας προς Καλαμπάκα κατευθυνόμαστε για εθνική.
Με τέτοια καταιγίδα πηγαίναμε σταθερά με 120-130 ώσπου σε λίγο χρόνο αρχίζουν να μας περνούν διάφορα μηχανάκια που μιας και είχε σουρουπώσει το ελάχιστο από πλευράς συντηρήσεως που είδαμε ήταν ότι φώτα δεν είχαν ούτε μπρος ούτε πίσω.
Να φανταστώ την λοιπή κατάστασή τους? Όχι φανταστείτε την εσείς...
Οι αναβάτες?
Πώς είμασταν εμείς με μοτορούχα - αδιάβροχα πάνω κάτω?
Καμία σχέση.
Με κοντομάνικα μέσα στην καταιγίδα με κάτι κοριτσάκια συνεπιβάτες που τρέμανε σύγκορμα και φαινόταν στα 120-130 χλμ που πηγαίναμε να σταματάνε μέσα στα τούνελ ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΥΝΕΛ της εθνικής και να παλεύουνε με σακούλες σκουπιδιών να προστατευθούν λίγο...
Πάθαμε πλάκα.
Αφού γυρίσαμε πίσω ψάξαμε τι και πως και ήταν αυτοί που γύριζαν από την τότε Πανελλήνια στην Ηγουμενίτσα πούχε γίνει αν θυμάμαι καλά και μάλιστα είχε σκοτωθεί και ένα νέο παλικάρι που φημολογείται πως οδηγούσε μεθυσμένο.
Έχω δει βίντεο στο σωλήνα δε με burn out και ότι καγκουριλίκι μπορεί να φανταστεί οποιοσδήποτε.
Αν τα παραπάνω περιγράφουν τον μοτοσυκλετισμό και αν αυτές είναι οι περιβόητες Πανελλήνιες να τις χαίρονται και δεν θέλω νάχω καμία σχέση ούτε με αυτού του είδους τον μοτοσυκλετισμό ούτε με αυτού του είδους αναβάτες ή να πω καλύτερα κάγκουρες χειρίστης μορφής?
Δεν με ωθεί απολύτως τίποτα να συμμετάσχω σε τέτοια διοργάνωση, αντιθέτως με αποθαρρύνει και ο μόνος λόγος που με ενδιαφέρει να μάθω πού γίνεται είναι για να διαλέξω νάμαι σε άλλο μέρος εντελώς αντίθετο.
Αίσχος.