ΠΕΡΙ SCOOTER

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Πρώτη επαφή με το Italjet Dragster​

Στην Ελλάδα από την KSR Hellas​

Πρόκειται για ένα scooter, αλλά δεν έχει κανένα κοινό στοιχείο με τα χαρακτηριστικά commuter των υπολοίπων. Τόσο η εμφάνιση, όσο και οι τεχνολογικές λύσεις, «σπάνε το πρωτόκολλο», αναδεικνύοντας ένα μοναδικό δίκυκλο που εύκολα θα κρατήσει μια μόνιμη θέση σε μια έκθεση μοντέρνας τέχνης
Το βλέπαμε σε φωτογραφίες από τον Νοέμβριο του 2018, όταν και παρουσιάστηκε στην EICMA του Μιλάνου. Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην χώρα μας και εμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία να το «χαζέψουμε» στις εγκαταστάσει της KSR Hellas που είναι η αντιπροσωπεία της Italjet στην Ελλάδα.
Το Dragster δεν πρέπει να κριθεί ως scooter, διότι σίγουρα υπολείπεται στους τομείς της άνεσης και της εργονομίας. Πρέπει να το δούμε ως μια custom κατασκευή, ανάλογη με αυτές που παρουσιάζονται από μεγάλους βελτιωτικούς οίκους και κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
italjet dragster 2wo 2

Μπροστά του το πιο σπορ scooter δείχνει σχέδιο περασμένης δεκαετίας. Το «μούτρﻨτου μπορεί να συγκριθεί με αυτό ενός superbike 200 ίππων. Το κόκκινο χωροδικτύωμα από χρωμο-μολυβδαινιούχο ατσάλι και αλουμινένιες πλάκες, «δένει» με την εμφάνιση τύπου streetfighter. Η μπροστινή ανάρτηση είναι η πατενταρισμένη από την Italjet, I.S.S (Independent Steering System), με έναν μονόμπρατσο βραχίονα που συνδυάζεται με αμορτισέρ που είναι τοποθετημένο στο κέντρο του scooter. Αν αυτό που σας περιγράφουμε και βλέπετε στις φωτογραφίες δεν μοιάζει με custom κατασκευή, τότε …
Ακόμη και οι αλουμινένιες χούφτες, που ενσωματώνουν τα μικρά φλας, η έδραση του πίσω αμορτισέρ, τα LED φωτιστικά στα δύο άκρα του scooter, η τιμονόπλακα, οι ζάντες και το μίνιμαλ πάνελ οργάνων είναι πρωτότυπου σχεδιασμού.
italjet dragster 2wo 9

Το μοναδικό «νορμάλ» κομμάτι του παζλ είναι η εξάτμιση και φυσικά ο κινητήρας και η μετάδοση.
Το νέο Dragster διατίθεται σε δύο εκδόσεις με τετράχρονους μονοκύλινδρους υγρόψυκτους τετραβάλβιδους κινητήρες 125 κ. εκ. και 200 κ. εκ. προδιαγραφών Euro5. Στην πρώτη περίπτωση η απόδοση είναι 13 hp και στη δεύτερη 18 hp. Και στις δύο περιπτώσεις το βάρος χωρίς τα υγρά είναι στα 133 κιλά με υγρά.
italjet dragster 2wo 4

Οι τροχοί είναι 12 ιντσών μπροστά και 13 πίσω. Tα φρένα διαθέτουν ABS και προέρχονται από την Brembo. Ο μπροστινός δίσκος έχει διάμετρο 175 χλστ. και ο πίσω 240 χλστ.

Πηγη https://2wo.gr

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Πλάκα-πλάκα εδώ και κάνα μήνα έχω το SH350i.
Ρε φίλε τι πρακτικότητα είναι αυτή?
Πόλη κέντρο και μεγάλες βολτάρες στα πέριξ και ακόμη πιο μακριά.

... κατάλαβες φίλε μου ... κι άλλοι το πουλάνε ....! Tooth

Galaher

member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Bmw f 650 gs
Aprilia sr 200 gt
Όνομα
ΚΩΣΤΑΣ
Περιοχή
Αχαρναι
Κι εγώ εκανα μια αλλάγη ξαναπηρα σκουτερ πολυ πρακτικό στην Αθήνα

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Δεν σου φευγει η νεφραμια στις λακουβες??

Iraklis174

well know member
Περιοχή
Κερατσινι
Μοτοσυκλέτα
Ότι κάτσει δεν υπάρχουν λεφτά χαχα
Όνομα
Ηρακλης
Δεν σου φευγει η νεφραμια στις λακουβες??
Ναι αλλά σπάει και την πέτρα οπότε γλυτώνεις τον νεφρό!!! Μην τα θες και όλα χαχα. Όλοι σκούτερ θα πάρουμε

Galaher

member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Bmw f 650 gs
Aprilia sr 200 gt
Όνομα
ΚΩΣΤΑΣ
Περιοχή
Αχαρναι
Ποιό πήρες Κώστα?
Δώσε info φίλε.
Το παπάκι το 185 δεν σε βόλεψε?
Δεν με βολεψε λογο συμπλέκτη μεσα στην αθηνα σταματα ξεκινά αυτό ..... Αυτό που πηρα είναι το aprilia sr gt 200 για την ωρα βλέπω ότι είναι τέλειο

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Δεν με βολεψε λογο συμπλέκτη μεσα στην αθηνα σταματα ξεκινά αυτό ..... Αυτό που πηρα είναι το aprilia sr gt 200 για την ωρα βλέπω ότι είναι τέλειο
Μεγειές Κώστα ! Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
H ομάδα μεγαλώνει, καλοτάξιδο Κώστα.

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Αφού του ήπιες πρώτα τι αίμα χαχαχαχ

Φίλε μου καλέ ... αίμα πίνουν οι τελειωμένοι καγκουρες εμείς μόνον ... αδρενοχρωμιο ...! :cool:

Galaher

member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Bmw f 650 gs
Aprilia sr 200 gt
Όνομα
ΚΩΣΤΑΣ
Περιοχή
Αχαρναι
Πρέπει να κανονίσουμε εκδρομουλα μόνο με scooters παίδες. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.
Fuck cubs.

Στάλθηκε από το POT-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετα του Αγίου πνευματος να γίνει με σκούτερ οκ;;;

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Πρέπει να κανονίσουμε εκδρομουλα μόνο με scooters παίδες. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.
Fuck cubs.

Στάλθηκε από το POT-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μονεμβασιά;

Galaher

member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Bmw f 650 gs
Aprilia sr 200 gt
Όνομα
ΚΩΣΤΑΣ
Περιοχή
Αχαρναι
Ένα παγωτάκι στο κάστρο το έτρωγα..
Παμε;;; Κυριακή κανονισε βολτα αλλα εγω είμαι στο στρωσιμο

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Αφού του ήπιες πρώτα τι αίμα χαχαχαχ
Μακάρι και άλλα μηχανάκια να είχαν την περιποίηση που είχε το μηχανάκι του Στέλιου, τυχερός όποιος το πάρει..

Top Bottom