γιατι τα αντιστοιχα των αλλων ποσο ειναι?Έλα Αλεκο 214 κιλά σκουτερακι ...!![]()
γιατι τα αντιστοιχα των αλλων ποσο ειναι?

Κάνει τα πάντα για πάντα, εκτός και θέλεις παραπάνω ταχύτητα οπότε εκεί υστερεί αλλιώς είναι λίρα 100. Εγώ πάντως πάω στο 750 Forza με το καλό πρώτα ο Θεός...O βασιλιας .... το Ηonda Sh 350i ειναι 175 κιλα που για μενα και παλι ειναι αδικαιολογητα βαρυ.
Τα αντιστοιχα , της ιδιας ιπποδυναμεως των 30 ιππων , βαραινουν μεχρι και 190 kg ....... αλλα οχι και 214 kg .... !
Οτι απο χερι η μεση καταναλωση του θα ειναι πλεον πανω απο 4,5 ltr / 100 km λογω CVT , δεν το κανουμε θεμα ...!
Κυριως ομως για 'σκουτερακι' η παθητικο-ενεργητικη του ασφαλεια ( βαρος , κιλα/ιππο ) θα .... σκιζει τα νερα .....!![]()
Ο βασιλιάς της κατηγορίας!![]()
![]()
![]()
Το τιγράκι μου!!!
Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο για πόλη,για στριφτερά κομμάτια επαρχιακού από αυτό εδώ παιδιά.
Και όταν βγαίνει και εθνική δεν έχει την άνεση ενός φορσα η αλήθεια είναι αλλα και δικαβαλο Τρίπολη Αθήνα την έχω ξεκούραστα και για πλάκα.
Όποτε αν η ανάγκες σου είναι εντός πόλης κυρίως και επαρχιακά στριφτερα κομμάτια εδώ είναι ο βασιλιάς.
Το μόνο αρνητικό σε όλα αυτά τα mega για εμένα είναι η τιμή τους και τίποτα άλλο.
Της καλημέρες μου στην παρέα!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με το καλό να το αποκτήσεις.Κάνει τα πάντα για πάντα, εκτός και θέλεις παραπάνω ταχύτητα οπότε εκεί υστερεί αλλιώς είναι λίρα 100. Εγώ πάντως πάω στο 750 Forza με το καλό πρώτα ο Θεός...
Με το καλό να το αποκτήσεις....
Περιορισμό που δεν τον έχω εγώ με το integra κ τις 17άρες μπρος -πισω.
Το ίδιο πρόβλημα εντοπίζεται κ στο xadv.

.............. Μεγαλυτερες σε διαδρομη και διαμετρο αναρτησεις....Ως τωρα ομως δεν εχω δει κατι τετοιο και λυπαμαι τον κακομοιρη που θα το παρει για να πηγαινει για μπανιο στην απομακρη παραλια στο νησι και θα μαζευει πλαστικα πανελ στα οργωμενα!!!

Ναι, αυτό ακριβώς έγραψα.Μπα! Και το καινούργιο Forza 750 ( ex Ιntegra) ... τα ιδια χάλια 17-15 μπρος-πισω ...!![]()
Και η κατανάλωσή τους που είναι επιπέδου μοτοσυκλέτας 1000 κυβικών.![]()
![]()
![]()
Το τιγράκι μου!!!
Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο για πόλη,για στριφτερά κομμάτια επαρχιακού από αυτό εδώ παιδιά.
Και όταν βγαίνει και εθνική δεν έχει την άνεση ενός φορσα η αλήθεια είναι αλλα και δικαβαλο Τρίπολη Αθήνα την έχω ξεκούραστα και για πλάκα.
Όποτε αν η ανάγκες σου είναι εντός πόλης κυρίως και επαρχιακά στριφτερα κομμάτια εδώ είναι ο βασιλιάς.
Το μόνο αρνητικό σε όλα αυτά τα mega για εμένα είναι η τιμή τους και τίποτα άλλο.
Της καλημέρες μου στην παρέα!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σωστά δίκιο έχειςΜε το καλό να το αποκτήσεις.
Πληροφοριακά, επειδή φοράει ελαστικά 17-15, να ξέρεις πως θα έχεις εξαιρετικά περιορισμένη γκάμα ελαστικών για να τα ταιριάξεις.
Εκτός αν βάζεις άλλη μάρκα εμπρός κ πίσω.
Περιορισμό που δεν τον έχω εγώ με το integra κ τις 17άρες μπρος -πισω.
Το ίδιο πρόβλημα εντοπίζεται κ στο xadv.