Έχω κάνει και θα ξανακάνω. Άλλος είναι ο κίνδυνος εκεί.μπανιο κανουμε στη λιμνη η εχει νεροφιδες?
Εσύ ομορφαντρα μου; θα έρθεις τελικά; ή θα ξεχάσουμε πως είναι τα υπέροχα σου μάτια στο τέλος;;Καλέ κύριε τι ωραία που τα λέτε!!!!
Να είχα 100 μάτια να σας διαβάζω, κι άλλα τόσα αυτιά ναχσας ακούω!!!!
Τα ρτω τα ρτωΕσύ ομορφαντρα μου; θα έρθεις τελικά; ή θα ξεχάσουμε πως είναι τα υπέροχα σου μάτια στο τέλος;;
Σε περιμενω με χαρά. Μην αφήσουνε το μπιστολι του Κυριακου μόνο τουΛέω ακόμα να 'ρθω γιατί έτσι όπως το πάτε, θα νιώθω σαν το πειρατικό του καπταιν τζιμη να βγαίνει περίπολο μαζί με όλα τα... πλοία της γραμμής των Κυκλάδων! Και που θα ξαναβρω τετοια ευκαιρία!
![]()
Μπάμπη κατέβα ρε συ!
Τις Κυριακές έχω αναλάβει.... Φασίνα..Μπάμπη κατέβα ρε συ!
θα γίνει ...
Σαν καταναγκαστικά έργα το κανείς να ακούγεται!!!Τις Κυριακές έχω αναλάβει.... Φασίνα..
Γι αυτό τώρα είμαι βουνό, με το σιδερένιο άτι!!!

Μα είναι!!!!Σαν καταναγκαστικά έργα το κανείς να ακούγεται!!!
![]()
![]()
Εαν ειναι ετσι μπορει να ξεκινησω αργοτερα και να ανηφορισουμε μαζι. 135 χιλιομετρα με χωριζουν απο την εξοδο της Ακρατας δεν θα βιαστω το πρωι.@karellen @stathispatras που θα ξεκινησετε από Καλαματα και Πάτρα, υπολογίζω να είμαστε στην έξοδο της Ακρατας 11:00

Δεν πειράζει την επόμενη θα έρθουμε εμείς εκεί που θα πας χαχααχ, αν ζήσει το σφουχτερ μέχρι τότε μΕκτάκτως δεν θα έρθω....κάτι προσωπικό οπότε δεν θα μπορέσω...καλά να περάσετε .....δεν μου πάει καλά τίποτα τώρα τελευταία...
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk