Sapiokaravo
well know member
Πιθανον και 3ο οχημα τετρατροχο. Θα δουμε τι απαιτησεις θα εχει η εφηβη Θεοδωρα αυτο το σουκου!θα εχουμε άλλο ένα όχημα υποστηριξης μαζί μας
Τελευταία επεξεργασία:
Πιθανον και 3ο οχημα τετρατροχο. Θα δουμε τι απαιτησεις θα εχει η εφηβη Θεοδωρα αυτο το σουκου!θα εχουμε άλλο ένα όχημα υποστηριξης μαζί μας
Λογικά διπλός θα είμαι , παίζει να έρθει κ η Μαρία . θα σ πω σιγουρα μέχρι την Πέμπτη - κ με ένα πόδι θα έρθωαν και οι πόνοι συνεχίζονταιΦτιάχνω μια πρόχειρη λίστα όσων έχουν δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχη για να ξέρουμε τι έχουμε
Παρακαλώ επιβεβαιώστε για μονοί ή διπλοί και τύπο μοτοσυκλέτας
1. @karellen (R1200GS) διπλός
2. @apache (R1200GS)
3. @Piraeu-Sk (R1200GS)
4. @ThanosP (Tuareg)
5. @dinospanadp (AfricaTwin)
6. @notakos600 (?)
Επειδη ολοι μας εχουμε τα κολληματα μας, και το δικο μου ειναι η οδικη ασφάλεια, και δεν εχω αφήσει ποτέ κανεναν πίσω, οσο είμαστε σε ομαδική οδήγηση ακολουθουμε τους κανόνες της ομαδικής οδήγησης. Κάποτε σε συζητήση για αυτό το θέμα μέσα σε μια λέσχη, επειδή ήμουν πολύ απαιτητικός στους κανόνες (ο @esel ξέρει) είπα το εξής..."Ακόμη και αν συμβεί κάτι που δεν ευθυνόμαστε εμείς, δεν θέλω μεθαύριο να ερθει να μου πει ο πατερας του ή μανα του η γυναίκα του "ΓΙΑΤΙ;"". Αν ειμαστε μοτοσυκλέτες διαφορετικής δυναμικότητας θα δημιουργηθούν γκρουπ και θα οριστούν επί τόπου σημεία συνάντησης. Αν ειμαστε μέχρι 7-8 μοτοσυκλέτες θα πάμε όλοι σε ένα γκρουπ και μην ανησυχούν οι πιο αδύναμοι...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ και μαζί με όλους τους άλλους. Αν είμαστε πάνω από 10 θα σπάσουμε πάλι σε δυο γκρουπ. Ο πλοηγός θα επιλέξει την σκούπα που εμπιστεύεται (να έχουν κάνει δυο-τρεις βόλτες μαζί και να γνωρίζονται). Πάμε να διασκεδάσουμε και να γελάσουμε και όχι να πάρουμε την καρώ σημαία.Τι πίσω ρε θα σας περιμένει ο Νότης και ο Στέλιος εγώ θα είμαι η σκούπα χααχαχαχ. Λέμε και καμιά να περάσει η ώρα έτσι. Μπαγασικα μου λείψατε και επειδή φεύγουμε οικογενειακός τις επόμενες μέρες, είναι ευκαιρία να σας δω, Μιχάλη έλα αν μπορείς πάει καιρός που τα είπαμε, επίσης θα δούμε και την επισκευή τις φλατζας που έκανε η αντιπροσωπεία και λέει όλα οκ χαχααχα παναθεμα τούς. Θα πάρω και ένα λαδακι μαζί για το μαύρισμα χααχαχ
Διπλός θα είμαι θα έρθει κ το Μαράκι μαζί μου - απλά λόγο γονάτου βάλε και καμιά στάση για κανά τσιγάρο για εσάς που καπνίζεται μην το πάμε σερί μεχρι την Λίμνη , αν και θα το πλακώσω σε αλοιφέςΛογικά διπλός θα είμαι , παίζει να έρθει κ η Μαρία . θα σ πω σιγουρα μέχρι την Πέμπτη - κ με ένα πόδι θα έρθωαν και οι πόνοι συνεχίζονται
ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΠΛΕΟΝΔιπλός θα είμαι θα έρθει κ το Μαράκι μαζί μου - απλά λόγο γονάτου βάλε και καμιά στάση για κανά τσιγάρο για εσάς που καπνίζεται μην το πάμε σερί μεχρι την Λίμνη , αν και θα το πλακώσω σε αλοιφές
Το κομιστρο θα είναι ανάλογο των κυβικών!θα εχουμε άλλο ένα όχημα υποστηριξης μαζί μας
Καλα να περαστε Μητσο.
Να πως βγαίνουν τα Ducati ρεεεεεε!!!!
Σας "ζηλεύω" που θα βρεθείτε!!!!!
Κάθε φορά που ανεβαίνει βόλτα περνάω μια πίκρα.Στο 99,9% αυτών που έχουν ανέβει αδυνατούσα να είμαι.
Χαίρομαι όμως για όσους μπορούν!
Σας "περιποιούμαι" όσο μπορώ μετά
Από 16/07 θα είμαστε για 4 μέρες ορεινή Ναυπακτία.
Άρα πηγαίνουμε από την Ελευσίνα μέχρι τον Ισθμό από το παλιό και μετά τον Ισθμό μπαίνουμε στη νέα.Επειδή προφανέστατα η ώρα που θα περνάτε απ την παλιά εθνική Κορίνθου Πατρών θα είναι κάπου μετά τις 10.00πμ πιστέψτε με μιας και τις ξέρω τις περιοχές με κλειστά μάτια...θα βλαστημησετε....παππούδες με εγγόνια....παρκαρίσματα στο πουθενά....και πιτσιρίκια να περνάνε τους δρόμους για την παραλία .....
Αφήστε που σε πολλά σημεία ο δρόμος είναι στενότερος και θα είστε συνεχώς μέσα σε κατοικημένο περιοχές.....
Από κει και πέρα εγώ την γνώμη μου είπα εσείς αποφασίζετε....
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω ότι αυτή είναι η πιο καλύτερη διαδρομή...Άρα πηγαίνουμε από την Ελευσίνα μέχρι τον Ισθμό από το παλιό και μετά τον Ισθμό μπαίνουμε στη νέα.
Και εγώ το διάβασα και λέω τι υποστήριξης . Που στο καλό θα πάμε ;Τώρα που το ξαναδιαβάζω έχω μια απορία!
Ποιο είναι το/τα άλλο/α οχήματα υποστήριξης;;;;
Τι μας κρύβεται;;;;
![]()
Το ασφαλίτικο ρε συ με τα ανταλλακτικά για το BMW. Αφού ακόμη δεν του ήρθε η μηχανή…Τώρα που το ξαναδιαβάζω έχω μια απορία!
Ποιο είναι το/τα άλλο/α οχήματα υποστήριξης;;;;
Τι μας κρύβεται;;;;
![]()
Love you George.απομνημονευματα @notakos600
20/10/2018....
Με διαλύω
για να ρέεις μέσα μου,
γαλάζιο βιβλίο
κεντημένο
από τις λίμνες σου,
αρχέγονοι στίχοι
παιγνίδι του μυαλού