photos.app.goo.gl
Όντως πήραμε τον μακρύ τον δρόμο ...Μπραβο σε ολα τα παιδια , τυπικα αψογη η μετακινηση μας γενικως και φυσικα να ευχαριστησουμε τον μετρ Σοφιανο για την οργανωση.
Χαρηκα για τους νεο-συμμετεχοντες Γιωργηδες και των αλλων οικογενειακων φιλων.
Εγω και ο @R.E.H πηραμε μια αλλη πιο σφιχτη ατραπο επιστροφης απο Πλατανιωτισσα προς Διακοπτο οπου φανηκε πιο ιδιαιτερη. (φωτο απο @R.E.H οταν ευκαιρησει)
Τελικα και ..... χωματοδρομους πατησαμε παλι και ...... περιοδος μου΄ρθε Κυριακατικα στην Κορινθου Ελευσινα απο το πηξιμο στα Ι.Χ....!![]()

Δανειστηκα 4-5 φωτογραφιες , μου τις ζητησαν απο την Espreso. Τις εστειλα εκανα καλα?Οσοι έχετε φωτογραφιες ή βιντεο από χτες παρακαλω ανεβαστέ στο συγκεκριμένο album για να φτιάξουμε ένα όμορφο λευκωμα της εκδρομής. Αν δεν μπορείτε στειλτε μου μνμ να σας δώσω οδηγίες ή να σας δώσω εναλλακτικό τρόπο
![]()
ΤΣΙΒΛΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ 17/7/2022 · Sunday, Jul 17, 2022
Shared album · Tap to view!photos.app.goo.gl

Του 'φερα κάτι σνακ.Υ.Γ. Τι κάνατε του ανεψιού και έμεινε μισό το παιδί?
Γυρναω απο γραφειο απογευμα κ θα τα βαλω εδω στο albumΟσοι έχετε φωτογραφιες ή βιντεο από χτες παρακαλω ανεβαστέ στο συγκεκριμένο album για να φτιάξουμε ένα όμορφο λευκωμα της εκδρομής. Αν δεν μπορείτε στειλτε μου μνμ να σας δώσω οδηγίες ή να σας δώσω εναλλακτικό τρόπο
![]()
ΤΣΙΒΛΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ 17/7/2022 · Sunday, Jul 17, 2022
Shared album · Tap to view!photos.app.goo.gl
Στην λίμνη με πρωτοπήγε ο πατέρας μου το 1985. Είχε (και έχει) αρκετές πεζοπορίκες και ορειβατικές διαδρομές και έχουμε κάνει τις περισσότερες, από τότε με τον πατέρα μου και αργότερα μόνος μου ή οδηγώντας κάποιες ομάδες. Η Λίμνη εχει αλλαξει, όχι πολύ, αν εξαιρέσεις κάτι ενοικιαζόμενα δωματια στο ξεκίνημα (αμέσως μετά το γεφυράκι του ποταμου), δυο ταβέρνες και την Trekking που εχει απλωθει σε ολη την Ελλάδα και εκμεταλεύεται το δωρέαν του φυσικού περιβάλλοντος προς κέρδος. Η περισσότερη λίμνη, περιμετρικά έχει χώμα ακόμη, που το στρώνουν όμως σιγά σιγά με άσφαλτο.Στην λίμνη πρωτοπήγα χειμώνα του 2001.
Θυμάμαι πως ο περιμετρικός δρόμος ήταν χώμα, αλλά καλά πατημένο.
Φυσικά δεν υπήρχε καμία υποδομή.
Είχε κόσμο πάντως...
Κυρίως τζιπάτοι που έμπαιναν για επίδειξη μέσα στο ποτάμι κ οδηγούσαν στις κροκάλες.
Τότε ήταν στην μόδα το μεγάλο Cherokee 4,7 lt.
Και μενα στο άνθος μου ήταν…τώρα δεν μου σηκώνεται με τίποτα…η μηΧανη. Μην πάει το μυαλό σου στο πονηροΤο ταξίδι στον χρόνο πισω που περιγραφεις (1985 ήμουν στο άνθος μου ...) ξυπναει μνήμες ειδικά στα ιδια μέρη που είχα δει κι γω πριν απο δεκαετίες ...!
Και που'σαι ... προτιμώ να μην με συμπαθεις για ευνόητους λόγους ...!![]()
Εγώ την έχω πιο μεγάλη, πρωτοεστησα σκηνή στην Τσιβλού το 1981 μετά από τις πανελλήνιες στο λύκειο με ένα Yamaha 350 LC που είχα τότες....Στην λίμνη με πρωτοπήγε ο πατέρας μου το 1985. Είχε (και έχει) αρκετές πεζοπορίκες και ορειβατικές διαδρομές και έχουμε κάνει τις περισσότερες, από τότε με τον πατέρα μου και αργότερα μόνος μου ή οδηγώντας κάποιες ομάδες. Η Λίμνη εχει αλλαξει, όχι πολύ, αν εξαιρέσεις κάτι ενοικιαζόμενα δωματια στο ξεκίνημα (αμέσως μετά το γεφυράκι του ποταμου), δυο ταβέρνες και την Trekking που εχει απλωθει σε ολη την Ελλάδα και εκμεταλεύεται το δωρέαν του φυσικού περιβάλλοντος προς κέρδος. Η περισσότερη λίμνη, περιμετρικά έχει χώμα ακόμη, που το στρώνουν όμως σιγά σιγά με άσφαλτο.
Εκει που η αλλαγή ειναι ολοκληρωτική, ειναι η Πλατανιώτισσα. Ταβέρνες, δωματια, και η κουφάλα του δέντρου με την εκκλησία, εκει εχει γινει ο κακος χαμος. Μιλαμε ολοκληρη μητροπολη εφτιαξαν τριγυρω από τον πλάτανο
Λάθος με ένα Suzuki 250 X7 που είχα τότες.....Εγώ την έχω πιο μεγάλη, πρωτοεστησα σκηνή στην Τσιβλού το 1981 μετά από τις πανελλήνιες στο λύκειο με ένα Yamaha 350 LC που είχα τότες....![]()
Αυτό είναι γνωστο σε όλους πΧια. Θα ανησυχούσα αν δεν…Εγώ την έχω πιο μεγάλη
Και μενα στο άνθος μου ήταν…τώρα δεν μου σηκώνεται με τίποτα…η μηΧανη. Μην πάει το μυαλό σου στο πονηρο
εντωμεταξύ την πάτησες. Με έκανες και σε συμπάθησα.
Σοφιανέ μουουουου.....Αυτό είναι η στο σε όλους πΧια. Θα ανησυχούσα αν δεν…

Nαι αλλα καλτσουλα λευκη και πεδιλακι χθες το εργο δεν ειχε!Εντωμεταξύ για οργάνωση διάβασα. Ευχαριστώ διάβασα. Κύριοι ούτε οργάνωσα τίποτα, ούτε έκανα κάτι εκτός από…
μια προτροπή στην παρέα να μαζευτούμε και να περάσουμε όμορφα. Ολοι μαζί την κάναμε την βόλτα. Εγώ ευχαριστώ που είστε παρέα μου

Και τηγάνι έκανε, ξέρω τι σου λέω....Εδω ξέχασα το μαστίγιο για να σε κρατάω μαντρωμένο όπως μου ζήτησε η σύζυγος σου

Εδω τα κορδονια πηγαμε να δεσουμε απο τα παπουτσια, και εσυ περιμενες με την φωτογραφικη σαν παπαρατσι!Εδω ξέχασα το μαστίγιο για να σε κρατάω μαντρωμένο όπως μου ζήτησε η σύζυγος σου
τι να κανουμε εχουμε τα κιλα μας...σηκωσαμε λιγο γονατο!