Λίμνη Δόξα, Βαλτεσινίκο, λίμνη Λάδωνα, Κυριακή 10/7

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος
Aκυρο απο εμενα Νοτη. Μαλλον θα ανηφορισω το Σαββατο προς Γιαννενα στο ανταμωμα.
Καλα να περασετε. Smileys drinking beer Emoticon

Τελευταία επεξεργασία:
N

notakos600

Guest
Συνοψίζοντας...
Ραντεβού πριν τα διόδια της Ελευσίνας, την Κυριακή στις 10 του μηνός και μίζα στις 08.00, μπορεί και λίγο πιο μετά, δεν βιαζόμαστε.
Πηγαίνουμε από παλιά και στο Κιάτο μας περιμένει ο Νεκτάριος @NEK1000 .
Ανηφορίζουμε για λίμνη Στυμφαλία και στη Καστανιά καθόμαστε να πιούμε το καφεδάκι μας και να ξεκουραστούμε, πριν ξεκινήσουμε για τη λίμνη Δόξα και τη λίμνη Λάδωνα, με ολιγόλεπτες στάσεις.
Στο Βαλτεσινίκο θα κάτσουμε να τσιμπήσουμε για μεσημέρι και επιστροφή από όπου αποφασίσουμε.
Αν θέλουμε και γουστάρουμε καθόμαστε στο Κιάτο ή στο Βραχάτι για απογευματινό καφέ ή και παγωτό.
Χρονοδιαγράμματα και ωρολόγια προγράμματα, μακριά από εμάς.
Όπως και όπου μας αρέσει.
Θα είμαστε σε επαφή για οτιδήποτε και οποιαδήποτε πρόταση από τους συμμετέχοντες είναι δεκτή.
Το κινητό μου υπάρχει στο προφίλ μου.
Ο καιρός προβλέπεται καλός, χωρίς βροχή και με σχετική δροσιά.
Ας απολαύσουμε υπεύθυνα αυτό το δώρο που μας δίνεται, σε αυτή τη ρωγμή του χρόνου που διαλέξαμε να δραπετεύσουμε.
Keep riding.

Last edited by a moderator:

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Συνοψίζοντας...
Ραντεβού πριν τα διόδια της Ελευσίνας, την Κυριακή στις 10 του μηνός και μίζα στις 08.00, μπορεί και λίγο πιο μετά, δεν βιαζόμαστε.
Πηγαίνουμε από παλιά και στο Κιάτο μας περιμένει ο Νεκτάριος @NEK1000 .
Ανηφορίζουμε για λίμνη Στυμφαλία και στη Καστανιά καθόμαστε να πιούμε το καφεδάκι μας και να ξεκουραστούμε, πριν ξεκινήσουμε για τη λίμνη Δόξα και τη λίμνη Λάδωνα, με ολιγόλεπτες στάσεις.
Στο Βαλτεσινίκο θα κάτσουμε να τσιμπήσουμε για μεσημέρι και επιστροφή από όπου αποφασίσουμε.
Αν θέλουμε και γουστάρουμε καθόμαστε στο Κιάτο ή στο Βραχάτι για απογευματινό καφέ ή και παγωτό.
Χρονοδιαγράμματα και ωρολόγια προγράμματα, μακριά από εμάς.
Όπως και όπου μας αρέσει.
Θα είμαστε σε επαφή για οτιδήποτε και οποιαδήποτε πρόταση από τους συμμετέχοντες είναι δεκτή.
Το κινητό μου υπάρχει στο προφίλ μου.
Ο καιρός προβλέπεται καλός, χωρίς βροχή και με σχετική δροσιά.
Ας απολαύσουμε υπεύθυνα αυτό το δώρο που μας δίνεται, σε αυτή τη ρωγμή του χρόνου που διαλέξαμε να δραπετεύσουμε.
Keep riding.

Ομορφη βολτα στη παρεα Bike

User V

Μαθουσάλας member
Keep riding.
"Σκάλωσα" με την ομορφιά των λέξεων της παραπάνω υπέροχης πρότασης!!!
cdefg

Δώρο μου δόθηκε τρανό,
βόλτα να απολαύσω..
Δραπέτης πάνω σε ρωγμή
του χρόνου να περάσω..

Περιοχή
Svalbard
Μοτοσυκλέτα
Αύρα
Όνομα
Νίκος
Εκλεκτή παρέα, πολλά χαμόγελα και καλή διάθεση, υπέροχος καιρός, ανοιχτοί δρόμοι στην πανέμορφη Ελληνική επαρχία και εμείς -οπως υπεροχα ειπωθηκε- δραπέτες σε τούτη τη ρωγμή του χρόνου.

Τα λέμε τη Κυριακή λοιπόν!

NEK1000

new member
Περιοχή
κιατο
Όνομα
νεκταριος
Μια πληροφορία σχετικά με το δρόμο (Κιάτο - Σούλι ).
Λόγο έργων δεξιά αριστερά του δρόμου και μετά την χθεσινή βροχή, έχει άμμο κ χαλίκια κτλ.στο οδόστρωμα στα πρώτα 4-5 χλμ. θέλει λίγο προσοχή.

N

notakos600

Guest
Μια πληροφορία σχετικά με το δρόμο (Κιάτο - Σούλι ).
Λόγο έργων δεξιά αριστερά του δρόμου και μετά την χθεσινή βροχή, έχει άμμο κ χαλίκια κτλ.στο οδόστρωμα στα πρώτα 4-5 χλμ. θέλει λίγο προσοχή.
Να είσαι καλά Νεκτάριε για την πληροφορία. Θα τα πούμε αύριο και από κοντά.

N

notakos600

Guest
Όποιος και όποια προτίθεται τελικά να συμμετάσχει παρακαλώ να το δηλώσει απόψε, για να ξέρουμε τον αριθμό κι αν χρειαστεί να περιμένουμε τυχόν αργοπορημένους/νες.

Ραντεβού πριν τα διόδια της Ελευσίνας, την Κυριακή στις 10 του μηνός και μίζα στις 08.00

N

notakos600

Guest
Και εγώ μέσα, θα σας βρω Κόρινθο η Κιάτο, αναλόγως από που θα ερθετε

Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως είπαμε και από το τηλέφωνο Κώστα, υπάρχει η πρόταση για την ώρα, να έρθουμε από τη παλιά μέχρι τη Κόρινθο.
Μετά μπορούμε να πάμε από τη νέα για το κομμάτι Κόρινθος-Κιάτο.
Αν το αποφασίσουμε απόψε, για το πως θα κινηθούμε από Ελευσίνα μέχρι Κιάτο, τότε θα ξέρεις κι εσύ και ο Νεκτάριος.
Λογικά από την παλιά μέχρι Κόρινθο.

Last edited by a moderator:
Top Bottom