N
notakos600
Guest
Κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα.Έχω εγώ![]()
Κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα.Έχω εγώ![]()

Καλά να περάσεις Χρήστο.Aκυρο απο εμενα Νοτη. Μαλλον θα ανηφορισω το Σαββατο προς τα Γιαννενα στο ανταμωμα.
Καλα να περασετε.![]()

Λέγε που...Έχω εγώ![]()
Free of charge mate.Έχει βγει ροστερ κυβικών;
Στην επόμενη Κώστα!καλα να περασετε εγω δουλεύω ......
Ομορφη βολτα στη παρεα BikeΣυνοψίζοντας...
Ραντεβού πριν τα διόδια της Ελευσίνας, την Κυριακή στις 10 του μηνός και μίζα στις 08.00, μπορεί και λίγο πιο μετά, δεν βιαζόμαστε.
Πηγαίνουμε από παλιά και στο Κιάτο μας περιμένει ο Νεκτάριος @NEK1000 .
Ανηφορίζουμε για λίμνη Στυμφαλία και στη Καστανιά καθόμαστε να πιούμε το καφεδάκι μας και να ξεκουραστούμε, πριν ξεκινήσουμε για τη λίμνη Δόξα και τη λίμνη Λάδωνα, με ολιγόλεπτες στάσεις.
Στο Βαλτεσινίκο θα κάτσουμε να τσιμπήσουμε για μεσημέρι και επιστροφή από όπου αποφασίσουμε.
Αν θέλουμε και γουστάρουμε καθόμαστε στο Κιάτο ή στο Βραχάτι για απογευματινό καφέ ή και παγωτό.
Χρονοδιαγράμματα και ωρολόγια προγράμματα, μακριά από εμάς.
Όπως και όπου μας αρέσει.
Θα είμαστε σε επαφή για οτιδήποτε και οποιαδήποτε πρόταση από τους συμμετέχοντες είναι δεκτή.
Το κινητό μου υπάρχει στο προφίλ μου.
Ο καιρός προβλέπεται καλός, χωρίς βροχή και με σχετική δροσιά.
Ας απολαύσουμε υπεύθυνα αυτό το δώρο που μας δίνεται, σε αυτή τη ρωγμή του χρόνου που διαλέξαμε να δραπετεύσουμε.
Keep riding.
"Σκάλωσα" με την ομορφιά των λέξεων της παραπάνω υπέροχης πρότασης!!!Ας απολαύσουμε υπεύθυνα αυτό το δώρο που μας δίνεται, σε αυτή τη ρωγμή του χρόνου που διαλέξαμε να δραπετεύσουμε.
Keep riding.

Να είσαι καλά Νεκτάριε για την πληροφορία. Θα τα πούμε αύριο και από κοντά.Μια πληροφορία σχετικά με το δρόμο (Κιάτο - Σούλι ).
Λόγο έργων δεξιά αριστερά του δρόμου και μετά την χθεσινή βροχή, έχει άμμο κ χαλίκια κτλ.στο οδόστρωμα στα πρώτα 4-5 χλμ. θέλει λίγο προσοχή.
Όπως είπαμε και από το τηλέφωνο Κώστα, υπάρχει η πρόταση για την ώρα, να έρθουμε από τη παλιά μέχρι τη Κόρινθο.Και εγώ μέσα, θα σας βρω Κόρινθο η Κιάτο, αναλόγως από που θα ερθετε
Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk