N
notakos600
Guest
Θα δούμε που θα κάτσουμε για καφέ Νεκτάριε. Δεν έχω κάτι κατά νου.Μια χαρά θα πάμε.για καφέ που υπολογίζουμε στάση?
Θα δούμε που θα κάτσουμε για καφέ Νεκτάριε. Δεν έχω κάτι κατά νου.Μια χαρά θα πάμε.για καφέ που υπολογίζουμε στάση?
παν αυτα....δεν ξοδευουμε βενζινεςΠάπη
Ξεκινά από Σάββατο εσύ για να τους προλάβεις την Κυριακή.
Έτσι θα ικανοποιηθείτε όλοι
Torx εννοείς.παν αυτα....δεν ξοδευουμε βενζινες
Απο δω και περα, μονο κατσαβιδι
torx στα πιο καινουριαTorx εννοείς.
@NEK1000Μια χαρά θα πάμε.για καφέ που υπολογίζουμε στάση?
Για καφέ έχει καφενεδάκια ωραία και πριν τι λίμνη με μουριές και ωραία δροσιά.@NEK1000
Νεκτάριε, προτείνω καφέ στη Καστανιά.
Δεν γνωρίζω αν είναι ανοικτός ο ξενώνας βέβαια, το κολπέιρο εκεί στο δρόμο.
Αλλιώς σε κάποιο άλλο.
Φαγητό, μεζέδες, οτιδήποτε μας κάτσει πάμε Βαλτεσινίκο.
Τα βλέπουμε όλα επί τόπου.
Αφήνω την έμπνευση του καφέ πάνω σου.Για καφέ έχει καφενεδάκια ωραία και πριν τι λίμνη με μουριές και ωραία δροσιά.
Βαλτεσινίκο πολύ ωραία θα είναι για μεζεδάκι.
Έχω εγώΘα δούμε που θα κάτσουμε για καφέ Νεκτάριε. Δεν έχω κάτι κατά νου.
Νόμιζα πως είχα διορθώσει την ώρα, το έκανα τώρα.Ενδιαφέρομαι κι εγω για την βόλτα. Για αναχώρηση θα προτιμούσα στις 8:00 και αν πάμε απο παλία εθνική ακομα καλύτερα
Κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα.Έχω εγώ![]()
Καλά να περάσεις Χρήστο.Aκυρο απο εμενα Νοτη. Μαλλον θα ανηφορισω το Σαββατο προς τα Γιαννενα στο ανταμωμα.
Καλα να περασετε.![]()
Λέγε που...Έχω εγώ![]()
Free of charge mate.Έχει βγει ροστερ κυβικών;
Στην επόμενη Κώστα!καλα να περασετε εγω δουλεύω ......
Ομορφη βολτα στη παρεα BikeΣυνοψίζοντας...
Ραντεβού πριν τα διόδια της Ελευσίνας, την Κυριακή στις 10 του μηνός και μίζα στις 08.00, μπορεί και λίγο πιο μετά, δεν βιαζόμαστε.
Πηγαίνουμε από παλιά και στο Κιάτο μας περιμένει ο Νεκτάριος @NEK1000 .
Ανηφορίζουμε για λίμνη Στυμφαλία και στη Καστανιά καθόμαστε να πιούμε το καφεδάκι μας και να ξεκουραστούμε, πριν ξεκινήσουμε για τη λίμνη Δόξα και τη λίμνη Λάδωνα, με ολιγόλεπτες στάσεις.
Στο Βαλτεσινίκο θα κάτσουμε να τσιμπήσουμε για μεσημέρι και επιστροφή από όπου αποφασίσουμε.
Αν θέλουμε και γουστάρουμε καθόμαστε στο Κιάτο ή στο Βραχάτι για απογευματινό καφέ ή και παγωτό.
Χρονοδιαγράμματα και ωρολόγια προγράμματα, μακριά από εμάς.
Όπως και όπου μας αρέσει.
Θα είμαστε σε επαφή για οτιδήποτε και οποιαδήποτε πρόταση από τους συμμετέχοντες είναι δεκτή.
Το κινητό μου υπάρχει στο προφίλ μου.
Ο καιρός προβλέπεται καλός, χωρίς βροχή και με σχετική δροσιά.
Ας απολαύσουμε υπεύθυνα αυτό το δώρο που μας δίνεται, σε αυτή τη ρωγμή του χρόνου που διαλέξαμε να δραπετεύσουμε.
Keep riding.