N
notakos600
Guest
Ρε μλκ, στη κορυφή της σελίδας είναι.για ποια μερα ειναι για πες να μην ψαχνω

Κυριακή στις 10 του μηνού.
Ρε μλκ, στη κορυφή της σελίδας είναι.για ποια μερα ειναι για πες να μην ψαχνω
Δυσκολο ρε πστη μου για κυριακη...Ρε μλκ, στη κορυφή της σελίδας είναι.
Κυριακή στις 10 του μηνού.
Δύσκολο φίλε, τώρα όλοι κάναμε τα κουμάντα μας.Δυσκολο ρε πστη μου για κυριακη...
Καντο σαββατο ρε![]()
Εγώ θα μπω από Κιάτο στο γκρουπ.για της λεπτομέρειες ώρα κτλ. Θα τα δούμε Σάββατο.αντε να κουνήσουμε λίγο μετά από 2 χρόνια απραξίας....με το καλό να βρεθούμε.Συλλυπητήρια Αντώνη...
Με ότι γουστάρει ο καθένας έρχεται Νεκτάριε.
Με το καλό να βολτάρουμε Νεκτάριε.Εγώ θα μπω από Κιάτο στο γκρουπ.για της λεπτομέρειες ώρα κτλ. Θα τα δούμε Σάββατο.αντε να κουνήσουμε λίγο μετά από 2 χρόνια απραξίας....με το καλό να βρεθούμε.
Όχι μόνο θα είμαι μπροστά αλλά θα βρω και χωμάτινη διαδρομή.Νότη συγνώμη , θα πας μπροστά εσύ έτσι? Για να βασιζομαι επάνω σου ....!![]()
Νότη συγνώμη , θα πας μπροστά εσύ έτσι? Για να βασιζομαι επάνω σου ....!![]()
Μλκ μου, με έχεις πεθάνει.![]()
![]()
Καταλαβα με το Niva θα ερθω!
![]()
Όχι μόνο θα είμαι μπροστά αλλά θα βρω και χωμάτινη διαδρομή.
Μασάς? Δεν μασάς!![]()
Τελικά δεν θα μάθετε ποτέ αν έτρεχα να ξεφύγω από τα τσοπανόσκυλα ή από εσάς.
Όλα οκ Νίκο.Φίλε Νότη, εγώ θα έρθω με την Αύρα καθότι οι ευκαιρίες για βόλτες γενικότερα μέσα στο έτος είναι πλέον απειροελάχιστες, οποτε δεν θέλω να τη χάσω.
Για ώρα αναχώρησης προσωπικα προτιμούσα κατά τις 8 και από επαρχιακό (γενικά βαριέμαι τις εθνικές), αλλά είμαι οκ με ότι αποφασίσει η παρέα,
Κιάτο υπολόγισε να είμαστε κατά τις 9.30 Νεκτάριε.Ο καιρός καλός δείχνει και γω θα είμαι με (μεγάλο) θα πάμε σιγά σιγά να απολαύσουμε βόλτα.
Μια χαρά θα πάμε.για καφέ που υπολογίζουμε στάση?Κιάτο υπολόγισε να είμαστε κατά τις 9.30 Νεκτάριε.
Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.
Δυσκολο ρε πστη μου για κυριακη...
Καντο σαββατο ρε![]()