Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το σκέφτομαι για τις μπότες αλλά θα επικεντρωθώ στον αέρα που θα μπαίνει από το μπουφάνΕγώ δεν θα ακολουθήσω η ζέστη μου είναι αφόρητη και μόνο που υπάρχω, πόσο μάλλον και με το χειμωνιάτικο παντελόνι κ μπότα ψηλή...☹️
Mια απ τα ιδια ..Εγώ δεν θα ακολουθήσω η ζέστη μου είναι αφόρητη και μόνο που υπάρχω, πόσο μάλλον και με το χειμωνιάτικο παντελόνι κ μπότα ψηλή...☹️
@wheelboy @stelios62 ... ΘΥΜΑΣΤΕ πέρσυ το καλοκαίρι τι μέρα αποφασίσαμε να πάμε βόλτα;;;
Τι να πω;; Το διέγραψες από την μνήμη σου;για πε ....!
Τι να πω;; Το διέγραψες από την μνήμη σου;
Την πιο ζεστή μέρα του περσινού καλοκαιριού. Το μεσημέρι που φεύγαμε από την Αγία Αννα πρέπει να ήταν 47-48 Βαθμοί...
@wheelboy @stelios62 ... ΘΥΜΑΣΤΕ πέρσυ το καλοκαίρι τι μέρα αποφασίσαμε να πάμε βόλτα;;;
και επιασε την επόμενη μέρα!Μα το ειχα πει κιολας .... απορουσα πως δεν ειχε παρει ακομα καμμια φωτια με τετοια ζεστη επειδη για χρονια εκανα διακοπες στο Αχλαδι και παντα ειχε φωτιες ....!![]()
Εγω το θεωρω απαραιτητο αξεσουαρ και οσο καυσωνα και να εχει η ευχαριστηση που νιωθω οδηγωντας την μηχανη μου δεν με αφηνει να σκεφτω την ζεστη Βεβαια απο 40 και πανω αρχιζει και υπαρχει θεμαΗ αλήθεια είναι ότι και εγώ το σκέφτομαι για τις μπότες αλλά θα επικεντρωθώ στον αέρα που θα μπαίνει από το μπουφάν![]()
Γδύσου, πλυσου, και ντύσου το πρωί να είσαι καθαρός!!Ετοιμος και εγώ. Βγήκε η βαλίτσα, μπήκε το tankbag. Φορτώθηκαν τα εργαλεία για να μην περιμένουμε την οδική στον δρόμο, ελέγχθηκαν και ρυθμίστηκαν οι πιέσεις στα λάστιχα. Κοιτάχτηκαν και τα λάδια (κάνω πολύ με ducatisti τελευταία και φοβΟΥμε)...
Να ντυθώ από τώρα ή να περιμένω το πρωί;
Γδύσου, πλυσου, και ντύσου το πρωί να είσαι καθαρός!!
Καλά που πήρες εργαλεία μαζί γιατι μερικά γιαπωνέζικα σκορπάνε στο δρόμο!!!
Θα τόνε σκίσωΜην αναρωτιέσαι… για ΣΕΝΑ λέει!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Θαναρθς αύριο σύ;Θα τόνε σκίσω
AXNEΘα τόνε σκίσω
Εννοείται, μιας κ θα έχεις κ τον γιό μαζί, να δει και καμιά αντρική μοτοσυκλέταΘαναρθς αύριο σύ;